Şimdi Ara

samsung corby pro! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde cıkıyor ki öle bsy ben denk gelmedim hc
  • yenı kullanıcılar yorumlarınızı beklıyoruzzzzzzzzzzzz.
  • Genel incelemede nelerden bahsedilir bilmiyorum ama mesela burda yazılmyn seylerden biri kulaklıgı kulak içi ve beyaz kulaklık. surgu acıkken titrediğinde telefn biraz garip titriyor =D Google maps ile wifi den intrnete e baglıyken gps anında yerimi buldu. denildiği gibi uzerindeki jelatini cıkartmadan bile cok guzl bir dokunmatiği var 5800 kullanmaya gore bi farkı ve artısı 5800 da ana ekran yatay konuma gelmezken bunda geliyor. ana ekrandaki 3 masaustunun arkaplanını dğeiştrmek istedignzde hangi ekranda iken ayarlara girdiysenz o ekranın arkaplanı değişiyor. kamerası bana fazla bile gelir sonucta bu bi telefn =)
    sesi gayet iyi cıkıyor dun gece sarj ettim sabah telefnu sarjtn cıkrdm o zamandan beri hala full batarya surekli mesajlastım arama falan yaptm arada bluetooth kullandım gps kullandım biraz radyo ve mp3 dinledim 1 sa kadar hala dolu gorunuyor bence gayet iyi =) surgulu takımla mesaj yazmak cok zevkli ama sanki tuslar biraz ses cıkartıyor gibi. Surgulu kısma cogu seyn kısa yolunu koymuslar tam bir mesajlasma telefonu bence. Fakat sunu belirtmeliyim mesajı gonderdignzde nokia larda falan mesaj direk giden kutusuna gider siz işlerinize devam edebilirsiniz ama bunda mesaj gonderilene kadar ekranda gonderiliyor yazıo simdlik aklıma gelenler bunlar cok daha yuklenmedm telefna =D yavas yvs inş. Sorularınızda yardımcı olamaya calısabilrim

• Herkese merhaba.

Ben de samsung lindy ve samsung corby pro arasında kaldım,1 aydır karar vermeye çalışıyorum hala karar veremedim.Aslında samsung preston beyazı çok beğendim hayalimdeki telefon ama wifi yok acaba wifi eklenmiş modeli çıkarmı prestonun?

Bu saatten sonra 3g si ve wifisi olmayan bi tel alınmaz bütçemde en çok bu telefonlara yeter eh malum pek seçenekte yok.Sakın bana 5800 demeyin teknosa da inceledim tam bir takoz çok kaba ve menüsü 6600la aynı nerdeyse:)widget uygulaması bile yapamamışlar..şu nokia bu işi öğrenemedi bir türlü özellik koyuyor ama şekil itibarıyla hep sınıfta kalıyor..

Samsung corby pro yu kullanan arkadaşlardan bir tanıtım amaçlı video bekliyorum,sanırım benim gibi pek çok kişi için daha çok fikir verici olacaktır.Kullanab arkadaşlara hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanmasını dilerim..Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

nerde cıkıyor ki öle bsy ben denk gelmedim hc

Opera yada başka bir oyun yüklerseniz görürsünüz büyük ihtimal
  • Telefonu bugün araştırırken gördüm ve çok beğendim.. Teknolojinin bir telefonda gerektirdiği her şeyi var diyebiliriz ama bi kaç sorum var doğal olarak..
    Ekranı hakkında fikir verirseniz sevinirim.. Diyelimki alt yazılı bi film yükledik nasıl olur çokmu küçük olur izlenmezmi?
    Klavyede sanırım ok tuşları var.. Sadece mesaj yazarkenmi kullanabilyioruz yoksa menülerde gezinirkende kullanabiliyomuyuz.
    Sanırım sürgü kapalıyken normal tuş takım çıkıyor ekrana peki onda mesaj yazarken takılma yavşlama oluyormu?
  • Menude falanda kullanılıyor tum tuslar. Normal ekranda mesaj yazıyorum gayet rahat oda kısa mesaj yazacagım zamanlar surguyu acmıyorum hic yada yolda yururken ben yazamam diye dusunmustum hep o yuzden qwerty klavye olmasnı sart kosuyodum kendme yanılmısım cok kolay yazılabiliyor oranda kasmadan =) ekran hakkında pek bilgim yok denemem lazım cevap verebilmem için ama belki bilen arkadaslar vardır
  • Java uygulamalardaki sanal klavyeyi kaldırmak mümkün. Yapmanız gereken
    1)klavyeyi kaldırmak istediğiniz jar uzantılı dosyayı winrar ile açmak
    2)META-INF dizinine girmek ve MANIFEST.MF dosyasını masaüstüne atmak(winrar açık dursun)
    4)MANIFEST dosyasını not defteri ile açıp en alta
    MIDlet-Touch-Support: True
    Canvas-setFullScreenMode
    satırlarını ekleyip kaydetmek
    5)ekleme yaptığımız MANIFEST ile jar içerisindeki MANIFEST dosyasını değiştirmek.

çözünürlük uygunsa bu işlem uygulanmış bir jar dosyasını telefonunuza kurduğunuzda, uygulama klavye görünmeden tam ekran çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nexit -- 30 Ocak 2010; 1:32:20 >
  • Telefon hemen hemen tüm ihtiyaçlara cevap verebiliyor.3 ayrı ekran modu var.3 ü içinde farklı ayar yapılabiliyor 3 telefon gibi.Hangi ekranda ayarlara basarsanız sanki o telefonun ayarlarını yapıyormuşsunuz gibi oluyor.Wifi si gayet iyi.Yalnız bazen samsung un üst modellerinin hemen bağlandığı ağlarda ağ ayarı yapmak örnek 192.168.1.10 gibi ip vermek gerekiyor.Yoksa bağlanıyor deyip yarım saat bekletiyor sonra bağlanmadı diyor.Dns yazılabilmesi iyi birşey ama dns yazılsa da youtube a giremiyor yasak sayfası çıkıyor.Msn yok.Widgetlarda da yok.Kamerası güzel idare ediyor.Bazen yazılımsal bir sorun olsa gerek yeniden başlatıyor kendini pin kodu soruyor.Bir de arada bir telefon kilitli iken arama gelirse ekran kararıyor arayanı göremiyorsunuz.Ama bunlar genel arıza olmayabilir benim telefonuma özgü olabilir.Web sayfalarında flash oynatma özelliği açık gözüküyor ama flash oynatmıyor.Belki bir yöntemi vardır bilemiyorum.Yan tek tuşla kilit müthiş bir kolaylık.Widget desteği pek fazla yok.Nette samsungun tüm wdget içeriğini indirip vermiş olanlar var.Ama o kadar widgetin içinde saatten başka pek dişe dokunur birşey yok.Oyunlar için jad dosyalarını kurarsanız oyunların altında yönlendirme ekranı çıkmıyor.Ama oyun oynamak tüm dokunmatiklerde olduğu gibi zor.Twitter uygulaması gibi bir uygulama kullandığınızda hangi bağlantıyı kullanmak istiyorsun diye soruyor.Ama burada bir hata var seçme olanağı yok.Daha ekrana dokunduğunuz gibi ilk seçeneği seçip ok liyor.Bağlantıyı iptal edip wifi seçmek de çok zor.Dokunmatik genel olarak iyi.Orta ekranı seçmek bazen zor olabiliyor.Müzik yetenekleri gayet güzel yalnız alarm sesi konusunda bazı sıkıntılar var.Bazen alarm çalıyor ama ses vermiyor çok sonra başlıyor ses.Bu telefonla ilgili en beğendiğim şey şarjı oldu.Umduğumun çok çok üstünde gidiyor.3 gün şarj etmedim gene de kapanmadı bitiyor diyor ama idare ediyor.Bunun için bir yönetim paneli koyulmuş sanırım.Şarj azaldıkça telefon yavaşlıyor ve ekran ışığı her zaman farkedilemeyecek şekilde azalıyor.Yanında gelen samsung kies yazılımı çok yetersiz.Framework 3.5 i bir cd olarak kuruyor.Grafik içeriği güzel yapılmış ama ihtiyaca cevap vermiyor.Programda firmware update bölümü var ama ciddi bir uygulama gibi durmuyor.Nokiadaki gibi telefonun modelini yazılımını falan okumuyor.Sadece tıklayınca bir kaç kere arama ekranı dönüyor ve yeni yazılım yok diyor.Ben bağlantı yöneticisi bir programdan baktım sadece bir web sayfasına bağlanıp kontrol ediyor.Nokia nın ki gibi özel servera bağlanmıyor.Bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.Hindistanda 299 dolara satılıyor baktığım kadarıyla.Telpa bayilere de 544 e veriyor.http://www.telpabayi.com/fiyat/

• quote:

Orijinalden alıntı: Nexit

Java uygulamalardaki sanal klavyeyi kaldırmak mümkün. Yapmanız gereken
    1)klavyeyi kaldırmak istediğiniz jar uzantılı dosyayı winrar ile açmak
    2)META-INF dizinine girmek ve MANIFEST.MF dosyasını masaüstüne atmak(winrar açık dursun)
    4)MANIFEST dosyasını not defteri ile açıp en alta
    MIDlet-Touch-Support: True
    Canvas-setFullScreenMode
    satırlarını ekleyip kaydetmek
    5)ekleme yaptığımız MANIFEST ile jar içerisindeki MANIFEST dosyasını değiştirmek.

çözünürlük uygunsa bu işlem uygulanmış bir jar dosyasını telefonunuza kurduğunuzda, uygulama klavye görünmeden tam ekran çalışacaktır.

Siz denediniz mi bunu peki , inşallah işe yarar zira bazı oyunlarda alttaki fonksiyon tuşları görnmüyor bu olaydan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: skydreas

Telefon hemen hemen tüm ihtiyaçlara cevap verebiliyor.3 ayrı ekran modu var.3 ü içinde farklı ayar yapılabiliyor 3 telefon gibi.Hangi ekranda ayarlara basarsanız sanki o telefonun ayarlarını yapıyormuşsunuz gibi oluyor.Wifi si gayet iyi.Yalnız bazen samsung un üst modellerinin hemen bağlandığı ağlarda ağ ayarı yapmak örnek 192.168.1.10 gibi ip vermek gerekiyor.Yoksa bağlanıyor deyip yarım saat bekletiyor sonra bağlanmadı diyor.Dns yazılabilmesi iyi birşey ama dns yazılsa da youtube a giremiyor yasak sayfası çıkıyor.Msn yok.Widgetlarda da yok.Kamerası güzel idare ediyor.Bazen yazılımsal bir sorun olsa gerek yeniden başlatıyor kendini pin kodu soruyor.Bir de arada bir telefon kilitli iken arama gelirse ekran kararıyor arayanı göremiyorsunuz.Ama bunlar genel arıza olmayabilir benim telefonuma özgü olabilir.Web sayfalarında flash oynatma özelliği açık gözüküyor ama flash oynatmıyor.Belki bir yöntemi vardır bilemiyorum.Yan tek tuşla kilit müthiş bir kolaylık.Widget desteği pek fazla yok.Nette samsungun tüm wdget içeriğini indirip vermiş olanlar var.Ama o kadar widgetin içinde saatten başka pek dişe dokunur birşey yok.Oyunlar için jad dosyalarını kurarsanız oyunların altında yönlendirme ekranı çıkmıyor.Ama oyun oynamak tüm dokunmatiklerde olduğu gibi zor.Twitter uygulaması gibi bir uygulama kullandığınızda hangi bağlantıyı kullanmak istiyorsun diye soruyor.Ama burada bir hata var seçme olanağı yok.Daha ekrana dokunduğunuz gibi ilk seçeneği seçip ok liyor.Bağlantıyı iptal edip wifi seçmek de çok zor.Dokunmatik genel olarak iyi.Orta ekranı seçmek bazen zor olabiliyor.Müzik yetenekleri gayet güzel yalnız alarm sesi konusunda bazı sıkıntılar var.Bazen alarm çalıyor ama ses vermiyor çok sonra başlıyor ses.Bu telefonla ilgili en beğendiğim şey şarjı oldu.Umduğumun çok çok üstünde gidiyor.3 gün şarj etmedim gene de kapanmadı bitiyor diyor ama idare ediyor.Bunun için bir yönetim paneli koyulmuş sanırım.Şarj azaldıkça telefon yavaşlıyor ve ekran ışığı her zaman farkedilemeyecek şekilde azalıyor.Yanında gelen samsung kies yazılımı çok yetersiz.Framework 3.5 i bir cd olarak kuruyor.Grafik içeriği güzel yapılmış ama ihtiyaca cevap vermiyor.Programda firmware update bölümü var ama ciddi bir uygulama gibi durmuyor.Nokiadaki gibi telefonun modelini yazılımını falan okumuyor.Sadece tıklayınca bir kaç kere arama ekranı dönüyor ve yeni yazılım yok diyor.Ben bağlantı yöneticisi bir programdan baktım sadece bir web sayfasına bağlanıp kontrol ediyor.Nokia nın ki gibi özel servera bağlanmıyor.Bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.Hindistanda 299 dolara satılıyor baktığım kadarıyla.Telpa bayilere de 544 e veriyor.http://www.telpabayi.com/fiyat/

Evet burda telefonun ciddi sorunlarından söz edilmiş. Telefonu kullanıpta bu sorunları yaşayan başka arkadaşlarda oldumu acaba?
    Birde merak ettiğim bi durum var acaba bu telefona göre kılıf bulmamız mümkünmü çünkü yana doğru sürgülü yeni bir model pek sanmıyorum ama

• benm cok uzun sure olmadı ama bu sorunları yasamadım biraz daha kullanmak lazım kesin bişey sölemek için elbette. ama kies in cok kotu oldugunu söleyebilirim bende win7 de calısmıyor mu ben mi ayarlayamadım bilmiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orijinalden alıntı: skydreas

Telefon hemen hemen tüm ihtiyaçlara cevap verebiliyor.3 ayrı ekran modu var.3 ü içinde farklı ayar yapılabiliyor 3 telefon gibi.Hangi ekranda ayarlara basarsanız sanki o telefonun ayarlarını yapıyormuşsunuz gibi oluyor.Wifi si gayet iyi.Yalnız bazen samsung un üst modellerinin hemen bağlandığı ağlarda ağ ayarı yapmak örnek 192.168.1.10 gibi ip vermek gerekiyor.Yoksa bağlanıyor deyip yarım saat bekletiyor sonra bağlanmadı diyor.Dns yazılabilmesi iyi birşey ama dns yazılsa da youtube a giremiyor yasak sayfası çıkıyor.Msn yok.Widgetlarda da yok.Kamerası güzel idare ediyor.Bazen yazılımsal bir sorun olsa gerek yeniden başlatıyor kendini pin kodu soruyor.Bir de arada bir telefon kilitli iken arama gelirse ekran kararıyor arayanı göremiyorsunuz.Ama bunlar genel arıza olmayabilir benim telefonuma özgü olabilir.Web sayfalarında flash oynatma özelliği açık gözüküyor ama flash oynatmıyor.Belki bir yöntemi vardır bilemiyorum.Yan tek tuşla kilit müthiş bir kolaylık.Widget desteği pek fazla yok.Nette samsungun tüm wdget içeriğini indirip vermiş olanlar var.Ama o kadar widgetin içinde saatten başka pek dişe dokunur birşey yok.Oyunlar için jad dosyalarını kurarsanız oyunların altında yönlendirme ekranı çıkmıyor.Ama oyun oynamak tüm dokunmatiklerde olduğu gibi zor.Twitter uygulaması gibi bir uygulama kullandığınızda hangi bağlantıyı kullanmak istiyorsun diye soruyor.Ama burada bir hata var seçme olanağı yok.Daha ekrana dokunduğunuz gibi ilk seçeneği seçip ok liyor.Bağlantıyı iptal edip wifi seçmek de çok zor.Dokunmatik genel olarak iyi.Orta ekranı seçmek bazen zor olabiliyor.Müzik yetenekleri gayet güzel yalnız alarm sesi konusunda bazı sıkıntılar var.Bazen alarm çalıyor ama ses vermiyor çok sonra başlıyor ses.Bu telefonla ilgili en beğendiğim şey şarjı oldu.Umduğumun çok çok üstünde gidiyor.3 gün şarj etmedim gene de kapanmadı bitiyor diyor ama idare ediyor.Bunun için bir yönetim paneli koyulmuş sanırım.Şarj azaldıkça telefon yavaşlıyor ve ekran ışığı her zaman farkedilemeyecek şekilde azalıyor.Yanında gelen samsung kies yazılımı çok yetersiz.Framework 3.5 i bir cd olarak kuruyor.Grafik içeriği güzel yapılmış ama ihtiyaca cevap vermiyor.Programda firmware update bölümü var ama ciddi bir uygulama gibi durmuyor.Nokiadaki gibi telefonun modelini yazılımını falan okumuyor.Sadece tıklayınca bir kaç kere arama ekranı dönüyor ve yeni yazılım yok diyor.Ben bağlantı yöneticisi bir programdan baktım sadece bir web sayfasına bağlanıp kontrol ediyor.Nokia nın ki gibi özel servera bağlanmıyor.Bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.Hindistanda 299 dolara satılıyor baktığım kadarıyla.Telpa bayilere de 544 e veriyor.http://www.telpabayi.com/fiyat/

Evet burda telefonun ciddi sorunlarından söz edilmiş. Telefonu kullanıpta bu sorunları yaşayan başka arkadaşlarda oldumu acaba?
    Birde merak ettiğim bi durum var acaba bu telefona göre kılıf bulmamız mümkünmü çünkü yana doğru sürgülü yeni bir model pek sanmıyorum ama

Benim telefonda yazilimsal herhangi bir hata olmadi ardakasinda uzerine durdugu gibi tek sorun widgetlarda msn yok, siz ayri yukleyeceksiniz, alarma gelince, alarmi kurmak bir suru ayrinti istiyo ses tonu ses seviyesi vs, ben mp3 kullaniyorum ton olarak ama hicbi zaman tamammini calmadi muzigin 45 sn falan caliyo, alarm fonksiyonlari guzel bir alarm kurdugunuzda haftanin hangi gunleri calsin vs hepsini ayarlyiosunuz. dokunmatige gelince hic bi sorunla karsilasmadim. genel olarak karsilastigim en buyuk sorun ise web de gezinirken ara sira telefon bellegi yetersiz demesi, 75 mb telefonda bos yer var , zaten hepsini hafiza kartinda depolamaya calisiyorum, sorunsuz bi web gezintisi icin widgetlari kapatmaniz gerekebiliyo, zaten webde gezinirken tlf bunu bazen otomatik yapiyo, tek sorun 120 mb olan hafizayi oldukca bos tutmaniz gerek.

Telefonu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum arkadaslarinda dedigi uzere sarji gayet tatmin edici, ben 2 gecede 1 sarja takip oyle yatiyorum. 3. gunun aksamini cikarabiliyo,

Sahsi gorusum genel olarak, bu telefona 550 lira verilir. benim keske dedigim tek nokta ekran keske daha buyuk olsaydi, webde gezinirken sayfalar daha rahat gezilebilirdi, telefonun radyosu mukemmel bu arada, ipod nano ile ep 430 kulakligim vardi artik tasimama gerek kalmiyo, ses kalitesi falan gayet net, telefonun muzik calar ve radyo fonksiyonlari cidden bi playeri aratmiyor. telefona daha skype disinda hicbir uygulama yuklemedim, skypida zaten preston uyumlusunu yukledim guzel calisti,

Size tavsiyem telefon bu para ya deger, son derece kullanisli, alan arkadaslara simdiden hayirli olsun
    \

Edit: olmaz boyle imla hatasi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 30 Ocak 2010; 14:52:20 >

• arkadaşlar ses yükseltme kodunu bilen varmı
  • Arkadaşlar bugün Bakırköye çıktım telefonu inceledim bi kaç yerde telefon genel olarak çok iyi hızı olsun dokunmatiği olsun kullanımı çok kolay. Klavye tahmin ettiğimden çok daha iyi çıktı çok rahat yazılıyor biraz daha alışınca dahada iyi olacağını düşünüyorum. Almaya karar verdim yanlız tek bir sorun var daha öncede yazanlar vardı kapsama alanında üç dört ağ olmasına rağmen bağlanmayı bi türlü beceremedim. Bayağı bekletiyor sonra hata veriyor ve bağlanmıyor. Birisi pil tasarruf modundan çıkarın demişti ama bayaa kurcalamama rağmen bulamadım öyle bi mod wireless niye öyle yapıyor bilen varmı?

Artı GPS olayına bi yorumda ben getirmek istiyorum. Dartyde yaptığım incelemede google mapsa girdiğim zaman telefon direk yerimi buldu ama electro worldde yaptığm denemede telefon operatöre bağlanamıyor bu hizmeti kullanabilmek için şebeke gerekmektedir gibi bi şe yazdı.
    Yani birinde hat yokken buldu ama öbüründe hat istedi yani kontör filan isteyebilir gibi oldu bende anlamadım niye öyle oldu ama sanırım ücretsiz google maps sayesinde gps kullanabilicez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 31 Ocak 2010; 1:33:21 >

• Arkadaşlar mobililetisim.com sitesinde telefonda
    Ekstra Uygulamalar PDF okuyucu
    Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı
    var yazıyor. Yani word excel pdf filan okuyor bu telefon inanın süper hemde bu fiyata kaçmayacak telefon bence
  • Arkadaşlar bekleme modundaki 3 ana ekranı kullanmak zorunda mıyız?Diğer ikisi kaldırılmıyor mu:(
  • Hayır öle bir ayar yok diye biliyorum sadece menulerdeki sayfalar azalalıp artabiliyor
  • Arkadaşlar .pdf okuyucuyu deneyeniniz var mı? Büyük boyutlu .pdf dosyalarını açabiliyor mu yoksa sadece 100-200 kb'lık sadece metin içeren .pdf dosyalarını mı açıyor
  • Arkadaşlar bende bugün itibariyle telefonu aldım ve corby pro çılgınlığına bende katıldım eve geldiğimden beri yani saat 7den beri inceliyorum ilk izlenimlerim şunlar:
    Kendi tarayıcısı hiç kullanışlı değil biraz alışayım sanırım yeni tarayıcı kuracağım.
    Kamerası umduğumdan çok daha kötü çıktı ama zaten çok öncelikli değildi kamera benim için gündüz pek deneme imkanım olması yarın gündüz inşallah daha iyi fotoğraflar çeker.
    Amaaaa..
    O dokunmatik ekranın hassasiyeti..
    Klaveden yazı yazma zevki..
    Google mapsten teee vana kadar gezebilme imkanı..
    Müzik tanıma özelliğinin radyo dahil olmak üzere tam randımanlı çalışması..
    Radyodan müzik kaydı gibi sürpriz bir özellik..
    Genel olarak benden 10 üzerinde 8 puan aldı..
    Telefonu 570.TLye aldım 8gb. hafıza kartınada 35.TL verdim toplam 605.TLye telefona sahip oldum.
    Yarın öbür günde telefonumu kasko yaptırmayı düşünüyorum. Oda 30.TL civarı en azından içimiz biraz rahat kullanalım telefonu..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.