Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun almaya gıdıcem bu serıden ama 650,651,652,653 bır fark varmıdır neden ısımlerı farklı...yanımda gıderken flash bellek
    goturecegım 720p.x264 bunların alt yazılarının aynı isimlı olması şartmı...birde ankarada en iyi garantiyi ve fiiyatı nerde bulurum eger
    taksıt seceneklerınıde yazarsanız mutlu olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gok_ay1907

arkadaşlar bugun almaya gıdıcem bu serıden ama 650,651,652,653 bır fark varmıdır neden ısımlerı farklı...yanımda gıderken flash bellek
    goturecegım 720p.x264 bunların alt yazılarının aynı isimlı olması şartmı...birde ankarada en iyi garantiyi ve fiiyatı nerde bulurum eger
    taksıt seceneklerınıde yazarsanız mutlu olurum

Bahsettiğin seriler teknik olarak aynı. Sadece kasanın ön alt kısmında kırmızı-mavi-siyah.. gibi farklı renkler var. Ben 40B651 aldım. İnşallah yarın elimde olacak, merakla bekliyorum.

GÖRÜNTÜ AYARLARI
    (Avsforum'dan aldım, İngilizcem yeterli olmadığı için çeviremedim.)

Here are the settings I'm using for SD and HD, based on the ones posted on the website tweakTV.com for the LN40B650, but with a few modifications.

Picture Modes
    Picture Mode : Movie
    Color Temperature : Warm 2
    Aspect Ratio : 16 x 9
    Picture Settings
    Backlight : 3
    Contrast : 88
    Brightness : 46
    Sharpness : 20
    Color : 50
    Tint : G50/R50
    Advanced Settings
    Black Tone : Off
    Dynamic Contrast : Off
    Gamma : -2
    Color Space : Auto
    White Balance : Factory Default
    Fleshtone : 0
    Edge Enhancement : Off
    Picture Options
    Color Tone : Warm 2
    Size : 16:9
    Digital NR : Off
    HDMI Black Level : Low
    Film Mode : Off (this option is grayed out for my HDMI 1 and 2 inputs: digital TV decoder and DVD player), try Auto 1 if you can
    Blue Only Mode : Off
    100hz Motion Plus : Custom:
    Blur reduction: 8
    Judder reduction: 0
    (as written in review on hdtvtest.co.uk)
    I like the picture quality and colours very much with these settings.
    The only annoying thing I notice is some flickering of bright horizontal bars or rectangle-shaped objects with 720p input from my HDTV decoder on HD channels - dunno what's causing this, mayby the settop box...
    Anyone else noticing this? (I have the AA03 panel)

Another question: does anyone know how to define a standard HDMI input port the TV-set can start up with? now it remembers the last input used if I'm not mistaking. Or is there an auto-scan feature that can be enabled so the TV-set searching for an active input port?

• MERHABALAR
    ARKADASLAR BENDE BU VLERDEN DUSUNUYORUM FLASHA BU 728 VE 1028 LIK GORUNTULERI NERDEN YUKLEYEBILIRIM COK MERAKIM OLMADIGI ICIN BU KONULARA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ
  • 40B65* serilerinde:

1. Laptop'tan TV'ye kablosuz bağlanmak için ne gerekiyor?
    2. TV'nin internete kablosuz bağlanması için ne gerekiyor?

Aşağıdaki kablosuz USB adaptörler ile DLNA özelliği kullanılabilir mi?
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=103939&sorting=3

Yoksa Samsung'un kendi üretimi olan ve Türkiye'de bulunmayan USB adaptör mü gerekiyor?
    http://www.amazon.com/Samsung-WIS08BG2X-LinkStick-Wireless-Adapter/dp/B001GIP4TC

• Arkadaşlar, content library özelliğini deneyen var mı? Samsung un sitesinden türkçe içerik indirdim usb ye attım ama content library i usb deki dosyaları görmüyor, sadece tv belleğindeki dosyaları açıyor.
    Bir denerseniz sevinirim, dosyalar .exe dosyası şeklinde iniyor bunu açıptamı atmak lazım yoksa exe halinde mi usb atmak lazım bir bilgi yok ama ben 2 şekilde de attım ama görmüyor, usb deki dosyaları. 2 farklı usb flashdisk denedim...
  • Kısa bir inceleme ;

1. Son zamanlarda ince panel yarışı olmasına karşın nazik ve şık görüntüsü ile salonunuzda yada Tv odanızda kendini hissettirmeyecek kadar dekoratif.

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

2. D-smart kullanıcısıyım gayet net ve kaliteli görüntü alıyorum yada Tv bana öle hissettiriyor. Altın uçlu scart kullanıyorum. İlk aldığım zaman normal scart ile deneme fırsatım oldu, kumlamla gözle görülür derece idi ama şu an memnunum.

3. USB girişlerinin yan tarafta olmasu buyuk rahatlık. USB yi koyduğunuz an okuyor ve sizi zorlamıyor. 8 Gb lik minik ve 500 Gb lik external ile denedim 2 side sorunsuz okudu. Filmleri oynatırken herhangi bir takılma, görüntü kayması karelenme olmadı. Ama divix modunda Alt yazı okutamadım yada beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa yardım alabilirim.

4. PS 3 içinse söylenebilecek tekşey gerçekten süper lag falan fark etmedim. görüntüsü kalitesi ve canlı renkler oyun içinde gerçekten zevkimize zevk katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biscuit -- 24 Mayıs 2009; 21:18:35 >

• Bilgisayarı Hdmi ile hangi girişten bağlıyosunuz ? Hdmi 3 te dvi girişi yazıor ben tam net bi görüntü alamadım pc de vga baglantısı gibi görüntü vermiyo bunun bi yolu varmı.?
  • arkadaşlar bu internet tv olayını nasıl çözecez ortak bi cözüm bulalım bu olaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amato

arkadaşlar bu internet tv olayını nasıl çözecez ortak bi cözüm bulalım bu olaya

Tv nin internet bağlantısını kes, son firmware i yükle, tv açılır kapanır ondan sonra girmesi lazım....
  • SAYIN Biscuit öncelikle tv niz hayırlı olsun.
    TV niz kaç inç nerden ve kaça aldınız.sd yayın izleme mesafeniz kaç metre.Cevabınız için şimdiden teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEZ74

SAYIN Biscuit öncelikle tv niz hayırlı olsun.
    TV niz kaç inç nerden ve kaça aldınız.sd yayın izleme mesafeniz kaç metre.Cevabınız için şimdiden teşekkür.

Teşekkürler. TV 40 inç, 2580 / 8 taksit ile Samsung bayisinden aldım. İzleme mesafem 4 - 4.5 m civarı. Fotoğrafları çekme mesafemde 1,5 - 2 Metre civarıdır.
  • Çok iyi fiyata almışsın.40b653 samsung bayisi 2700 +5 taksite bıraktılar bana.sanırım seninkide b653.
    2 metre izleme mesafem beni düşündürüyor ama bu serinin 37 inçide yokmuş.
  • quote:

Çok iyi fiyata almışsın.40b653 samsung bayisi 2700 +5 taksite bıraktılar bana.sanırım seninkide b653.

En az 40 inch almalısın, sonra pişman olursun...
  • ben dediğn gibi internet bağlantısını kestim yeni firmware yükledim ama yine desteklemiyo yazısı cıkıyo.nasıl cözülecek bü internet olayı sınır oldum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Çok iyi fiyata almışsın.40b653 samsung bayisi 2700 +5 taksite bıraktılar bana.sanırım seninkide b653.

En az 40 inch almalısın, sonra pişman olursun...

Kesinlikle katılıyorum. Ben 2-2,5 metreden 46B750 izliyorum. Bütçem olsa 52B750 ya da 55B650 alırdım. Bu aletin standard yayın kalitesi çok iyi. Ne kadar büyük o kadar güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: expe

ben dediğn gibi internet bağlantısını kestim yeni firmware yükledim ama yine desteklemiyo yazısı cıkıyo.nasıl cözülecek bü internet olayı sınır oldum valla

Aynı sorunu bende yaşamıştım, yeni firmware yükledim yine düzelmemişti üçüncü kez yükledim internet tv tuşu çalışmaya başladı. Firmware güncellemesini yaptıktan sonra tv kapanıp açılıyor ya o sırada fabrika ayarlarına dönüyormu, ingilizce olması lazım menünün falan. İngilizceyken, internet bağlantısını yap, network ten bağlantı kontrolü yap ondan sonra internet tv tuşuna baş.
    Benim ilk seferinde, firmware yükledim kapanıp açıldı ama fabrika ayarlarına dönmemişti...
  • evet ingilizce oldu ayarlar sıfırlandı ama bi değişiklik oladı yine bağlanmıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: expe

ben dediğn gibi internet bağlantısını kestim yeni firmware yükledim ama yine desteklemiyo yazısı cıkıyo.nasıl cözülecek bü internet olayı sınır oldum valla

Aynı sorunu bende yaşamıştım, yeni firmware yükledim yine düzelmemişti üçüncü kez yükledim internet tv tuşu çalışmaya başladı. Firmware güncellemesini yaptıktan sonra tv kapanıp açılıyor ya o sırada fabrika ayarlarına dönüyormu, ingilizce olması lazım menünün falan. İngilizceyken, internet bağlantısını yap, network ten bağlantı kontrolü yap ondan sonra internet tv tuşuna baş.
    Benim ilk seferinde, firmware yükledim kapanıp açıldı ama fabrika ayarlarına dönmemişti...

• quote:

evet ingilizce oldu ayarlar sıfırlandı ama bi değişiklik oladı yine bağlanmıyo

Peki, tv nin internet bağlantısı sağlıklı çalışıyormu, network e gir bir test yap, onda da sorun yoksa başka bir şey aklıma gelmiyor... Düne kadar benimkide çalışmıyordu, dün tekrar firmware yükledim çalıştı internet tv tuşu...

Birde, mute + 9 + 4 + 8 + EXİT tuşlarına peş peşe basarak dene bakalım girek mi?

Sona da mute yazmışım, sonda exit olacak düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 25 Mayıs 2009; 17:24:25 >
  • Arkadaşlar hepinize selam.Ben maalesef sizin kadar yenilikleri yakından takip edemiyorum.Geçen gün 32'' B653 tv aldım.Biraz acele oldu.Maalesef önce aldım araştırmasını simdi yapıyorum.Aranızada yeni katıldım.Keşke bu forumla daha önce tanışsaydım diyorum.Tv ile ilgili aşağıda soracağım soruları yanıtlayabilirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

1-DVD playerım yok,Vcd kiraladığımda dat dosyalarını hangi formata çevirirsem en ii görüntüleri almış olurum?Tabi çok da uzun sürmeyecek.

2-Laptopumun hdmi girişi yok vga girişi ile (şu iki tane vidalı olan) tv ye bağlarsam filmleri net bir şekilde izleyebilirmiyim.

3-Tv özellikle tnt kanalı falan (SD yayın) sanki çok amatör bi kamerayla çekilmiş gibi gösteriyo.Nasıl anlatayım çok net ama o amerikan filmlerinin klasik görüntüsünden uzak.Bunu bi ayarla falan değiştirme imkanım varmı.Sinema modunda bi nebze değişiyo.

4.HD uyumlu alıcılardan alırsam hd olmayan kanalların görüntüsünde de bi iyileşme olurmu.

5-Arada sırada Tv kendi kendine 1 saniyelik falan zoom yapıyo düzeliyo.Nedeni nedir sizce.

5.Bu soruyu sormaktan korkuyorum (cevabı tahmin ettiğim için) ama sizce 32'' almakta mı hata mı ettim?Odamız küçük napayım.

Ya bi de sonuçta yeni teknoloji ne kadar kötü olabir ki diye aldım ama biraz pişmanım.Abi en az 3 metreden izleyeceksin ki görüntü bişeye benzesin.

BUNU YAZMAK İÇN YARIM SAAT UĞRAŞTIM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TAŞEKKÜR.

• b650 serilerinden 32" modeli satın alan arkadaş varmı burada.? 100 Hz hakkında bi kaç şey sormam gerekiyor. Heralde bu 100 hz olayı 32" lerde hikaye gibi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.