Şimdi Ara

>>> SAMSUNG 8500 WAVE THEME [ ANA BAŞLIK ] HERGÜN YENİ TEMA [KIRKY] BİZLERLE <<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
4
Favori
90.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim elimden geldiğince paylaşımlara devam edeceğim..Temalar alıntıdır arkadaşlar araştırmayı çok sevmeyen arkadaşlar için hepsini bir araya getirmeye çalışıyorum..Bu arada 3.tema paketimi biriktiriyorum onu da upload edeceğim.Aynı zamanda elimde çok güzel ve kullanışlı widgetler var onlarıda bir klasörde toplayıp upload etmeye çalışıcam yakın zamanda..

Bu da yeni blackberyy tema for wave Bu arada söylemeyi unuttum ikinci tema paketini erkek arkadaşlar sanırım daha çok sevecek..

>>> SAMSUNG 8500 WAVE THEME [ ANA BAŞLIK ] HERGÜN YENİ TEMA [KIRKY] BİZLERLE <<<

>>> SAMSUNG 8500 WAVE THEME [ ANA BAŞLIK ] HERGÜN YENİ TEMA [KIRKY] BİZLERLE <<<

Beğendim indireyim bari

• Sayın brcsrdr,
    Öncelikle teşekkür ederim, elinize sağlık. Vermiş olduğunuz temaları indirdim ve kullanıyorum.
    Vermiş olduğunuz hangi linkte yer alıyordu tam hatırlamıyorum ama old_record_by_vandoom isimli tema ebony grey renkli telefonlarda çok hoş duruyor, ben çok beğendim ve şu anda bunu kullanıyorum.
  • @ umitafy
    Teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.Ben nerdeyse hergün farklı tema ve farklı widget kombinasyonları kullanıp eğleniyorum.Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

@ umitafy
    Teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.Ben nerdeyse hergün farklı tema ve farklı widget kombinasyonları kullanıp eğleniyorum.Herkese tavsiye ederim.

Daha önce bahsettiğiniz widget paylaşımınızı da dört gözle bekliyoruz.
  • brcsrdr ( sanırım doğru yazdım :) ) isimli arkadaşa teşekkürler.
    çok teşekkür ederim eline sağlık temalar süper baya bi çeşit oldu sayende :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maivesiyah -- 11 Kasım 2010; 16:08:20 >
  • Rica ederim,beğenmenize çok sevindim.. :)
  • Buda benden resim ekleyemiyorum ama guzel tema...

http://hotfile--.com/dl/82059522/6742d1c/PAL.smt.html -- karakterleri silmeniz yeterlidir
  • temalar için teşekkürler bana aslında widget lazım temaların içinde mevcutmu güzel işe yarar widgetlar ?
  • Arkadaşlar

Temalar nefis gerçekten. Tüm uğraşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bu arada bir şey sormak istiyorum. Bada 1.2 nin sürümlerinde bu SMS widgetini kullanabiliyormusunuz. Ne hikmetse 1.2 sürümlerinde SMS widgeti hata veriyor bende, daha önce 1.0 yüklü iken çalışıyordu.
    Yani SMS nin hiçbir widgeti çalışmıyor.
    Nedendir sizce acaba.?

Saygılar, sevgiler...
  • Başlığı hazırlayan da, İçeriği genişleten de, Biz teşekkürlerini bir borç bilip yazana da teşekkür ederim :)
  • Birbirinden güzel 2 tema daha çıkmış arkadaşlar paylaşmak istedim buyrun :

1.Tema

2.Tema

BURADAN İNDİRİN:
    http://hotfile.com/dl/81813581/96a0b72/Wave_2tema.rar.html

• Arkadaşlar appsteki şu ücretli temayı bulabileceğim bir yer varmı acaba?
    http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000239862&listYN=Y
  • ya bu temalar çok iyi ama ilk temadaki iconların sağ üstteki anlamsız yazıyı nasıl sileriz çok uzun sürer gerçi
    quote:

Orijinalden alıntı: PB258

Birbirinden güzel 2 tema daha çıkmış arkadaşlar paylaşmak istedim buyrun :

1.Tema

2.Tema

BURADAN İNDİRİN:
    http://hotfile.com/dl/81813581/96a0b72/Wave_2tema.rar.html

• quote:

Teşekkür ederim elimden geldiğince paylaşımlara devam edeceğim..Temalar alıntıdır arkadaşlar araştırmayı çok sevmeyen arkadaşlar için hepsini bir araya getirmeye çalışıyorum..Bu arada 3.tema paketimi biriktiriyorum onu da upload edeceğim.Aynı zamanda elimde çok güzel ve kullanışlı widgetler var onlarıda bir klasörde toplayıp upload etmeye çalışıcam yakın zamanda..

Bu da yeni blackberyy tema for wave Bu arada söylemeyi unuttum ikinci tema paketini erkek arkadaşlar sanırım daha çok sevecek..

Beğendim indireyim bari

kardes witgetleri bekliyoz hala

• Şu en baştaki playboylunun linkini bulabilen varmı arkadaşlar?Varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Arkadaşlar bu da 138 adet widgetten oluşan widget paketim..

Tıkla!
  • quote:

Arkadaşlar bu da 138 adet widgetten oluşan widget paketim..

Tıkla!

teşekkür ederim dostum eline saglık
  • Rica ederim,iyi günlerde kullanınız...
  • quote:

Arkadaşlar bu da 138 adet widgetten oluşan widget paketim..

Tıkla!

Arkadaşla yan yana gelmiş indirip deneyip görmeyi bekliyoruz. Teşekkür ederiz.
  • Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Süper paylaşımlar
    Az önce tema yapma programını indirdim. Eğer başarabilirsem yaptığım temaları yakın zamanda paylaşacağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.