Şimdi Ara

SAMSUNG A7 (2017) [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.642
Cevap
16
Favori
141.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir bu yavaş şarj problemi dünden beri bu problemi yaşıyorum.. 2.5 ay oldu telefonu alalı tertemiz baktım o kadar temiz baktımki telefonu aldım telefoncuya götürdüm kutu açılımı orda yapıp kırılmaz cam kılıf taktım hiç çıkarmadım telefonu görseniz kutudan yenimi çıkardınız dersiniz. O derece sıfır ayarında 1 kere bile düşmedi telefon. Nasıl böyle bir problem yaşıyorum? Bir kaç kez prizden çıkarıp taktım ilklerde olmadı sonrasında hızlı şarj oldu sonrasında bugün şarja taktım yine yavaş şarj orjinal kutudan çıkan şarj aletini kullanın diyor uyarı olarak. Zaten orjinali dışında başka bir aletle şarj etmiyorum ki?
    Asus Rog Strix x570-E Gaming - Amd Ryzen 7 5800x3d - Asus Tuf Gaming GeForce Rtx 3060 - G.Skill Trident Z Neo Rgb 32 Gb(2x16) 3600 Mhz CL16 - NZXT Kraken Z63 Sıvı Soğutucu - Samsung 980 PRO 2TB NVMe M.2 SSD - XPG BattleCruiser Kasa - XPG Core Reactor 750W 80+ Gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

Nedir bu yavaş şarj problemi dünden beri bu problemi yaşıyorum.. 2.5 ay oldu telefonu alalı tertemiz baktım o kadar temiz baktımki telefonu aldım telefoncuya götürdüm kutu açılımı orda yapıp kırılmaz cam kılıf taktım hiç çıkarmadım telefonu görseniz kutudan yenimi çıkardınız dersiniz. O derece sıfır ayarında 1 kere bile düşmedi telefon. Nasıl böyle bir problem yaşıyorum? Bir kaç kez prizden çıkarıp taktım ilklerde olmadı sonrasında hızlı şarj oldu sonrasında bugün şarja taktım yine yavaş şarj orjinal kutudan çıkan şarj aletini kullanın diyor uyarı olarak. Zaten orjinali dışında başka bir aletle şarj etmiyorum ki?

%20 altına düşmeden şarja takarsanız hızlı şarj eder. güncel yazılımdan önceki sürümde sorun yoktu. Birde adaptör çok hassas mıdır nedir. Her prizde düzgün şarj olmuyor. İş yerinde telefon 3 saatte şarj oluyor. Evde oturduğum odada 1 saat 45 DK da şarj ediyor. Diğer odada 2 saati aşkın sürede şarj ediyor. Fazın yüksek veya az gelmesi ciddi anlamda fark ettiriyor. Zaten adaptör üzerinde 9V 1.68A ve 5V 2A değeri yazıyor. Prizden tam 220 V gelmiyorsa ona göre DC 9V 1.68A ile şarj ediyordur.

Telefonda ve adaptörde sorun yok başka odanın prizinde hatta başka bir yerde şarj etmeyi dene farkı göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Mart 2018; 15:46:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk

quote:

Nedir bu yavaş şarj problemi dünden beri bu problemi yaşıyorum.. 2.5 ay oldu telefonu alalı tertemiz baktım o kadar temiz baktımki telefonu aldım telefoncuya götürdüm kutu açılımı orda yapıp kırılmaz cam kılıf taktım hiç çıkarmadım telefonu görseniz kutudan yenimi çıkardınız dersiniz. O derece sıfır ayarında 1 kere bile düşmedi telefon. Nasıl böyle bir problem yaşıyorum? Bir kaç kez prizden çıkarıp taktım ilklerde olmadı sonrasında hızlı şarj oldu sonrasında bugün şarja taktım yine yavaş şarj orjinal kutudan çıkan şarj aletini kullanın diyor uyarı olarak. Zaten orjinali dışında başka bir aletle şarj etmiyorum ki?

%20 altına düşmeden şarja takarsanız hızlı şarj eder. güncel yazılımdan önceki sürümde sorun yoktu. Birde adaptör çok hassas mıdır nedir. Her prizde düzgün şarj olmuyor. İş yerinde telefon 3 saatte şarj oluyor. Evde oturduğum odada 1 saat 45 DK da şarj ediyor. Diğer odada 2 saati aşkın sürede şarj ediyor. Fazın yüksek veya az gelmesi ciddi anlamda fark ettiriyor. Zaten adaptör üzerinde 9V 1.68A ve 5V 2A değeri yazıyor. Prizden tam 220 V gelmiyorsa ona göre DC 9V 1.68A ile şarj ediyordur.

Telefonda ve adaptörde sorun yok başka odanın prizinde hatta başka bir yerde şarj etmeyi dene farkı göreceksin.

% 50 civarı şarja takıyorum hocam farketmiyor. Aynı yavaş şarj ediyor
    Asus Rog Strix x570-E Gaming - Amd Ryzen 7 5800x3d - Asus Tuf Gaming GeForce Rtx 3060 - G.Skill Trident Z Neo Rgb 32 Gb(2x16) 3600 Mhz CL16 - NZXT Kraken Z63 Sıvı Soğutucu - Samsung 980 PRO 2TB NVMe M.2 SSD - XPG BattleCruiser Kasa - XPG Core Reactor 750W 80+ Gold

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk

quote:

% 50 civarı şarja takıyorum hocam farketmiyor. Aynı yavaş şarj ediyor

Farklı prizlerde dene olmadı senin evinden uzak bir evde dene. Aynı bendeki gibi olabilir. Eğer sorun çözülmüyorsa güncel yazılımı indirerek rom at kesin çözülecektir.

• Bugün bi otg kablosu aldım, telefonun yanında gelen çevirici ile telefona bağladım ama mause ve flash bellek takınca hiçbir tepki vermedi.

Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

___
  • MrKhAn o7 kullanıcısına yanıt
    usb c otgsi almalisiniz. O ceviriciyle çalışmıyor malesef

ben a7 2017'imdeki görüntüyü herhangi bir kablo yoluyla televizyona nasıl aktarabilirim?

bana bir kablo linki verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

evimde vestel 40pf7070 model akıllı led televizyon var ama wifi display özelliği yok.

ben a7 2017'imdeki görüntüyü herhangi bir kablo yoluyla televizyona nasıl aktarabilirim?

bana bir kablo linki verir misiniz?
    Google Chromecast tavsiye ederim.

www.hepsiburada.com
    Google Chromecast 2 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/google-chromecast-2-pm-HB0000063XG5

• 4 aydır A7 2017 kullanıyorum. Görüşlerim aşağıda. Android 7.0 ile geldi, LG G3'ün zaman ayarlı ve planlı eskitme vak'asından sonra bu telefona hiç güncelleme yapmadım.

Artılar

1. Full HD ekran 2K ekran'a göre daha az güç tüketip daha az ısınmaya neden oluyor. Bundan önceki telefonum 2K çözünürlükten dolayı ısıl tasarım sorunu yaşayan LG G3 idi.

2. Dahili Samsung Health uygulaması ve sportif aktivitelerin takibi, aktivite önerileri vermesi güzel.

3. Su geçirmez tasarım (hiç işime yaramadı ama)

4. ...?

Eksiler

1. Ön ve arka kamera'nın görüntü kalitesi çok kötü.
    1a. Ön kamera, selfie modunda sadece bir kişiye odaklanıyor, arkadaki herkes ve herşey çok bulanık kalıyor.
    1b. Arka kamera düşük ışık altında çok bulanık çekiyor. Açık alan çekimleri idare eder ama kapalı mekan'da görüntü kalitesi tatmin edici olmaktan uzak.

2. Telefonu ilk aldığımda 1-2 defa hızlı şarj ettiğine tanık oldum ama yazılım güncellemesi yapmamama ve sadece orjinal şarj ekipmanı kullanmama rağmen telefon hızlı şarj olmuyor. 4.5G açık vaziyette şarj süresi 3 saati geçiyor.

3. 3GB ram olmasına rağmen telefon'da yavaşlamalar başladı. Sürekli ve düzenli olarak dahili optimizasyon uygulamasını kullanmak ve pil optimizasyonu yapmak zorunda kalıyorum. Ancak buna rağmen pil 1.5 gün anca çıkartıyor. Kullanmadığım uygulamaları silmek bile durumu değiştirmedi. Sanki planlı eskitme yapılıyor gibi.

4. Telefona bakarken ekranın açık kalması özelliği çalışmıyor. Yazı okurken sürekli ekran kapanıyor. Sözde Samsung'un göz takibi yapan ve ekrana bakıldığını tespit edip ekranı açık tutan patenti var.

5. Belli yerlerde iken (mesela araba içinde bluetooth'a bağlanınca) ekran kilidinin açık kalması (Smart Lock) özelliği çalışmıyor.

6. Facebook uygulaması fabrika ROM'u ile birlikte geldi ve kaldırılamıyor. Herşey için (sms, telefon, kişiler, mikrofon, konum vs.) izin verilmiş şekilde geldi, sadece devre dışı bırakılabiliyor.

7. Microsoft Office uygulamaları fabrika ROM'u ile birlikte geldi ve kaldırılamıyor.

Sonuç olarak memnun kaldım diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 17 Nisan 2018; 17:42:59 >

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Amiral gemisinden orta seviye cihaza geçince memnun kalınmıyor genelde. Ben 6 ay zor dayanabildim A7'ye. Şimdi note 7 kullanıyorum, tatmin ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hiroshima- -- 26 Nisan 2018; 10:12:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum ama CSC değiştiği ve volte gittiği için Endenozya ya çıkmasını bekliyorum.
    Endenozya romuna volte eklemek için zip var, ve volte geliyor bu şekilde.

O yüzden yorum yapamayacağım.

Şarj konusunda Nougat ile aynı geldi bana, SS almayı unuttum kusura bakmayın;

Şarja takmadan 48+ saat geçirdim (%100'den %20'ye kadar):

-Wi-Fi kullanımı yok, 4G ve Bluetooth çoğu zaman açıktı.

-Oyun toplamda 45-60 dakika (Telefonu zorlayan bir oyun değil.)

-Ekran kullanımı 8 saati aşkındı.

-YouTube, Facebook, Instagram, Twitch, Chrome - Spotify 3-4 saat arkada çalıyordu.

-Ekran parlaklığı hiç %65-75'den aşağı düşmedi.

Kamerayla pek uğraşmadığım için yorum yapamayacağım.

Always on Display'e Samsung Temalar mağazasından özelleştirebiliyoruz.

Kilit ekranındaki saati ve rengini değiştirebiliyoruz.

Parmak izi okuyucusu çok daha stabil ve seri olmuş.

Merak ettiğiniz bir şey varsa buyrun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.