Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmlerde nasıldır monitor?film ve tv olarak kullanmayı dusunuyorum..Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

filmlerde nasıldır monitor?film ve tv olarak kullanmayı dusunuyorum..Tesekkurler

hocam gayet yeterli düzeyde.Almanızı öneririm.
  • Arkadaşlar HD receiver bağlayıp kullanan oldu mu? D-Smart ya da Digitürk performansı nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Arkadaşlar HD receiver bağlayıp kullanan oldu mu? D-Smart ya da Digitürk performansı nasıl acaba?

Digitürk kullanıyorum hd olarak hıc bı sorunu görmedim.Cam gibi görüntü
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57259362/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57259362

Almayı düşünen arkadaş olursa, monitörüm sıfırına yakın temizdir.
  • arkadaşlar merhaba bi kaç gün önce teknosadan samsung b2430h aldım turuncu indirimde 305 tl düşmüştü monitor cok iyi fakat sağ alt kısım diğer bölgelere göre siyah bir koyuluk var sanki panel tozlanmış her rengi koyu veya siyah gösteriyor aynı sorunu yaşayan varmı
  • Böyle bir sorun yok, cihazın servis menüsüne girip bakarmısın monitör kaç saat çalışmış.Turuncu indirimler genelde teşhir ürünü, bu sebepten monitörün çalışma saati fazla olacağı için panel kararmış olabiliyor. Servis menüsü için brightness ve kontrast ayarını sıfıra getir, menü tuşuna bas sonra source tuşuna birkaç saniye basılı tut. Orada panel yazısının karşısındaki değer toplam çalışma saatini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerenx

Böyle bir sorun yok, cihazın servis menüsüne girip bakarmısın monitör kaç saat çalışmış.Turuncu indirimler genelde teşhir ürünü, bu sebepten monitörün çalışma saati fazla olacağı için panel kararmış olabiliyor. Servis menüsü için brightness ve kontrast ayarını sıfıra getir, menü tuşuna bas sonra source tuşuna birkaç saniye basılı tut. Orada panel yazısının karşısındaki değer toplam çalışma saatini gösteriyor.

Servis menüsünde iken menü tuşuna uzun basınca çalışma saatinin altındaki iki sayacı sıfırlıyormuş. Öğrenmiş oldum :) Keşke sıfırlamasaydı, ben yandım eller yanmasın :)
  • Onu ben de bilmiyordum şimdi ögrenmis oldum :)
  • arkadaşlar ben dvi kablo ile kullanıyorum. Dvi kablodan hdm kablosuna geçen varsa arada bir fark olup olmadığını söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

arkadaşlar ben dvi kablo ile kullanıyorum. Dvi kablodan hdm kablosuna geçen varsa arada bir fark olup olmadığını söyleyebilir mi?

ses aktarmak için her cihaza ayrı ses kablosu kullanmazsın, monitörün arkasından sabit çıkış alır hdmi bağladığın cihazdan hem ses hem görüntü alırsın.ps3 xbox notebook bir arada kullanıyorsan mesela iyi oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patya

arkadaşlar ben dvi kablo ile kullanıyorum. Dvi kablodan hdm kablosuna geçen varsa arada bir fark olup olmadığını söyleyebilir mi?

ses aktarmak için her cihaza ayrı ses kablosu kullanmazsın, monitörün arkasından sabit çıkış alır hdmi bağladığın cihazdan hem ses hem görüntü alırsın.ps3 xbox notebook bir arada kullanıyorsan mesela iyi oluyor.

bende konsol ve laptop olmadıgı için böyle bir gereksinim olmadı. Dvi ile hdmi arasında görüntüde bir fark olmuyor zannedersem?
  • Teknosa ya götürdüm cihazı 1 günde servisinden rapor alıp iade aldılar kars mağaza da bir adet varmış dedi görevli arkadaş sordurduk kapalı kutu çıktı ve ürünün fiyatı 299 TL ye düşmüş inanılmaz bir fiyat 24" monitor için hemde full hd hdmi li bir monitor sıfır cihazı bugün teslim aldım kapalı kutu on numara saolsunlar 2 güne çözdüler olayı ben teknosa dan memnunum monitorden daha cok memnunum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trnoloji

Teknosa ya götürdüm cihazı 1 günde servisinden rapor alıp iade aldılar kars mağaza da bir adet varmış dedi görevli arkadaş sordurduk kapalı kutu çıktı ve ürünün fiyatı 299 TL ye düşmüş inanılmaz bir fiyat 24" monitor için hemde full hd hdmi li bir monitor sıfır cihazı bugün teslim aldım kapalı kutu on numara saolsunlar 2 güne çözdüler olayı ben teknosa dan memnunum monitorden daha cok memnunum :)

Geçmiş olsun, çözülmüş olay.. 300tl iyi fiyatmış bir tane daha mı alsam acaba ? :)
  • 300 lira çok iyiymiş, memleketteki son monitör galiba :)
  • Vatanda fiyat uçmuş durumda. Bu fiyata alınır mı yoksa beklemek mi lazım?
  • arkadaşlar bugün bu monitör için teknosaya toplamda 3 kere gittim. monitör teşhir ürünü. arkadaşın 300tl'ye düşmüş dediği monitör. ordaki görevlinin cahilliğinden midir değil midir bilemiyorum ama içimde ürüne karşı çok büyük bir güvensizlik oluştu. ilk gittiğimde monitörde hdmi girişi yok sadece dvi ve analog var dedi. ikinci gidişimde monitörü oradaki kasalardan birine bağlatıp görüntüsünü görmek istedim. sağolsun bağlantıyı yaptı. monitörün sol üstünde en köşede bi tane ölü piksel çıktı. 1920x1080 çözünürlükte bakalım nasıl görünecek o ölü piksel dedim, bir baktım ki max çözünürlük 1600x1200. neden 1920x1080 değil diye sordum kadın bana hiç bi monitör max çözünürlüğü vermez zaten dedi. daha sonra ekran kartıyla da alakalı olabilecek bir durum dedi. eski ekran kartları o çözünürlüğü vermez, zaten kasada ekran kartı yok dedi. ben kontrol ettim hd5640 ekran kartı takılı kasada. şimdilik kalsın diyip çıktım. son girişimde de bağlantıyı dvi mi yoksa analog üzerinden mi yaptığını sordum. eğer analog üzerinden yaptıysanız belki o yüzden 1920x1080 çözünürlüğü alamıyor olabiliriz bir de dvi üzerinden bağlayalım bir de öyle bakalım dedim. cevap olarak analog üzerinden yaptığını zaten monitörde dvi girişinin olmadığını söyledi. ben var olduğunda ısrar ettim. kadın daha sonra varsa bile elimizde dvi kablosu yok yanıtını verdi. şimdi ya bu bayan hiç bir şey bilmiyor ya da beni saf gördü uyutmaya çalışıyor. ölü pikseli önemli değil benim için zaten taa en uçta. normalde 1920x1080 çözünürlük verdiğini de biliyorum ama ben cihazda bir problem olduğunu düşünmeye başladım. üretimsel bir hata belki. yüzsüzlük yapıp yarın mağazaya elimde bir dvi kablosu ile gitmeyi de bilirim buyrun bende kablo var takın görelim görüntüsünü demeyi bilirim ama cihazdan soğumaya başladım. sizce nedir olay arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: geezers

arkadaşlar bugün bu monitör için teknosaya toplamda 3 kere gittim. monitör teşhir ürünü. arkadaşın 300tl'ye düşmüş dediği monitör. ordaki görevlinin cahilliğinden midir değil midir bilemiyorum ama içimde ürüne karşı çok büyük bir güvensizlik oluştu. ilk gittiğimde monitörde hdmi girişi yok sadece dvi ve analog var dedi. ikinci gidişimde monitörü oradaki kasalardan birine bağlatıp görüntüsünü görmek istedim. sağolsun bağlantıyı yaptı. monitörün sol üstünde en köşede bi tane ölü piksel çıktı. 1920x1080 çözünürlükte bakalım nasıl görünecek o ölü piksel dedim, bir baktım ki max çözünürlük 1600x1200. neden 1920x1080 değil diye sordum kadın bana hiç bi monitör max çözünürlüğü vermez zaten dedi. daha sonra ekran kartıyla da alakalı olabilecek bir durum dedi. eski ekran kartları o çözünürlüğü vermez, zaten kasada ekran kartı yok dedi. ben kontrol ettim hd5640 ekran kartı takılı kasada. şimdilik kalsın diyip çıktım. son girişimde de bağlantıyı dvi mi yoksa analog üzerinden mi yaptığını sordum. eğer analog üzerinden yaptıysanız belki o yüzden 1920x1080 çözünürlüğü alamıyor olabiliriz bir de dvi üzerinden bağlayalım bir de öyle bakalım dedim. cevap olarak analog üzerinden yaptığını zaten monitörde dvi girişinin olmadığını söyledi. ben var olduğunda ısrar ettim. kadın daha sonra varsa bile elimizde dvi kablosu yok yanıtını verdi. şimdi ya bu bayan hiç bir şey bilmiyor ya da beni saf gördü uyutmaya çalışıyor. ölü pikseli önemli değil benim için zaten taa en uçta. normalde 1920x1080 çözünürlük verdiğini de biliyorum ama ben cihazda bir problem olduğunu düşünmeye başladım. üretimsel bir hata belki. yüzsüzlük yapıp yarın mağazaya elimde bir dvi kablosu ile gitmeyi de bilirim buyrun bende kablo var takın görelim görüntüsünü demeyi bilirim ama cihazdan soğumaya başladım. sizce nedir olay arkadaşlar?

Satmamak için elinden geleni yapmış, monitörün ihtiyacı karşılamayacak hiçbir eksisi yok. Test etmek için şimdi netbook bağladım, analog'dan bile 1920*1080 veriyor. Görüntü aktarırken görüntüyü çoğalt değil, yalnızca projektör seçerek deneyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geezers

arkadaşlar bugün bu monitör için teknosaya toplamda 3 kere gittim. monitör teşhir ürünü. arkadaşın 300tl'ye düşmüş dediği monitör. ordaki görevlinin cahilliğinden midir değil midir bilemiyorum ama içimde ürüne karşı çok büyük bir güvensizlik oluştu. ilk gittiğimde monitörde hdmi girişi yok sadece dvi ve analog var dedi. ikinci gidişimde monitörü oradaki kasalardan birine bağlatıp görüntüsünü görmek istedim. sağolsun bağlantıyı yaptı. monitörün sol üstünde en köşede bi tane ölü piksel çıktı. 1920x1080 çözünürlükte bakalım nasıl görünecek o ölü piksel dedim, bir baktım ki max çözünürlük 1600x1200. neden 1920x1080 değil diye sordum kadın bana hiç bi monitör max çözünürlüğü vermez zaten dedi. daha sonra ekran kartıyla da alakalı olabilecek bir durum dedi. eski ekran kartları o çözünürlüğü vermez, zaten kasada ekran kartı yok dedi. ben kontrol ettim hd5640 ekran kartı takılı kasada. şimdilik kalsın diyip çıktım. son girişimde de bağlantıyı dvi mi yoksa analog üzerinden mi yaptığını sordum. eğer analog üzerinden yaptıysanız belki o yüzden 1920x1080 çözünürlüğü alamıyor olabiliriz bir de dvi üzerinden bağlayalım bir de öyle bakalım dedim. cevap olarak analog üzerinden yaptığını zaten monitörde dvi girişinin olmadığını söyledi. ben var olduğunda ısrar ettim. kadın daha sonra varsa bile elimizde dvi kablosu yok yanıtını verdi. şimdi ya bu bayan hiç bir şey bilmiyor ya da beni saf gördü uyutmaya çalışıyor. ölü pikseli önemli değil benim için zaten taa en uçta. normalde 1920x1080 çözünürlük verdiğini de biliyorum ama ben cihazda bir problem olduğunu düşünmeye başladım. üretimsel bir hata belki. yüzsüzlük yapıp yarın mağazaya elimde bir dvi kablosu ile gitmeyi de bilirim buyrun bende kablo var takın görelim görüntüsünü demeyi bilirim ama cihazdan soğumaya başladım. sizce nedir olay arkadaşlar?

Satmamak için elinden geleni yapmış, monitörün ihtiyacı karşılamayacak hiçbir eksisi yok. Test etmek için şimdi netbook bağladım, analog'dan bile 1920*1080 veriyor. Görüntü aktarırken görüntüyü çoğalt değil, yalnızca projektör seçerek deneyin.

Aynen bende de netbook bağlıyorum analogdan ve sadece projektör seçildiğinde çok güzel 1920 * 1080 oluyor. Ben olsam kesinlikle fiyata kanarak kusurlu ürünü almam çünkü o kusur daha sonra geleceklerin habercisi olabilir. Sonuçta teşhir ürünü de olsa ölü piksel olmaması gerekirdi ama eğer ki aldıktan sonra servis değişim yaparsa onu bilemem, o zaman kârlı olabilirsiniz.

• ses çıkışı için port varmı monitörde? ve nasıl tip bir port, 3,5mm jack mi rca tipi mi uydu receiver'lerde kullanılan gibi?

xbox'ı bağlamak istiyorum arkadaş'ın monitörüne, ses çıkışı almam gerekiyor, xbox'tan alabilirim ama sadece hdmi kablom var
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.