Monitör'de Picture by Picture özelliği var mı? Yani iki farklı cihazı monitörü 2 ye bölerek gösterebiliyor musunuz? |
Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (65. sayfa)

-
-
Hangi renk profili kullanıyorsunuz, elimde buradan linkten indirdiğim rtings in ve sitesinden driver ile kurduğumda gelen 2 renk profili mevcut ama karar veremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örnek olarak görüntü ayarları paylaşabilecek varmı bendemi anormal gözüküyor renkler anlamadım
Renk testi yaptım herhangi bir sorum görünmüyor fakat renkler vs cansız geliyor bana nedense hdi olduğu içinmi acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Arkadaslar bu cihaza iki farkli bilgisayar ayni anda baglanabiliyor mu? Ona gore alacagim yardimlarinizi bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Hernandez14S
Çok teşekkür ler hdmi kablo bağlı ondan kullanamıyorum demekki
Kablodan sipariş ettim masa tutucuyu monte edince paylaşıcamPaylaşımı bekliyoruz.
Alıntı
metni:@chirkinordek Monitör'de Picture by Picture özelliği var mı? Yani iki farklı cihazı monitörü 2 ye bölerek gösterebiliyor musunuz? Hayır yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 10 Kasım 2020; 8:26:33 > -
Amazon'da 2996 TL şu an.
MediaMarkt'ta ise OUTLET ürün var, 2697 TL
-
Kendi görüntü ayarlarımı paylaşayım. HDR sürekli açık kullanıyorum. Renk profili rtings.
HDR'ı kapattıktan sonra.
Monitörün ayarları;
Picture mode Custom, Color Red-48 Green-50 Blue-51 Gamma Mode1 Color Tone-Custom
Sharpness 68, Contrast 75
Black Equalizer - 13
HDR'ı açabilirsiniz. HDR açıkken Color ayarları değişmiyor.
NVIDIA Kontrol Paneli
Change Resolution - Highest 32-Bit, RGB, 10bit, Full
Adjust Desktop Color - Brightness - 52%, Contrast 80%, Gamma 1.00, Digital Vibrance 55%
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Kasım 2020; 16:50:44 > -
aslında alacaktım hocam ama dolar 13 ekimden daha düşük seviyeye gelmiş. black friday beklemek en mantıklısı sanırım.
-
Hocam bu ayarı göz kararı mı yaptınız yoksa kaynak bir yer var mı ? Doğru renklerle kullanmak isterim.
-
NVCP'deki Adjust Desktop Color göz kararı, diğerleri Rtings'den.
-
Teşekkürler, Benimde o ayar rtings den aldım. NCP'de ki ayar default kullanıyorum, aslında bir kılavuz olsa onu da ayarlayacağım da... Teşekkürler tekrar.
-
-
Rica etsem monitör üzerindeki ayarlarınızı be masa üstündeki renk tonlama oranlarını fotoğrafını çekip atabilirmisiniz
Yok hocam, Parlaklığı gündüz 50-80 arasında, geceleri de 30-20 arasında kullanıyorum. Oyun oynarken 100 veya 90 yapıyorum sadece. Gözüm yorulmuyor.
Monitörün üzerindeki ayarlarım alıntı yaptığınız mesajla aynısı, masaüstündeki renk tonlama oranlarından kastınızı anlayamadım.
Sharpness 60 ve aşağısındaysa yazılarda pikselleşme oluyor, 64 ve üzerinde normalleşiyor. Ben 68 kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Kasım 2020; 23:42:11 > -
Rtings yapınca OoOoOoOoO, ben yapınca bir kaynak olsa onu yapardım.... Kırıldım bu yoruma hocam biraz.
-
Hocam kendi gözüme bile güvenmiyorum:) test edilip kalibre edilmiş ayarlar ve ya bir kılavuza göre ayarlamak daha iyi olur diye düşünüyorum. kırmak istemedim, kişisel algılamayın :)
Bu monitörün kırmızısı çok kuvvetli 30 lara çekiyorum parlaklık gene abartı 20 sevisesinde iyi gibi bunlara dikkat edin derim ona göre ayar yapın. Sağdan soldan yada aşağı yukarı konumlardan izlenecek bir bir ekran değil tam karşıda hizalı olmak gerek ayrıca... gerisi herkesin zevki birinci mevki oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X