Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.044
Cevap
31
Favori
103.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitör'de Picture by Picture özelliği var mı? Yani iki farklı cihazı monitörü 2 ye bölerek gösterebiliyor musunuz?

• Hangi renk profili kullanıyorsunuz, elimde buradan linkten indirdiğim rtings in ve sitesinden driver ile kurduğumda gelen 2 renk profili mevcut ama karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek olarak görüntü ayarları paylaşabilecek varmı bendemi anormal gözüküyor renkler anlamadım
    Renk testi yaptım herhangi bir sorum görünmüyor fakat renkler vs cansız geliyor bana nedense hdi olduğu içinmi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Örnek mesala

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

• Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

• Arkadaslar bu cihaza iki farkli bilgisayar ayni anda baglanabiliyor mu? Ona gore alacagim yardimlarinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hernandez14S

Çok teşekkür ler hdmi kablo bağlı ondan kullanamıyorum demekki
    Kablodan sipariş ettim masa tutucuyu monte edince paylaşıcam

Paylaşımı bekliyoruz. Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 

Alıntı

metni:
    @chirkinordek Monitör'de Picture by Picture özelliği var mı? Yani iki farklı cihazı monitörü 2 ye bölerek gösterebiliyor musunuz?

Hayır yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 10 Kasım 2020; 8:26:33 >
  • Amazon'da 2996 TL şu an.

MediaMarkt'ta ise OUTLET ürün var, 2697 TL

• Kendi görüntü ayarlarımı paylaşayım. HDR sürekli açık kullanıyorum. Renk profili rtings.

HDR'ı kapattıktan sonra.

Monitörün ayarları;

Picture mode Custom, Color Red-48 Green-50 Blue-51 Gamma Mode1 Color Tone-Custom

Sharpness 68, Contrast 75

Black Equalizer - 13

HDR'ı açabilirsiniz. HDR açıkken Color ayarları değişmiyor.

NVIDIA Kontrol Paneli

Change Resolution - Highest 32-Bit, RGB, 10bit, Full

Adjust Desktop Color - Brightness - 52%, Contrast 80%, Gamma 1.00, Digital Vibrance 55%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Kasım 2020; 16:50:44 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

aslında alacaktım hocam ama dolar 13 ekimden daha düşük seviyeye gelmiş. black friday beklemek en mantıklısı sanırım.

• filojistoN kullanıcısına yanıt

Hocam bu ayarı göz kararı mı yaptınız yoksa kaynak bir yer var mı ? Doğru renklerle kullanmak isterim.

• borealatis kullanıcısına yanıt

NVCP'deki Adjust Desktop Color göz kararı, diğerleri Rtings'den.

Teşekkürler, Benimde o ayar rtings den aldım. NCP'de ki ayar default kullanıyorum, aslında bir kılavuz olsa onu da ayarlayacağım da... Teşekkürler tekrar.

Hocam ayarları yaptıktan somra gözleri yorma varmı sizde
    Benim yazılarda pikselleşme var sanki deli etti beni ne zamandır araştırıyorum görüntüde anırmallik var sanki ekran kartını güncelledim ölçeklendirme yaptım.
    Yada ben çok takıntı yaptım ama öncekide bundandı böyle birşey yoktu iyice kafaya taktım

Rica etsem monitör üzerindeki ayarlarınızı be masa üstündeki renk tonlama oranlarını fotoğrafını çekip atabilirmisiniz

• Hernandez14S kullanıcısına yanıt

Yok hocam, Parlaklığı gündüz 50-80 arasında, geceleri de 30-20 arasında kullanıyorum. Oyun oynarken 100 veya 90 yapıyorum sadece. Gözüm yorulmuyor.

Monitörün üzerindeki ayarlarım alıntı yaptığınız mesajla aynısı, masaüstündeki renk tonlama oranlarından kastınızı anlayamadım.

Sharpness 60 ve aşağısındaysa yazılarda pikselleşme oluyor, 64 ve üzerinde normalleşiyor. Ben 68 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Kasım 2020; 23:42:11 >
  • borealatis kullanıcısına yanıt

Rtings yapınca OoOoOoOoO, ben yapınca bir kaynak olsa onu yapardım.... Kırıldım bu yoruma hocam biraz.Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 

Hocam kendi gözüme bile güvenmiyorum:) test edilip kalibre edilmiş ayarlar ve ya bir kılavuza göre ayarlamak daha iyi olur diye düşünüyorum. kırmak istemedim, kişisel algılamayın :)

• Bu monitörün kırmızısı çok kuvvetli 30 lara çekiyorum parlaklık gene abartı 20 sevisesinde iyi gibi bunlara dikkat edin derim ona göre ayar yapın. Sağdan soldan yada aşağı yukarı konumlardan izlenecek bir bir ekran değil tam karşıda hizalı olmak gerek ayrıca... gerisi herkesin zevki birinci mevki oluyor.Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.