Şimdi Ara

SAMSUNG BX2350 ÖLÜ PİXELL.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dün Samsung BX2350 elime geçti.İlk günden 1 tane siyah küçük ölü pixel çıktı.Aldığım yere getirip versem birebir değişim yaparmı.?

• Samsung BX2350'yi aldığınız yere bu durumu danışmanız lazım. Her firmanın izlediği politika farklı. Ürünü direkt teknik servise göndermeniz durumunda ise büyük ihtimalle değişim yapılmayacaktır. Zira ölü piksel sayısının genelde belli sayının üzerinde olması istenir. (Örneğin 3 ve üzeri gibi)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu ölü pixel çok önemli bişeymi.O kuçuk noktayı görünce acayip sinirim bozuluyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Bu ölü pixel çok önemli bişeymi.O kuçuk noktayı görünce acayip sinirim bozuluyo ya

Aldığınız yerle iletişime geçin, sonra boşu boşuna sinirleriniz bozulmasın.
  • Gözünüze batmaktan başka sorun yaratmaz. Bir süre sonra gözünüz sadece o noktayı görür, sinir bozar. Bu arada BX2350lerde ilk ölü pixel sizde gördüm sanırım tebrikler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafican -- 4 Ocak 2011; 15:20:05 >
  • Orta taraflarda olan ölü pixellerin ilerleyen zamanda artıgını biliyorum
  • Çok şansızım ya ilk gün yapılırmı bu bana ya.
    Aldığım yere gittim mail attı pixel garantisi varmı diye bakalım artık değişmezlerse görmezden gelmeye çalışcaz başka çaresi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam bence şansla alakası yok, seride problem var çünkü vatanda 2 tane bx2350 açtırdım ikisindede ölü pixel vardı,internetten aldıysanız sorgusuz sualsiz 7 gün iade hakkınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 4 Ocak 2011; 21:04:48 >
  • Burda bi tanıdık bilgisayarcıdan aldım oda netten alıyo ama inş öyledir
  • lcdler ilk ciktiginda aldigimiz monitorde bir tane olu piksel cikmisti.adamlar bize milyonda bir tane normal yani 5 tane olsaydi degistirirdik dediler ve o sekilde kullanip eskittik.olu piksel garantisi yoksa veya netten alinmadiysa adamlar bir piksel icin bire bir degisim yapmaz her yer vatan degil.aldiginiz yerin kafasina cakin o ne yaparsa yapsin nasil tanidikmis boyle?hic kimseyi tanimayip netten alsaniz 7 gun mu 8 gun mu mazeretsiz iade hakkiniz olurdu.
  • Ben netten almıştım (Hepsiburada). Bende ölü pixel çıkmadı ancak HDMI çıkışları bozuktu. Bu da birşey.
  • Bügün gittim aldığı sitede ölü pixel garantisi yokmuş.Mecbur böyle devam edecem.
  • Sizin bilgisayarcı uğraşmamak için öyle demiştir/ya da internet iade prosedürünü bilmiyordur.Her ne kadar ölü pixel garantisi olmasada netten aldığınız ürünü 7 gün içinde iade hakkınız var.
  • 1 tane ölü pixel sorun değil çünkü ölü pixel pek göze batmaz. kardeşimin ekranda 1 tane ölü pixel var çok dikkatli bakmazsan çok zor görürsünüz. ama 1 tane parlak devamlı yanan pixel insanın gözüne devamlı batıyor. hele hele birde açık renkli ise. bendeki hd2370p de 1 tane var hemde açık yeşil renkte ve pek kenardada değil. ekranda biraz koyu renkler olduğu zaman 5 metreden bile çok rahat görüyorum. ilk aldığım zamanda yoktu bu pixel hatası 2 ay kadar sonra kendi kendine ortaya çıktı. şans meselesi. pixel hatası sonradanda ortaya çıkabiliyor. 1-2 tane daha çıksa hemen geri götüreceğim ama 1 tane çıktı öylece duruyor. keşke ölü pixel olsa.
  • Bende 18.04.2011 tarihi ile p.tesi saat 10.50 öğleden önce ups kargo ile vatan bilgisayardan ürünüm geldi. samsung px2370 led monitör ve sonuçta vatan pc kampanyalı ürünleri kargo bedeli müşteriye ait olmak üzere yapmış ve nihayetinde ups kargoya 6.00tl kargo bedeli ödeyerek ürünümü aldım.ve ürünü aldıktan sonra oldukça titiz olduğum için kutuyu açtım ve her yerini ve ürünle gelen aparatlarını kontrol ettim ürünü masa üstüne koyduktan sonra açtım ve ayarlarını yaptım ve piyano kasa olduğu için oldukça parlak olduyu için gözden kaçabilir diye elime led feneri aldım ve kuvvetli ışığı ile birlikte kasayı kontrol etmeye başladım ve kasanın her iki yukarı kenarısında vernik altında yılan şeklinde 5 cmlik her iki yüzeyinde çizik vardı.sanırım fabrikasyon hatası çizik üstüne vernik ile kapatılmış bu ürünün kutusundada üretim tarihi yeri romanya olarak yazıyordu nitekim tekrar ürünü kutusuna olduğu gibi düzgün olarak istifliyerek topkapı vatan pc ye müşteri hizmetlerine götürdüm yapılan incelemede buradaki teknisyenlerin raporu doğrultusunda ya benim ödediğim ücreti geri verecekler yada aynı üründen bir adet ürün tedarik edecekler.tekrar ürün değişim fişi ile mağaza içine girdim ve mağaza sorumlusu çağlar sezgin beyle görüştüm maalesef bütün türkiyedeki vatan pc ve depodaki ürünlerine baktığı halde bana stoklarda olmadığını ve yerine başka ürünü yada bedelini ödeyelim dediler bende aynı ürünü ne yaparsanız yapın istiyorum aynısını dedim.ve bu ürünün yaklaşık en az 2 ay gelemiyeceğini söyledi.aldı eline telefonu toplam istanbuldaki 5 firmayı aradı ve nihayetinde index bilgisayarın bu ürünü en geç 10 gün içinde vatan pc ye getireceğini söyledi.bende bekleyeceğim 10 gün ve tekrar mağazaya gelirse gidip tekrar orada inceleyeceğim ve öyle alacağım.inanın 3 aydır incelediğim ve vatan pc de kampanyalı olduğunu gördüğüm ve aldığım üründen oldukça soğudum.elimde bütün belgeler mevcut malı satarken sitelerinde yazıyor ayıplı malın oluşması durumunda malın derhal yenisi ile gönderileceği belirtiliyor ama ellerinde mal yok koskoca vatan pc bana 1 ürün tedarik edemiyorsa vay bunların haline.bu durumumu ve buradaki nihai gerçekleri siz arkadaşlara bırakıyorum.bu ürünümü alayım şikayet var konusunada taşıyacağım bu yazımı herkes okusun ve önlem alsın istiyorum.ve sonuçta benim elimde olmadığı halde bu ürün inanın ilk taksitinide world a (yapı kredi bankası na)ödemiş bulunmaktayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.