Şimdi Ara

** Samsung ayıplı ürün ekran altına toz kaçması **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy w telefonun ekran altında zamanla meydana gelmiş ufak tozlar farkettim

Ve telefonun ekranına hafif bastırdığımda meydana gelen gıcırdama sesleri var

Telefonu Teknosadan aldım ve alalı henüz 1 yılı tamamlamadı 2 yıl garanti süresi var

Telpaya götürsem Ayıplı ürün olduğunu söylesem ' zaten onlar incelediklerinde anlarlar herhangi bir yere düşürme darbesi , sıvı teması olmadığını '

düzeltilmesini yada değiştirilmesini istesem ne gibi sonuclar alırım

Yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazzonn -- 15 Aralık 2012; 21:19:36 >

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye gönderip bi şansınızı deneyebilirsiniz
  • Teşekkür ederim :))

Varmi arkadaslar başına böyle bi durum gelip sansini deneyen

• Yukarı

• Güncel

• 1 senedir kullanıomuşsun
     ** Samsung ayıplı ürün ekran altına toz kaçması **
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım henüz 1 seneyi tamamlamadi hem patırt diye hemencecik olmuyor ekran altına toz kaçması belli bi zaman alıyor ne yani aldıktan sonra hemen fark edip götüremedik diye garantiyede mi veremicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazzonn -- 14 Aralık 2012; 21:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amazzonn

Arkadaşım henüz 1 seneyi tamamlamadi hem patırt diye hemencecik olmuyor ekran altına toz kaçması belli bi zaman alıyor ne yani aldıktan sonra hemen fark edip götüremedik diye garantiyede mi veremicez

arkadaşım kullanmışsın sonucta bunun çözümü yok.. 1 olmadan götürseydin verirdin geçmiş olsun git dava aç madem alamazsın paranı.
  • Zaten bir yıl olmadiki kardeş 5 aylık telefon ben henüz 1 yılı tamamlamadi dedim ya ekran altındaki tozları gidersinler yada değişim versinler benim isteğim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazzonn -- 15 Aralık 2012; 19:15:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.