Şimdi Ara

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
2
Favori
27.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, nokia için olan video bağlantı kablosu Galaxy S'de de çalışıyor. Samsung için olan bağlantı kablosu pahalı ise, nokia için olanı (5800) alabilirsiniz.
  • Sizleri ana başlığa alsak.
  • Vay anasını bugün İstinye Park'ta S.Galaxy S telefonun fiyatını 1.567.-TL olarak gördüm.
    4 Ay önce ben 1425.-TL ya almıştım. Fiyatlar artmış. Bu gidişle SGS nin abisi SGS II kim bilir kaç paradan gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

Vay anasını bugün İstinye Park'ta S.Galaxy S telefonun fiyatını 1.567.-TL olarak gördüm.
    4 Ay önce ben 1425.-TL ya almıştım. Fiyatlar artmış. Bu gidişle SGS nin abisi SGS II kim bilir kaç paradan gelecek.

pek fark olacağını sanmıyorum
  • quote:

Vay anasını bugün İstinye Park'ta S.Galaxy S telefonun fiyatını 1.567.-TL olarak gördüm.

Doğubank ta sordum Galaxy S'i pasaport kayıtlı 900 tl ye satıyorlar, üstelik market sorunu da yok
    sırf yurt içi garanti için 650-700 tl fark vermeye deymez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 21 Şubat 2011; 0:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Doğubank ta sordum Galaxy S'i pasaport kayıtlı 900 tl ye satıyorlar, üstelik market sorunu da yok
    sırf yurt içi garanti için 650-700 tl fark vermeye deymez bence.

kesinlikle deymez.

100telefondan bir ikisi ciddi agriza ya verir ya vermez. oda bana rast gelirse garantiyle ugrasacagima orjinal fiyatinin ustune 200tl daha verir yenisini alirim.

turkiyedeki servislerin hali ortada. cihazi garntiye verirsin 1 ay donmez. dondugunde cihazin kapagini bile acmadiklarini fark edersin. heleki cihazda kronik bir agriza varsa yandin ki ne yandin. cihaz 2 ay duzgun calisir 1 ay serviste kalir. cihaz degisimide yapmazlar. yapmamak icin binbir firildak cevirirler.
    hepsi basimiza gelen seyler.

acikcasi ucuz olsun garanti olmasin, kafam daha rahat olur.

• telefon olay olacak şimdiden belli
  • Samsung Galaxy S II de HDMI bağlantı olacak mı? Diye soran arkadaşlar aşağıdaki videoyu izlesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raidx -- 23 Şubat 2011; 19:57:16 >
  • iyi makine
  • 117gun sonrasina on siparis almaya baslamislar.

Samsung Galaxy S II (16GB) Deals, #SGH-I9100_16GB - Expansys.com UK

fiyati £649.99
    1700tl falan ediyor. turkiyeye 2500den asa gelmez. belli oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

117gun sonrasina on siparis almaya baslamislar.

fiyati £649.99

yanlız hakikaten fiyat abartı olmuş YUHHH diyorum samsung a.Cidden bu telefon 600 euro üstü kalıcaksa hep türkiyeye hiç gelmesin kimse almaz çünkü 1900-2000 tl civarı olur vergilerle fiyatı ki o fiyata kimse almaz. SAMSUNG her zaman apple a kızıyoduk abartı fiyat yapıyor diye bu kez sana

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura
    117gun sonrasina on siparis almaya baslamislar.

fiyati £649.99

Hollanda da 570 euro ile ön siparisle satisina baslandi.
    Nisan ayi stok ta.
    Telefonlarimi sürekli bu siteden alirim.
    http://www.2call.nl/telefoons/alle

• Tr den siparis versem gelirmi hocam bu gumruk ten gecermi acep
  • Tr den siparis versem gelirmi acep gumruk falan takilirmi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: @2101
    Tr den siparis versem gelirmi hocam bu gumruk ten gecermi acep

Çok büyük ihtimalle sorun çıkar, yapmayın öyle bir şey.
  • Gelsin alırız birtane
  • quote:

Yurt disina daha dogrusu Türkiye ye satis yaptigini sanmiyorum bu sitenin.
    Fiyat baz alinsin diye yazdim bu siteyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlessedSoul

quote:

Çok büyük ihtimalle sorun çıkar, yapmayın öyle bir şey.

Kargo ile yurt dışından mobil cihaz getirilemiyor. Ancak birisi yanında hediye v.b deyip getirebilir.
  • cok harika bir makina yapılmış tek dezavantajı boyutunun buyuk olması fiyatının ise 1,800 aşağı olmayacaktır 16 gb lık olanı tabi düşer diye umutlanmayın gsm operatörleri bu telefonu kontratlı verecektir iphone düşmanına da bu yapılır zaten
  • Özellikleri gerçekten etkileyici telefon. Şuan için Optimus 3D yi farklı bir kulvara alırsak (3D teknolojisi sebebiyle) piyasadaki en güçlü telefonlardan birini yapmış samsung. Telefon alma arefesindeydim tam denk geldi. Umarım ülkemize gelmekte çok geciktirmez samsung. Bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.