Şimdi Ara

samsung 997mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta önce bu monitörü aldım. üzerinde 1600x1200'de 76hz kullanılabileceği yazıyor fakat bende maksimum 72hz değere çıkabiliyor. kendi web sitesinden son sürücülerini de indirdim ama bir değişiklik olmadı. ekran kartıyla alakalı olabileceğini söylediler, onun da son sürücülerini indirdim fakat yine bir değişme yok. ekran kartım leadtek winfast 5700le.

    monitör şu an 1280x1024'te 85hz'de çalışıyor. fakat sabit arkaplanlarda (misal düz mavi) ekranın köşelerine doğru yatay, hafif titreyen, kıvrılan çizgiler beliriyor. ne olduklarına bir anlam veremedim. manyetik alandan ya da elektrik tesisatından dolayı olabileceğini söylediler, fakat daha önceki monitörüm lg f700b'de böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

    ben daha çok metinlerle ilgili çalışıyorum. arasıra kurgu yaptığım için bu monitörü aldım. fakat f700b'ye oranla gözlerim daha çabuk yorulmaya başladı. acaba nedendir?..







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 225BW
    18 yıl önce açıldı
    samsung 2232bw
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.