Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BEN BİR TÜRLÜ ISINAMADIM ŞU SAMSUNGLARA!
    ZATEN HEPSİ BİRBİRİNE BENZİYOR NERDEYSE!
    fARKLI İMAJ KATMIYORLAR TELEFONLARA!
  • webcam olarak kullanılabiliryor mu acaba?
  • Telefonda mesajları sildikten sonra mesaj sildiktten sonra bilgi veriyor, verdiği bilgide Hangi hatta ve telefon hafızasında kaç mesajın olduğunu gösteriyor.

Anlamadığım Turkcell Sim Plus hatlarda 35 mesaj saklama kapasitesimi var, eğer öleyse gelen mesajları telefon hafızasına gelecek şekilde nasıl ayarlarım.
  • mavide hafta sonu fırsatı..599/12 taksit..
    acaba dist.firma hangisi..garanti v.s..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazo

Telefonda mesajları sildikten sonra mesaj sildiktten sonra bilgi veriyor, verdiği bilgide Hangi hatta ve telefon hafızasında kaç mesajın olduğunu gösteriyor.

Anlamadığım Turkcell Sim Plus hatlarda 35 mesaj saklama kapasitesimi var, eğer öleyse gelen mesajları telefon hafızasına gelecek şekilde nasıl ayarlarım.

35 Mesaj sonrası gelen mesajları telefona hafızasına atıyor bilginiz olsun
  • Telefonu ilk aldığımda pil bir miktar doluydu. Bu fabrika çıkış hali. Bu halde bir gün gitti şarjı. İlk şarjı telefon kapalı vaziyette 9 saat yaptım. Tek hatlı olarak
    4 gün(gece 24 ile sabah 7 arsası kapalı, 2 gün devamlı telefonu kurcalıyarak, diğer 2 günde zaman zaman kurcalıyarak)gitti. İkinci şarjım 2.5 saat. İki sim kart takılı ve aktif olarak 3 gün 3 saat(normal kullanım, telefon hiç kapatılmadan 24 saat açık vaziyette)gitti. Yanlız telefonla aşırı konuşan biri değilim. Bu arada yine ufak tefek kurcalamalar var tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

parrot mini kit: hb.comdan 155 ytl ye almıştım.

çok memnunum...

parrotun ana sayfasına bakarsanız hiç bir ürünü bu kadar ödüllü değil...

quote:

Orjinalden alıntı: msurg

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Sesle arama özelliği menülerde gözükmüyor.
    Yalnız bu özellik var.. şöyle ki parrot blue tooth kit kullanıyorum aracımda...

Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?

Ben CK3100 kullanıyorum ve D880 ile sorunlu. O nedenle sormuştum. Teşekkürler.

• 2 gündür telefonu kullanıyorum, daha önce çift sim kartlı general mobile dst 01'i 2 ay kadar kullanıp, beğenmeyip satmıştım, tekrar 2 telefona dönmüştüm, Nokia e50 ve N95 kullanıyordum, ilk izlenimlerim şöyle:

1- symbian olmamasına rağmen oldukça geç açılıyor, ama açıldıktan sonraki menü geçişleri hızlı.
    2- 2. sim kartta ses kalitesi düşük ama kabul edilebilir düzeyde(ses yükseltme ayarından sonra daha iyi) GM'de karşı taraf 2. hatta çok kesik sesten şikayet ediyordu, bunda karşının duyduğu ses kalitesi çok iyi.
    3- Kızak mekanizması N95 ten daha iyi.
    4- N95 ten sonra şarj süresi bana iyi geldi. d880'i telefon olarak kullanıyorum, (N95 i hatsız modda wireless, fotoğraf, video, navigasyon ve müzik çalar için halen kullanıyorum)
    5- Müzik çalar ses kalitesi hiç te fena değil.
    6- Fotoğraf kalitesi 5mp'lik N95'e yakın düzeyde. Ekranın netliği ve görüntü kalitesi nokiadan iyi.
    7. Rehber oldukça kullanışlı, diğer telefonlardaki katvizitleri BT ile kolayca buna aktardım, sanırım nokia ile aynı formatı kullanıyor, kartvizitler hatasız olarak kopyalandı.
    8- Pc studio oldukça kullanışlı, sadece data aktarım ve telefon yönetiminin aynı anda yapılamaması kötü, bu ikisi arasındaki geçişi telefondan yapıp, bağlantıyı yenilemek gerekiyor
    9- sim 1 ve 2 arasındaki geçiş sorunsuz ve kullanımı oldukça kolay bir telefon, kısacası bu telefonu aldığıma çok memnun oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

Serdar kardeşim sağolasın, daha iyisi senin olsun,
    sorularına geldiğinde,

1-Telefona çağrı geldiğinde hangi sim e çağrı geldiğini gösteriyor...
    2-Rehber tuşüna bastığında direk telefon rehberi karşına çıkıyor burada tele kopyalanan kayıtlarla bilikte, sim1 ve sim2 deki kayıtlar birlikte gözükebiliyor kayıtların yanında hangisine ait olduğunu belirten tel, sim1 ve sim2 şeklinde küçük simgeler var, istersen sadece tel rehberini yada sim rehberini görünmesini seçebiliyorsun, Artı Rehbere girdikten sonra, ortadaki navigasyon tuşunun sağ tarafına bastığında sadece Sim1 rehberi görüntüleniyor tekrar sağ tuşa bastığında bu seferde sadece sim2 rehberini görüntüleyebiliyorsun, tele yeni numara kaydetmek istediğinde telefon, sim1 yada sim2 den birini seçebiliyorsun, yani sonuçta aynı anda istediğini görebilip, kendi kullanım tarzına görede seçimler yapabiliyorsun,umarım anlatabilmişimdir...
    3- batarta hakkında daha sonra bilgi veririz şu an için söyleyebileceğim, sanırım telde batarya sorunu fazla olmaz...

arkadaşlar..paylaşımlar için teşekkürler.....
    bugün eşime 880 aldık..rehber görüntülemede sorunumuz var..rehbere girdikten sonra navig.tuşunun sağ tarafına basıyoruz..1. sim olan türkcelldeki rehberi ve isimleri görüyoruz..fakat tekrar sağ tuşa bastığımızda.2.sim hattındaki aveadaki rehber ve isimlere ulaşamıyoruz..boş yazısı çıkıyor.. halbuki avea sim kartımda isimler kayıtlı bu kesin..ama onlara ulaşamıyorum..
    simlerin yerini değiştirip turkcelli 2 sim yaptığım zaman bu seferde turkcelldeki isimlere ulşamıyorum.. yani 2. sim hattında takılı olan karttaki rehber ve isimlere ulaşamıyorum..birşeyleri yanlış yapıyoruz ama.?. nasıl düzeltebilirim.?.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 10 Şubat 2008; 23:10:39 >

• her iki hatta aktif olarak ekranda gözüküyor(ikili mod ayarlarında her iki simde -devrede- seçeneği işaretli olmalı) ise rehbere girdiğinde ilk önce her iki rehberinde birlikte olduğu ana rehber görüntüleniyor tekrar sağ tıkladığında grup ve ardından sim1 ve sim2 gelmeli, eğer böyle olmuyorsa ayarlardan rehber ayarlarına gir orda tümü seçeneği işaretli değilse onu işaretle yine düzelmezse başka bir durum olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 10 Şubat 2008; 23:05:27 >
  • quote:

her iki hatta aktif olarak ekranda gözüküyor(ikili mod ayarlarında her iki simde -devrede- seçeneği işaretli olmalı) ise rehbere girdiğinde ilk önce her iki rehberinde birlikte olduğu ana rehber görüntüleniyor tekrar sağ tıkladığında grup ve ardından sim1 ve sim2 gelmeli, eğer böyle olmuyorsa ayarlardan rehber ayarlarına gir orda tümü seçeneği işaretli değilse onu işaretle yine düzelmezse başka bir durum olabilir...

hocam saolun..
    bakıp yarın durumu bildiririm..eğer her 2 sim de devrede seçeneği aktif ise o zaman durum vahim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja
    bugün eşime 880 aldık..rehber görüntülemede sorunumuz var..rehbere girdikten sonra navig.tuşunun sağ tarafına basıyoruz..1. sim olan türkcelldeki rehberi ve isimleri görüyoruz..fakat tekrar sağ tuşa bastığımızda.2.sim hattındaki aveadaki rehber ve isimlere ulaşamıyoruz..boş yazısı çıkıyor.. halbuki avea sim kartımda isimler kayıtlı bu kesin..ama onlara ulaşamıyorum..
    simlerin yerini değiştirip turkcelli 2 sim yaptığım zaman bu seferde turkcelldeki isimlere ulşamıyorum.. yani 2. sim hattında takılı olan karttaki rehber ve isimlere ulaşamıyorum..birşeyleri yanlış yapıyoruz ama.?. nasıl düzeltebilirim.?.
    teşekkürler

1-Ayarlar
    2-Rehber Ayarları
    3-Rehber Grüntüle
    4-Tümü işaretleyeceksiniz
    Bu şekilde her iki simdeki numaraları görebilirsiniz.. (Sizinkinde SİM işaretli ise,sadece birincil hatdaki sim rehber görünür..
    kolay gelsin..

• ben ara ara sorayım bu soruyu

arkadaşlar telefonun tema desteği var sanırım da herhangi bir yerde,sitede d880 temalarını bulup yükleyen oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

ben ara ara sorayım bu soruyu

arkadaşlar telefonun tema desteği var sanırım da herhangi bir yerde,sitede d880 temalarını bulup yükleyen oldumu?

birinci sorum, hocam sen bu teli aldın mı, beklemedemisin...
    ikinci cevabım, şu an için gözüken herhangi bir tema sitesi yok senin sorundan sonra araştırdım bulamadım. ayrıca içinde 4 adet tema var ama tema desteği ile ilgili net bir bilgi yok gözüken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

quote:

Orjinalden alıntı: ganeja
    teşekkürler

1-Ayarlar
    2-Rehber Ayarları
    3-Rehber Grüntüle
    4-Tümü işaretleyeceksiniz
    Bu şekilde her iki simdeki numaraları görebilirsiniz.. (Sizinkinde SİM işaretli ise,sadece birincil hatdaki sim rehber görünür..
    kolay gelsin..

teşekkürler...tel eşimde..hala çözememiş..akşam sizin ve turan hocanın verdiği bilgilerle tekrar bakacağım..tabii böyle zor oluyor..aldığımız yerde fazla bir şey bilmiyor...no.yu yazın diyor =)ya kardeşim..2.sim deki tüm rehberleri nasıl akılda tutalım..
    bu arada almayı düşünen arkadaşlar için..ilk defa samsung kullanıyoruz..bu sorunu aşabilirsek..gayet güzel..ergonomik..kullanımı kolay..alınası bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 11 Şubat 2008; 8:40:36 >

• SN.TuRan.Z ve kürşadd
    eşime telefonla ne yapması gerektiğini söyledim..sorunu çözemedi(aslında bu işlerede yatkındır ama..)
    şöyleki..
    ayarlar/rehber ayarları na girince..
    bu menüde sırası ile.. şuradaki tel rehberini göster/TÜMÜ/tel/sim
    seçenekleri var diyor...burada sim değil TÜMÜ işaretli..ama sorunu çözemedik..birde şöyle ilginç bir durum var..mesela 2.sime takılı avea hattımıza bir isim kaydettiğimiz zaman...genel rehberde bu isim gözüküyor..sonra 2.sim rehberindede gözüküyor..ama sadece bu kaydettiğimiz tek isim gözüküyor..2.sim deki kartta daha önce kayıtlı isimler yine gözükmüyor..
    herkese teşekkürler
  • quote:

genel rehberde bu isim gözüküyor..sonra 2.sim rehberindede gözüküyor..ama sadece bu kaydettiğimiz tek isim gözüküyor..

rehber / seçenekler (21) / yeni kişileri farklı kaydet / her zaman sor = buradan kayıt olan kişiyi telefon hangi hatta kayıt edeceğinizi soracaktır. Avea ya da turkcell diye.

Asıl soruna dönmek gerekirse... Benim iki farklı teorim var :

1) telefonun versiyonu

2) en başta sim kartları tanımlama bölümünde acaba bir şey mi yaptınız?

hatta bir teori daha atayım ortaya sim kartınız eski olabilir mi? (biraz garip ama 5-6 senelik eski sim kartlardandır belki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

Telefonu ilk aldığımda pil bir miktar doluydu. Bu fabrika çıkış hali. Bu halde bir gün gitti şarjı. İlk şarjı telefon kapalı vaziyette 9 saat yaptım. Tek hatlı olarak
    4 gün(gece 24 ile sabah 7 arsası kapalı, 2 gün devamlı telefonu kurcalıyarak, diğer 2 günde zaman zaman kurcalıyarak)gitti. İkinci şarjım 2.5 saat. İki sim kart takılı ve aktif olarak 3 gün 3 saat(normal kullanım, telefon hiç kapatılmadan 24 saat açık vaziyette)gitti. Yanlız telefonla aşırı konuşan biri değilim. Bu arada yine ufak tefek kurcalamalar var tabiki.

tamamen doğru bir teknik.Böylelikle pilin performansını en kısa süre içinde maksimuma çıkarabilirsiniz.tavsiyem ilk 4 şarjı bu şekilde(pil tam bitmiş ve alet kapalı olacak şarj olurken)yapmanızdır.O zaman tam kapasiteye ulaşacaktır samsungunuz.

• Arkadaşlar d880 liler klübüne bende katıldım ve gayet memnunum özellikle şarj olayı bayaa iyi 4. gün çok konuşma yok kurcalama orta düzeyde ancak gayet iyi batarya durumu ses sorunu ikinci hatta biraz vardı ancak verilen kodlarla bu sorun da halloldu bi sıkıntı yok şimdilik.Genel olarak telefonun kullanımı ve özellikleri gayet iyi ben memnunum.Tek sıkıntım malzeme kalitesi keşke nokia e65 gibi olsaydı malzeme kalitesi ancak sağlam bi plastik aldığı darbelere rağmen bi çizik bile yok ben tavsiye ederim kullanmak isteyen arkadaşlara.Bu arada batarya kullanımı ile ilgili olarak ben ne kapalı olarak şarj ettim ne de 9 saat tuttum şarjda.Zaten kitapçığında yazan uzun süre bataryayı şarj etmeyin.Makinayı aldım kullandım şarjını tam olarak bitirdim daha sonra açık bi şekilde şarj ettim tam doldu çıkardım ve 4 gün gitti.Şarj etme olayını çok fazla kafanıza takmayın sadece şarjı tam bitince şarj edin ve telefonu kullanmadığınız zaman kesinlikle tam dolu olarak pili bırakmayın yeter

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

ben ara ara sorayım bu soruyu

birinci sorum, hocam sen bu teli aldın mı, beklemedemisin...
    ikinci cevabım, şu an için gözüken herhangi bir tema sitesi yok senin sorundan sonra araştırdım bulamadım. ayrıca içinde 4 adet tema var ama tema desteği ile ilgili net bir bilgi yok gözüken...

dostum ben daha almadım telefonu,daha doğrusu ona sıra gelemedi bir türlü..ara ara foruma bakıyorum telefonla ilgili yeni keşifler varmı diye..symbiandan java ya tekrar geri dönmeli mi acaba diye düşünüyorum,diğer taraftanda güzel foto çeken,2 telefon yerine tek telefon taşıma fırsatı sunan bir model var..sonuç olarak eğer nokia çok yakın zamanda yeni bir model patlatmazsa alacam telefonu..tema olyını soruyorum çünkü biliyorsun tema değiştirince daha doğrusu ikonlar değişince telefon başka bir telefona gibi görünüyor insannın gözüne..sıkılınca tema atıyorum ve telefonu kullanmal bir süre daha zevkli hale geliyor...bende 880 için tema araştırdım ama yok..duvarkağıtları falan buldum ama tema bulamadım..gerçi dediğin gibi de tema desteği olup olmadığı da tam olrak belli değil ama ben olduğunu düşünoyorum...zaten eğer tema da bulunursa ilk fırsatta gidip alacğaım bir tane...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.