Şimdi Ara

Samsung 932B Plus ve Ölü Pixel Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 4 ay önce aldım bu lcd monitörü ve gayetde memnumdum. Ta ki dün geceye kadar, aldığımda hiç ölü pixel yoktu dün gözüme takıldı remen 5 tanesi rahmetli,önceden olsa farkederdim yeni oluşmuş, tamda monitörün orta noktasından 5 cm aşağıda , her bakışımda çok kolay gördüğüm biryerde sinir oluyorum her bakışta. Biraz araştırdım geri dönüşümü yokmuş sanırım bu olayın şimdi benim sorum;

1- 4 ay sonra neden oluştu bu melet(anolog giriş kullanıyorum pc eski brz)
    2- bir umut düzelebilir mi , ben birşey yapabilirmiyim
    3- Teknik servise götürmemin bir anlamı var mı, düzeltme yada değişim olur mu

Güzel bi cevap gelir inşallah, cevap yazan arkadaşlara teşekkürler....

• şöyle yazmıştım başka bir konuda ;

Hatalı Piksel (ölü,parlak) riski maalesef her marka/model/boyutta hatta lcd tv de bile olan, lcd panelin üretiminin doğasında olan bir risk. LCD monitör alacaksanız, bu risk her zaman her markada/modelde var.

Bazı markalar/mağazalar piksel garantisi versede sadece belli bir süre boyunca, tüm garanti süresi içinde bu garantiyi veren kimse yok. Piksel de mutlakada aldığınızda, veya aldıktan hemen kısa süre içinde kesin çıkar diye bir kavram da yok.

benden size ufak bir tiyo;
    kısacası ve tek şansınız servise gönderip, tabiri caizse kusura bakmayın "şarlamak" .
    genelde piksel problemlerinde bugüne kadar çevremden gördüğüm şey, ne kadar problem çıkarır, bağırır, çağırır işi tüketici heyetlerine götürcem dediğiniz zamanlarda "değiştiğine" şahit oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv pembe ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.