Şimdi Ara

samsung b651 b750 türkçe karakter (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman buradan şu altyazı olayına son noktayı koyalım... Özet olarak media oynatıcısına gir, filmi başlat, araçlara gir oradan altyazı dilini türkçe yap...

samsung b651 b750 türkçe karakter

Resimler için kusura bakmayın aceleyle cep telefonuyla çektim...

• Türkça alt yazı desteği yok diye bu tv'yi almayan yada firmware bekleyen almak için kesin vardır ha

Şu b650-b651 .... farkında kasa şekli ve rengi dışında scart sayısı (1-2) ve güç kaynağının içerde yada dışarda olması bağlamında farklılık yazdıklarını gördüm, doğruluğunu bilmiyorum
    ben samsungtan 46 b653 aldım. yarın servis getirip kuracak.
    SONY PLAYSTATION 3 PAL 80GB / SONY PSP 3004 / SONY DAV-DZ 880 HOME THEATRE / SONY HDR SR 11E CAMCORDER / SONY TABLET S 16 GB 3G / DIGIPLUS / NIKON S700 12.1 MP / NINTENDO 3DS / NINTENDO WII / SAMSUNG 46B653 / ACER ASPIRE 5600 / WD 500 GB 3.5" HDD / WD 1 TB 3.5" HDD / CYCLONE MICRO 2+ FULL HD HDMI 1080P MULTIMEDIA PLAYER ADAPTOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: bama

bugün 3 samsung bayide türkçe karakter testi yaptım olmadı satıcılar altyazı dil seçeneğini bulamadı b750 b651,de ısrarla türkçe karakter desteklemediğini söylediler kumanda ellerinde olduğu için ben kurcalayamadım 1 tb,a kadar hdd desteklediğini söylediler tabi ne derecede doğru sattıkları ürünlerin fonksiyonlarını bilmiyorlar kullanan arkadaşlardan ricam karakter ayarlarını resimli olarak verebilirmisiniz teşekkürler.sırf bu yüzden bu iki tv,den birini 46 olanı almayı geciktiriyorum .

desene daha bayiiler ne sattıklarını bilmiyor.

ben 46B651 ile ilgili detaylı incelemelerimi resimli olarak aşağıdaki başlıkta anlatmıştım. tekrar tekrar sorulan sorular nedeniyle keşke ayrı bir başlık açsaymışım diyorum sürekli

http://forum.donanimhaber.com/m_30730865/mpage_4/key_/tm.htm

başlığın 4. sayfasında (yukarıdaki) bulunan fotolar sd yayın görüntüsü hariç hepsi Tv'nin oynatıcısı ile seyredilen filmlerden.

türkçe karakter ve arka ışık ile alakalı özellikle foto koydum. B651-0... serilerini bu başlıktan da takip edebilirsiniz.

Mixenon aslında B750 ve B650 diye ayrı bir başlık açıp, daha önce yazdıklarımızı orada mı toplasak ne yapsak??

• Dil seçimini nasıl yapacağız çift dilli DVDleri oynatırken sürekli ingilizce başlıyor bunu değiştirme imkanı var mı? varsa nasıl türkçe seçeneğini seçebiliriz...

Orjinalden alıntı: akurttr

Dil seçimini nasıl yapacağız çift dilli DVDleri oynatırken sürekli ingilizce başlıyor bunu değiştirme imkanı var mı? varsa nasıl türkçe seçeneğini seçebiliriz...

çift dilli filmleri Tv den oynatırken ses değiştirmeyi bende aradım ama bulamadım. deneyen de yok herhalde.

Orjinalden alıntı: torrentialrun

quote:

Orjinalden alıntı: akurttr

Dil seçimini nasıl yapacağız çift dilli DVDleri oynatırken sürekli ingilizce başlıyor bunu değiştirme imkanı var mı? varsa nasıl türkçe seçeneğini seçebiliriz...

çift dilli filmleri Tv den oynatırken ses değiştirmeyi bende aradım ama bulamadım. deneyen de yok herhalde.

Denemedim arkadaşlar, bir ara denerim arkadaşlar yazarım buraya bulursam...
  • merhabalar; arkadaşlar bende b651 modelini aldım. herşey iyi güzelde internet özelliğini kullanamıyorum. üst kısımda arkadaşın verdiği linkteki yazılımıda yükledim fakat servis desteklenmiyor uyarısı geliyor. bu özelliği kullanan arkadaşlar mümkünse tam detaylı anlatabilirlermi?
  • Arkadaşlar bende aldım b651 modelini ve çok memnunum butun filmleri açıyor mkv dahil ama turkçe yapamıyorum dual olan filmleri bulamadım araştıran varsa ve ya bu işi çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.

Orjinalden alıntı: tuccar01

merhabalar; arkadaşlar bende b651 modelini aldım. herşey iyi güzelde internet özelliğini kullanamıyorum. üst kısımda arkadaşın verdiği linkteki yazılımıda yükledim fakat servis desteklenmiyor uyarısı geliyor. bu özelliği kullanan arkadaşlar mümkünse tam detaylı anlatabilirlermi?

merhaba.
    versiyon güncellemesi sonucunda ben internete girebildim. ilk başta ağ kurulumunu yapıyor ama internete bağlan dediğimde bağlantı kurulamıyor diyordu. ama şu anda ağ bağlantısını bile kurmadan direk internet tuşuna bastığımda hemen giriş yapıyor.

versiyon güncellemesi yaptıysanız önce Tv nin menü tuşundan ağ kurulumu kısmına girip modem ile bağlantı kurmayı deneyin. eğer o kısımda sorun yoksa internete girmesi lazım. bu arada modem markanız ne?

bende Airties 205 kablosuz modem var. (kablo ile bağlı ama)

belki yeni versiyonda farklı modemler için bir güncelleme yapılmıştır ama halen kullandığınız modemi desteklemiyordur.

• smartnet diye kablosuz bir modemim var. onu kullanıyorum. ağ ile ilgili bir problem yok çünkü ağ testi yap dediğimde hepsine ok. ile işaretliyor. dlna özelliği gayet iyi çalışıyorda birde şu internet olayını çözseydim çok güzel olacak ama bir türlü halledemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: torrentialrun

quote:

Orjinalden alıntı: tuccar01

merhabalar; arkadaşlar bende b651 modelini aldım. herşey iyi güzelde internet özelliğini kullanamıyorum. üst kısımda arkadaşın verdiği linkteki yazılımıda yükledim fakat servis desteklenmiyor uyarısı geliyor. bu özelliği kullanan arkadaşlar mümkünse tam detaylı anlatabilirlermi?

merhaba.
    versiyon güncellemesi sonucunda ben internete girebildim. ilk başta ağ kurulumunu yapıyor ama internete bağlan dediğimde bağlantı kurulamıyor diyordu. ama şu anda ağ bağlantısını bile kurmadan direk internet tuşuna bastığımda hemen giriş yapıyor.

versiyon güncellemesi yaptıysanız önce Tv nin menü tuşundan ağ kurulumu kısmına girip modem ile bağlantı kurmayı deneyin. eğer o kısımda sorun yoksa internete girmesi lazım. bu arada modem markanız ne?

bende Airties 205 kablosuz modem var. (kablo ile bağlı ama)

belki yeni versiyonda farklı modemler için bir güncelleme yapılmıştır ama halen kullandığınız modemi desteklemiyordur.

Ben, internet tv ye, mute+9+4+8 +exit yaparak giriyorum sadece, yanlız çıkış yaptığınızda tv yi tekrar kapatıp açmak gerekiyor yoksa girmiyor. İnternet tv tuşuyla girmiyor. Tv nin interne bağlantısında bir sorun yok. Güncellemeyi yaptım, modem philips sna6500, dediğin gibi belki modemle ilgilidir...

• o varmı şu varmı derken 6 ay sonra samsung b 750 46inç tv,mi istanbul bilişimden nakit 3.450 tl,ye bugün aldım tv,yi merkez depolarından getirdiler gittim merkez depolarınıda gördüm öyle internette söylendiği gibi değil içersi lcd, plazmadan geçilmiyor çok sattıkları içinde tabiki bitiyor tv ,yi arabamla eve götürdüm içeri girdim servis aradı montaj için gelicez dedi 5 dakika sonra geldiler masa üstü kurulum yaptırdım tv,tanıtıp gittiler bu kadar çabukluğa şaşırdım inşallah bundan sonrasıda iyi olur gelelim tv,ye receverım x1 tuneri çok kuvvetli buna profigold altın uçlu 2m scart to scart aldım 35tl bakın bu kablo istanbulda nereye bakarsanız bakın 70-75tl ben sirkeci kastel hanın alt katında her çeşit kablo satan yer var ordan aldım tvde sd görüntüler hiç ayar yapmadım ama çok iyi 1tb seagete hdd,yi bağladım içindeki mkv,vd.takılmaksızın oynattı kasma duraklama yok çift sesli filimi ingilizce oynattı türkçeyi bulamadım tekno marketlerdeki samsung,un görevli genç çocuklar 1 tb kasar diyorlardı alakası yok 16gb belleği lh7000 philips 8404,de denedim bazı filimlerde kastı yavaşlattı samsung b serilerinde canavar gibi pencere karşısına koydum korktuğum başıma gelmedi yani yansıma derin görüntü yanında farkına varmıyorsunuz baba koltuğu 4m enyakın mesafe 2.5m 46 çok iyi bana mod ve sayısal ayarların nasıl olması gerektiğini b750,de yazarsanız sevinirim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.