Arkadaşlar Samsung A34 ile ilgileniyorum. Arastirirken bir konu merakimi celbetti. İphone se2 (cihazin geekbench ve antutu puanlari Samsung a34 ten nasil daha yüksek olabiliyor? Halbuki donanimsal olarak A34, 8gb ram ile iphone se2 den (3gb ram) çok daha üstün gözüküyor. Bilen birileri beni aydınlatırsa sevinirim. Saygılarımla… ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 12 Ocak 2024; 0:49:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung A34 / iphone se2 antutu puanı

-
-
Se2'nin tasarımı ve bataryası 2020 için bile berbat ayrıca şu an fiyatı 20.000 lira üzerinde A34 ise 11.000 TL.
Zaten bu serinin mantığı güçlü donanım kötü tasarımdı.
Ayrıca yıllardır iphoneda ki 1 gb bellek neredeyse android 2 gb belleğine eşit performans veriyor bu durum gayet normal.
-
Cevap için teşekkür ederim dostum. Bende iphoneda ki 1 gb bellek neredeyse android 2 gb belleğine eşit performansı nasıl verebiliyor? Onu merak ediyorum. Donanımın iosla uyumundan dolayı mı acaba?
-
Aynen öyle android dünyasında bir ton google uygulaması, servisi var ve bunların yüzlerce belki binlerce farklı cihazda stabil çalışması için
ona göre tasarlandı ve ona göre ram yiyor ama ios da model sayısı belli.
-
ikisi de alınmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SE 2 kuanıyorum zaten de a34 e geçmeye değer mi diye araştırıyorum. Sanırım se2 düşük konfigrasyonuna rağmen hala önde.
-
Sentetik testlere çok takılmayın derim. Bir anlamı pek yok.
A34 bence SE2'den biraz daha iyi bir cihaz bana göre. Küçük cihaz isteyen ve apple ekosisteminde kalmak isteyenler için yeniden çıkardılar.
-
Alında testler pek sentetik değil galiba, uygulama açılış hızları vs kıyasladığımda iphone se2 (nasıl oluyorsa) daha hızlı tepki veriyor. Neyse 25000 tlik telefonu satıp 10000 tllik telefona geçmek pek mantıklı gelmedi bana.Cevaplar için teşekkürler.
Benzer içerikler
- hepsi outlet yorumlar
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- internetsiz görüntülü konuşma
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- a56 ne zaman çıktı
- silikon karbon pil
- sodyum iyon powerbank
- galaxy smarttag 2 ne işe yarar
- hangi telefonu almalıyım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X