Şimdi Ara

Samsung 860evo 2.5”250GB SSD 378TL(n11 içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu tık hızında kuponlardan 22 tl lik kuponla beraber toplamda 378 TL ye alınabiliyor. Ürün 850evo serisinin yeni serisi ve ondan 8 kat daha yüksek terabayt yazıma (TBW) sahip.
    https://urun.n11.com/hard-disk/samsung-860evo-25250gbssdsata3-550520-mz-76e250bw-mz-75e250bw-P238837460

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ggde de aynı fiyat. Çek artı cepteteb ile daha ucuza gelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingSpec PCI-e NVMe M.2 SSD (Okuma:2072MB/s, Yazma 1676MB/s)
    https://www.aliexpress.com/item/KingSpec-M-2-PCI-e-60GB-120GB-240GB-480GB-SSD-Solid-State-Disk-NVMe-M-2/32847113544.html

120GB = 185 TL

240GB = 292 TL

480GB = 527 TL

m.2 slotu yoksa pci exp x4 varsa aşağıdaki aparatı kullanarak slotuna takabilirsiniz:
    https://www.aliexpress.com/item/JEYI-SK4-M-2-NVMe-SSD-NGFF-TO-PCIE-X4-adapter-M-Key-interface-card-Suppor/32785472313.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 21 Nisan 2018; 13:21:47 >

• Adata 3d modelleri daha uzun ömürlü ve daha hızlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Adata 3d modelleri daha uzun ömürlü ve daha hızlı.
    hocam bu adata 3d lerin daha uzun ömürlü olduğuna dair kaynak var mı inceleyebileceğim veya video youtube filan ? Uzun ömürlülük hızdan çok daha önemli de benim için
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Tabi, en temel kaynak firmaların açıkladığı MTBF ve TBW değerleri. TBW ler bazında bakıldığında Samsung tam net hatırlamamakla beraber 75 tb veya 100 tb diyor, adatalar 150tb mertebesinde. 3d ssd teknolojisini araştırın video olarak incelemek isterseniz. Normal ssd lerden oldukça farklı.

Mobil olduğum için yazım yanlışlarının kusuruna bakmayın.

• Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Hocam 850 evo 75 tb, 860 evo 150 tb yazma ömrüne sahip.

• Bu arada fiyat pek sıcak değil. Zaten uzun zamandır 860 evo 400 tl'ye satılıyor. Klasik n11 indirimi ile biraz daha düşüyor. Cepteteb'i olan için gittigidiyordan alması daha mantıklı olur.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam kingspec ilk defa duyuyorum kaliteli midir alınır mı 2 ay sonra geri göndermek istemiyorum kargo ücretini bize kitlemiş siz aldınızmı

• hecek H kullanıcısına yanıt
    Almadim ancak Çin'in saygın firmalarından stanfart ssd fiyatına

• oguzhan441907 kullanıcısına yanıt
    O değerlerin sadece pro serisinde olduğunu sanıyordum. Bu durumda oyum Samsunga olur.

Adata su650 modeli 140 TBW değerinde ve 300 liraya satılıyor n11'de, kuponla fiyat epey iyi olmuş oluyor. Yaklaşık bu Samsung ile aynı kalite olduğunu söyleyebiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.