Şimdi Ara

Samsung D Serisi Eski Yazılıma (frimware) dönme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni frimwareden memnun omayanlar yada sammygo sitesindeki widget hackı yükleyemeyenler için yeni frimwarelerde önlemi alındı çünkü hack olmuyo(bir çok eklenen ozellik için) mesala nfs samba sever bayıldığım ozlelliktir...bildiğin serverı okuyo pc nin...web tarayaıcısı fare kalvye desteği geliyo deniyo ama denemedim...
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=4199
    çok basit dnsnizi verilen noyla değiştirin tvden
     Samsung D Serisi Eski Yazılıma (frimware) dönme..

kapayın tekrar açın
    online güncellmeden güncelleyin fake bi no görünüp alt sürüme güncellencek..

not:frimwareden memnun kalırsanız online güncellmeyi iptal etmek için servis menüsünden otn supportu kapatın...

isteğe bağlı..widget hack...

http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2701
    Features list:
    *.ts movie support in MediaPlayer
    Shell through internet (webshell or terminal)
    PVR scrambling removed - watch your movies on PC or another TV
    Patch for proper recognition of keyboard in user applications (currently - wired only)
    Execute own script from USB
    SamyGO Extensions:
    ftp
    apache2 (web interface, php file manager)
    NFS and Samba shares mounted to virtual USB device
    Samba server - access your TV from windows
    PVR recording to network storage.
    Unrestricted console over ExLink.
    IPTV udp to tcp converting using integrated udpxy (for NetPlayer or nStreamPlayer widgets)
    Other SAE features...

bende yeni öğreniyorum site türk arkdaşların yapımı olmasına rağmen türkçe pek bilgi yok şu ftp yle yeni widget prolarını atıcam yarın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2012; 15:39:46 >

• dns ayarları tv den değişçek pc den değil soran olduda ozelden ağ ayar kısmında arkdaşalar ip ayarı var orda..
  • pvr scrambling removed ile ilgili denemen oldumu hiç.Ben onun nasıl yapılacağını anlamadım.Filmleri pc den veya başka bir tv den nasıl izleyebiliyoruz.Birde tv ye kablosuz mouse ve klavye bağlamayı denedin mi?Ben kablosuz mouse bağladım ama çalışmadı.Bunlar için ayrı bir ayar gerekiyor mu?
  • evde denedim fakat olmadı. uygulayan arkadaş eski yazılıma dönme işini detaylı anlatabilir mi?
  • eski yazılıma dönmek çok basit aslında ağ ayarlaraı manuel ip ayarlarında dns kısmınızı verilen noyla değiştirin bir açıp kapatın tvyi online updatdeyle yükseltin bu kadar basit ...sammy go eklentilerini kurup nfs server kurup pcniz i he dosya klosoru oynata bilirsiniz hardiske usb ye kopyala tak zahmetine son modeminiz iyiyse 1080p 3d filmeler bile sorunsuz açılıyo wifi bağlantıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Eylül 2012; 14:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

eski yazılıma dönmek çok basit aslında ağ ayarlaraı manuel ip ayarlarında dns kısmınızı verilen noyla değiştirin bir açıp kapatın tvyi online updatdeyle yükseltin bu kadar basit ...sammy go eklentilerini kurup nfs server kurup pcniz i he dosya klosoru oynata bilirsiniz hardiske usb ye kopyala tak zahmetine son modeminiz iyiyse 1080p 3d filmeler bile sorunsuz açılıyo wifi bağlantıyla..

denemiştim olmamıştı, ama açıklamalarınız ile tekrar deneyeceğim.

teşekkür.
  • Bunu deneyen varmı? Eski sürüme geri dönülebiliyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.