Şimdi Ara

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
2
Favori
27.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatin_62

Samsung fena halde Iphone Fanlarının ayağına basmış. Önce Galaxy S ile şimdide S II ile. Baksanıza nerede Samsung konusu var Iphone fanlar orada. Valla benden daha iyi takip ediyorlar.

Kesinlikle katılıyorum.
    Bir kez bile Iphone konularına girip te mesaj atmışlığım yok. Ama Ayfoncular Samsung başlıklarından çıkamıyor nedense.

Aslında at gözlüklerini çıkarıp, inat etmeyi bırakıp, fan boyluk yapmadan markaları ve telefonlarını inceleseler eminim ki, SGS II'yi yere göğe
    sığdıramayacaklar. Ama içlerinde ki marka tutkusu buna engel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

quote:

Samsung fena halde Iphone Fanlarının ayağına basmış. Önce Galaxy S ile şimdide S II ile. Baksanıza nerede Samsung konusu var Iphone fanlar orada. Valla benden daha iyi takip ediyorlar.

Kesinlikle katılıyorum.
    Bir kez bile Iphone konularına girip te mesaj atmışlığım yok. Ama Ayfoncular Samsung başlıklarından çıkamıyor nedense.

Aslında at gözlüklerini çıkarıp, inat etmeyi bırakıp, fan boyluk yapmadan markaları ve telefonlarını inceleseler eminim ki, SGS II'yi yere göğe

Abi doğru diyorsunuz da,Samsung elinde bulunduğu teknolojiyi çok iyi kullanıyor,kendine has yöntemiyle.Bu durumu tasarımla birleştirse,kendine özgü Iphone'cular bu konulara girmez.Samsung inadına modellerini Iphone'a benzetiyor,Galaxy modellerini...

• quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

quote:

Kesinlikle katılıyorum.

Abi doğru diyorsunuz da,Samsung elinde bulunduğu teknolojiyi çok iyi kullanıyor,kendine has yöntemiyle.Bu durumu tasarımla birleştirse,kendine özgü Iphone'cular bu konulara girmez.Samsung inadına modellerini Iphone'a benzetiyor,Galaxy modellerini...

ya kaç gündür aynı konu saçmalama be kardeşim nesi benziyor 4.3 inç telefon videolara bak iphone yanında minnacık kalıyor iphone yanları metal bunda öyle bir şey yok iphneda 1 tane yuvarlak tuş var bunda 2si dokunmatik 3 tıuş var ortadaki elips gibi ha diyosanki ilk önce iphone 4 köşeli yaptı samsung 3 köşeli yyapması lasım ozman haklısın saçmalamayın allahaşkına 700euro'luk telefonu çakma mı yapacaklar seneye iphone 4 inç yapınca oo bak galaxys'den çalmışlar mı dicez ltfen yani beğenmeyebilrsniz ama iphone'la yzaktan yakından bi ilgisi yok..

• klasik iphone killer o değilde samung un malzeme kalitesi vasat ötesi.
  • Valla samsung'a günahımı bile vermem, bu saatten sonra. İş yerine samsung monitörler aldık, 3-4 farklı modelden. 20-30 tane. Ayrıca philips lg vs.. markalar aldık benzer sayıda. Samsungların hepsi bozuldu ve servise gittiler, bazıları üç-dört defa. Halbuki aynı şartlarla aynı elektrikle çalışan diğer markalar ve modellerde herhangi bir sıkıntı olmadı.

Bir galaxy S modeli çıkardılar bir sürü problemiyle birlikte geldi valla. Yok üç tuş, yok gps, yok bilmem ne. Alacak olan önce başka kullanıcıların incelemelerini ve şikayetlerini okumalı. iPhone'a o kadar laf ederim, ama hiç sorunla karşılaştığım olmadı öyle. Bir iphone4'te sorun var deniyor, o da gerçek bir sorun mu yoksa Apple'ın etrafa yayıp telefonun reklamını yapmak için uğraştığı bir şey mi belli değil.

Ama HTC'yi çok beğeniyorum, adamlar bir Nexus One imal ettiler, hala en iyi telefonlara, çift çekirdeklilere bile kafa tutuyor. Şimdi diyeceksiniz ki, Samsung'ta Nexus S yaptı ne olacak? Aradaki kalite farkını göremeyen zaten hiç konuşmasın da. Yapılan bazı testlerde Nexus One, Nexus S'i geçiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul
    klasik iphone killer o değilde samung un malzeme kalitesi vasat ötesi.

Samsung'un üst segment cihazlarından "Galaxy, Wave ve Omnia" serisi cihazlar malzeme kalitesi yönünden de çok çok iyidir. Vasat ötesi bir cihaz Amerikan halkı tarafından en fazla satın alınan Android cihaz olamazdı, eğer gerçekten senin dediğin doğru olsaydı. Amerikalılar gibi herşeyin en iyisini satın alabilecek gücü bulunan insanlar gidip te bir sürü seçeneğin arasından vasat malzeme kalitesine sahip bir telefonu almazlardı.

SGS II resimlerden gördüğümüz kadarıyla SGS' ler için söylenen "ele alınca oyuncak hissi veriyor" eleştirisini de unutturacağa benziyor. Sadece arka kapağı biraz basit malzemeden yapılmış hissi veren SGS cihazımın (eğer bu bir kusursa kabul ediyorum) yeni modelinde bu oyuncak hissi verme durumu da ortadan kalkacağa benziyor. Resimlerden gördüğüm malzeme ve işçilik kalitesi adeta bir sanat eseri gibi.

Son olarak SGS telefonların malzemesi kalitesiz eleştirisine katılmadğımı yinelemek istiyorum. Youtube da video incelemeler mevcut. Malzemesi kötü denilen telefon kaç türlü dayanaklılık testinden alnının akıyla çıkmış görebilirsiniz.

Zaten biz Türkler tv nin, müzik setinin üstünden el işi dantelleri aşırtmış bir milletiz. Smartphone larımızı da kılıfsız ve arka kapak korumasız kullanmayız. Daha bir gün bile SGS telefonumu arka kapak koruması olmadan kullanmadım. Yani şu bir gerçek ki telefonlarımızın malzeme kalitesi iyi de olsa kötü de olsa elimiz telefonun kendi malzemesinden çok orijinal veya yan sanayi ürünü aksesuarlara deyiyor.

• kullanılan plastikten bahsediyorum. oldum olası samsungların dış kapaklarını sevemedim. çok dandirik duruyor. şahsi görüşümdür tabi ki, bana kalitesiz gelir sen çok seversin göreceli bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Valla samsung'a günahımı bile vermem, bu saatten sonra. İş yerine samsung monitörler aldık, 3-4 farklı modelden. 20-30 tane. Ayrıca philips lg vs.. markalar aldık benzer sayıda. Samsungların hepsi bozuldu ve servise gittiler, bazıları üç-dört defa. Halbuki aynı şartlarla aynı elektrikle çalışan diğer markalar ve modellerde herhangi bir sıkıntı olmadı.

Bir galaxy S modeli çıkardılar bir sürü problemiyle birlikte geldi valla. Yok üç tuş, yok gps, yok bilmem ne. Alacak olan önce başka kullanıcıların incelemelerini ve şikayetlerini okumalı. iPhone'a o kadar laf ederim, ama hiç sorunla karşılaştığım olmadı öyle. Bir iphone4'te sorun var deniyor, o da gerçek bir sorun mu yoksa Apple'ın etrafa yayıp telefonun reklamını yapmak için uğraştığı bir şey mi belli değil.

Ama HTC'yi çok beğeniyorum, adamlar bir Nexus One imal ettiler, hala en iyi telefonlara, çift çekirdeklilere bile kafa tutuyor. Şimdi diyeceksiniz ki, Samsung'ta Nexus S yaptı ne olacak? Aradaki kalite farkını göremeyen zaten hiç konuşmasın da. Yapılan bazı testlerde Nexus One, Nexus S'i geçiyor yani.

Arkadaşım benzer şeyleri bende yaşadım. Mesela Samsung LCD monitör almıştım evde ki bilgisayara. Ve fabrikasyon hatalı çıktı. Günlerce bilgisayarımda sorun var sanmıştım meğerse monitörde ki bir parça hatasından kaynaklı olarak ekrana görüntü gelmiyormuş. Neyse ki garanti kapsamında sorunu hallettiler.

Bir de kardeşime hediye ettiğim D900i marka sürgülü telefon 3 yıllık normal bir kullanımın sonunda iki - üç kere arıza verip servislik oldu. Ve ben Samsung firmasının epey kulaklarını çınlatmıştım bu nasıl iş diye. Çünkü aynı zamanda aldığım Nokia 6300 marka telefon taş gibi çalışırken Samsung D900i 3 kere tamirciye gitmişti....

Her neyse... Tam Samsung'tan artık vaz geçmişken arkadaşım da görüp hayran olduğum Samsung Monte telefonla tanıştım.

Ve Monte gerçekten beni büyülemeyi başarmıştı. Gittim kardeşimin D900i telefonunu satıp Monte aldım bir tane...

Sonra şeytan dürtmeye devam etti ve bu seferde çok methini duyduğum ve telefoncularda incelerken özelliklerine hayran kaldığım Samsung Galaxy S telefonu aldım. Ve Galaxy S telefonumdan son derece memnunum...

Sözün özü; teknoloji biraz şans işi. Her marka hakkında bugün internette pek çok övgü ve eleştiri bulabilirsiniz. Siz Samsung ile kötü deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Fakat bu topyekün bir hükme götürmemeli sizi.

• Apple cephesinden gelecek olası bir iphone5 cevabını beklemek gerekir.Çoğu kaynak şu sıralar apple'ın yeni cihaz üstünde test aşamasında olduğunu söylüyor.(Bunu söyleyenler apple'a parça sağlayan firmalar).Ama bu fiyatla Samsung yine yapamaz diyorum ben.
  • tr fiyatını merak ediyorum
  • Orijinalden alıntı: -Karakartal-

Orijinalden alıntı: Raidx

Orijinalden alıntı: onno92

Orijinalden alıntı: Raidx

3. bir galaxy s kullanıcısı mıydınız? cevabınızla ilgili olarak aşağıdaki video'yu izlemenizi tavsiye ediyorum. (
    )

telefona soktuğu kulaklık 3,5jakın diğer ucu nereye bağlı? tv ye ses çıkışına mı bağlıyor? görüntü nasıl aktarıldı anlamadım

Şöyle birşey

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/ECC1TX1BBEGSTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raidx -- 19 Şubat 2011; 13:57:13 >

• Saolasın, kesinlikle temin etmek gerek:)

son 2 gündür bilgilendirici bir mesaj atıldığına sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

Saolasın, kesinlikle temin etmek gerek:)

Piyasada değişik bağlantı şekillerine sahip kablolar var. Galaxy S için olan bağlantı şekli şudur:

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı

Zaten kablo resmi yukarıda var.
    Bazı arkadaşlar için yeterli olmamış sanırım.
    Şöyle bir ekleme yapayım:

Sol Ses : Beyaz
    Sağ Ses: Kırmızı
    Video : Sarı
    Tüm konnektörlerin dış bölümü ise Şase yada başka bir deyişle Toprak yada başka bir deyişle Ortak (siz hangisini biliyorsanız) uç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 19 Şubat 2011; 16:09:50 >

• quote:

quote:

Piyasada değişik bağlantı şekillerine sahip kablolar var. Galaxy S için olan bağlantı şekli şudur:

bu bildiğin 3.5 mm jack hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

quote:

bu bildiğin 3.5 mm jack hocam

Eveeet ???

• bilmem pek bir ayrıntıya girmişsinde.3.5 mm jack desen anlardı millet
  • detaylı bilgi vermiş işte, ben bilmiyordum mesela bu kadar detayı. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

bilmem pek bir ayrıntıya girmişsinde.3.5 mm jack desen anlardı millet

Millet anlarmıydı bilmem ama sizin ne demek istediğinizi ben bir türlü anlayamadım.

Benim anlatmak istediğim şey piyasada bir çok kablo var. Bunların uçları farklı olabiliyor. Örneğin, benim de gördüğüm (resmi şimdi yeniden koyarak kalabalık yapmamayım yukarıdaki resme bakarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz) bazı kablolarda 3 nolu uç şase, 4 nolu uç video olabiliyor. Dolayısıyla bu kabloyu satın alırsanız hiç bir işe yaramıyor.

Bunu siz nasıl anlatırdınız? 3.5mm uçun 3 nolu ucunu bana anlatırmısınız? Jackın en altındaki halkanın hemen üstündeki diyemi? Böyle resimle anlatmak merak eden arkadaşlar için daha anlaşılır ve kafalarında oluşabilecek acaba sorularını gidermez mi?

• saol dostum, açıksası 3,5 jakın sadece ses ilettiğini sanıyordum, illede HDMI olmasına gerek kalmıyor sanırsam..
  • samsung wave kullanıcısı olarak bi telefoncudan 10 tl ye nokia için olanı aldım işe yaradı , muhtemelen galaxy dede çalışır . ama koca ekranda düşük çözünülürlüklü görüntü aktarımı güzel olmuyor keşke hdmi olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.