Şimdi Ara

SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
998
Cevap
1
Favori
76.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

flash, dreamweaver, fireworks çalışırken inanılmaz rahat oluyorsunuz arkadaşlar, tüm panelleri sağa sıkıştırabiliyoruz, yani sol tarafta işimizi yapacak alan yetiyor bize.

Photoshop' ta 1280 x 1024 bile kabus gibi oluyordu, arkadaş sığmıyor paneller napalım birini kapa birini aç olmuyor, şuan 940bw kullanıyorum ve gerçekten başarılı,

yok o özelliği var yok bu özelliği var diyemem ben beğendim, filimlerde ve oyunlarda harika görüntü veriyor.

Condemned Criminal, Cal of, HL2, ragnarök, soldat, oynadıklarım bunlar ve bu ekranda çok güzel oluyor, alırken biraz çekindim evet her oyun desteklemez bu ebatları diye ( 1490 x 900 ) evet swat 4 desteklemiyormuş ama olsun ben yinede oynadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiktasarimcisi

Merhaba,

flash, dreamweaver, fireworks çalışırken inanılmaz rahat oluyorsunuz arkadaşlar, tüm panelleri sağa sıkıştırabiliyoruz, yani sol tarafta işimizi yapacak alan yetiyor bize.

Photoshop' ta 1280 x 1024 bile kabus gibi oluyordu, arkadaş sığmıyor paneller napalım birini kapa birini aç olmuyor, şuan 940bw kullanıyorum ve gerçekten başarılı,

yok o özelliği var yok bu özelliği var diyemem ben beğendim, filimlerde ve oyunlarda harika görüntü veriyor.

Condemned Criminal, Cal of, HL2, ragnarök, soldat, oynadıklarım bunlar ve bu ekranda çok güzel oluyor, alırken biraz çekindim evet her oyun desteklemez bu ebatları diye ( 1490 x 900 ) evet swat 4 desteklemiyormuş ama olsun ben yinede oynadım

verdiğim linke bir baksaydın hemen her oyun için çözümler mevcut
    swat4 için şunları uygula

SWAT 4\Content\System içindeki

swat4.ini dosyasını notdefteri ile aç

[WinDrv.WindowsClient] bunu bul

sonra şu alttakileri ekle
    WindowedViewportX=1440
    WindowedViewportY=900
    FullscreenViewportX=1440
    FullscreenViewportY=900

• Evet ayarları uyguladığımda gerçekten değişiklik gözüktü. şimdi daha seri ve canlı oynuyorum

Edit: Teşekkür etmeyi unutmayalım dimi, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 13 Ağustos 2006; 13:21:35 >
  • herkese çok teşekkür ediyorum karar vermede etkili oldunuz bende bugün ihtibari ile 940bw kullanıcısıyım...

işte benden birkaç örnek resim..!!! Widescreen olayı gerçekten muhtemeşem birşey

ve ekran gerçekten çok başarılı

SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 13 Ağustos 2006; 16:53:00 >

• beyler ben de almak istiyorum. benq fp202w , viewsonic 1912 ve samsung arasında kaldım. sizce hangisini tercih edeyim. bir de wide screen hoş oluyor mu? ben ofis internet kod filan uğraşacam bilgisayar mühendisliği okuduğum için. oyunda olur tabi. değerli yorumlarınızı alabilirmiyim
  • gslisemih öncelikle okulunda başarılar dilerim bende busene ileitşime başlıuyorum bu monitörlerle neler yapabilirsin anlatıyorum.

Çok kaliteli film izleyebilirsin, video klip tercihimdir, çok rahat photoshop, visual studio, cat, 3d, gibi programlar kullanabilir geniş olmasının yararlarından faydalanabilir, en önemliside çok rahat araştırma yapabilir ve masaüstünde at koşturabilirsin.

Oyunlar konusunda hiç problem olmuyor, olursada buradan çözüyor arkadaşlar
  • ben viewsonic 1912 ve samsung 940 bw arasında kalmıştım. view kullanan oldu mu hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gslisemih -- 13 Ağustos 2006; 18:30:50 >
  • bi de bursada en ucuz 940bw nerden alabilirim.
  • üstteki yorumların hepsine katılıyorum...

iyikide almışım bu markayı ve wide screen ekranı... autocad çizimlerinde geniş ekran kullanımın olağanüstü bir rahatlığı var... photoshop ve 3d max içinde geçerli. proje ve paftaların boyu genelde ekranla doğru orantılı olduğu için işim çok rahatladı ve ekranımdan gerçekten memnunum.
  • )@infinite
    hayırlı olsun
    ölü pikselsiz kullanman dileğimle
    Birde hd bir görüntü izlemeni tavsiye ederim(izlemediysen tabi)

@gslisemih
    kararsızlık çok kötü birşey ama senin yerinde olsam gidip samsungu teknosa da viewsonic i hızlı sistem de incelerdim
    ben de philips 170xfb ile 940bw arasında kalmıştım
    fakat samsung bana daha iyi gözüktü.
    ama grafik tasarımı için kesinlikle widescreen bir lcd tercih et asla pişman olmazsın

Hertürlü bilgi,tecrube,sorularımızı burada paylaşalım 940bw hakkında bilinmedik kalmasın
  • grafik tasarımı yapmam da daha çok net dokuman ve kodlama gibi şeylerle uğraşırım. tabi bu işlerde wide screen çok iyi
  • Ben aslında forumda viewsonic in o modelini kullanan birni bulamamıştım ve samsungda HDCP desteğini görünce almaya karar verdim
    Windows Vista yada HDCP destekli ekran kartları ileride yavaş yavaş çıkmaya başlayınce zaten ister istemez kullanacağın lcd de HDCP desteği arayacaksın
    bu yüzden samsung ileriye dönük bir yatırım olacak
  • şu monitörün oyunlardaki resimlerinide koyabilirmisiniz.

nfsmw half life , doom gibi oyunlardaki performansınıda yorumlayabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

Ben aslında forumda viewsonic in o modelini kullanan birni bulamamıştım ve samsungda HDCP desteğini görünce almaya karar verdim
    Windows Vista yada HDCP destekli ekran kartları ileride yavaş yavaş çıkmaya başlayınce zaten ister istemez kullanacağın lcd de HDCP desteği arayacaksın

viewsonicte yok mu böle bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

şu monitörün oyunlardaki resimlerinide koyabilirmisiniz.

nfsmw half life , doom gibi oyunlardaki performansınıda yorumlayabilirmisiniz.

evet özellikle mw de ki ss'leri görme imkanımız var mı arkadaşlar.buraya koyabilirmisiniz rica etsek.

• quote:

Orjinalden alıntı: gslisemih

quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

Ben aslında forumda viewsonic in o modelini kullanan birni bulamamıştım ve samsungda HDCP desteğini görünce almaya karar verdim

viewsonicte yok mu böle bişi

bildiğim kadarıyla yok

mw ı silmiştim bende bulursam yükleyip alırım ss leri

• bursada en ucuz 940bwyi nerden alabilriirm
  • mw ss'lerini 4 gözle bekliyoruz.
  • mw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.