Şimdi Ara

>>> SAMSUNG 8500 WAVE THEME [ ANA BAŞLIK ] HERGÜN YENİ TEMA [KIRKY] BİZLERLE <<< (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
4
Favori
91.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Link verirmisiniz gerçekten çok güzel görünüyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: xxmasterxx

quote:

Orijinalden alıntı: wox

buda benim kullandığım güzel bir tema bir rus sitesiydi galiba oradan indirdim..gece ve karanlık ortamlarda gayet şık ve güzel duruyor..
    alttaki ufaltılmış resimlerin üzerine tıklayarak görebilirsiniz de
     >>> SAMSUNG 8500 WAVE THEME [ ANA BAŞLIK ] HERGÜN YENİ TEMA [KIRKY] BİZLERLE <<<

>>> SAMSUNG 8500 WAVE THEME [ ANA BAŞLIK ] HERGÜN YENİ TEMA [KIRKY] BİZLERLE <<<

güzel duruyor link vererebilir misin

• Arkadaşlar, 720p video istiyorsanız öncelikle Mozilla Firefox'u indirin ve Download Helper'i kurun.
    Ardından da Youtube'den videolar aratın ve video açın. En üstte Download Helper'in indirme simgesi belirecek. Ok işaretini tıklayınca da eğer ki video 720p'yi destekliyorsa 720p yazar ve onu tıklayınca da video direktmen bilgisayarınıza iner. Sonra da videoyu telefonunuza atarsınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 25 Haziran 2011; 15:17:40 >

• arkadaşlar bazı temaların arka resimlerini çok beğeniyorum bazı temlarında menü ve butonlarını çok seviyorum bu iki temayı ortak kullanabilirmiyim yani birinin resmini bir başka temada kullanmam mümkünmüdür, lütfen biliyorsanız yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrAngeLus

http://www.youtube.com/watch?v=SrsNC49YCXM&feature=player_embedded#at=76

wave 2 telefonda bende beceremedim...

Orijinalden alıntı: wox

buda benim kullandığım güzel bir tema bir rus sitesiydi galiba oradan indirdim..gece ve karanlık ortamlarda gayet şık ve güzel duruyor..
    alttaki ufaltılmış resimlerin üzerine tıklayarak görebilirsiniz de

link yokmu güzel tema hoşuma gitti

• BEYLERRRRRRR Bİ YARDIMSEVER ARKADAŞŞŞŞ ŞU 3D İKONLARLA OLUŞTURULMUŞŞ TEMAYIII PAYLAŞABİLİRMİ LÜTFENNNN BEEEEEEEEEEEEE LİNK ÖLMÜŞŞŞ BAKANDA YOK ELİNDE OLAN Bİ PAYLAŞSIN ŞİMDİDEN ÇOK TŞKRR EDERİM...

MONSTER® Q61MS-16F34
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM , RAM: 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT , SSD: 120 GB Kingston HyperX , HDD: 750 GB Seagate SATA 3GB/s 7200 rpm 16MB cache , GPU: nVIDIA GTX 670M 1.5 GB GDDR5 192 bit , Display: 15.6" Full HD Mat LED Ekran
  • telefonda hangi klasöre atıcaz bunları , diyelim ilerde bıktık telefonun önceki temasını tekrar nasıl kullanıcaz ?

Orijinalden alıntı: somet 16

telefonda hangi klasöre atıcaz bunları , diyelim ilerde bıktık telefonun önceki temasını tekrar nasıl kullanıcaz ?

telefonu yigin bellek olarak bagladiktan sonra temalar klasorunun icine atar kullandiktan sonra silebilirsin telden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratxfb -- 27 Ağustos 2011; 22:47:29 >

Orijinalden alıntı: brcsrdr

29 temadan oluşan tema arşivim arkadaşlar..

Tıkla

quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

Arkadaşlar yeni bir tema paketi daha içinde 27 tema var..Ben hergüne farklı bir tema kullanıyorum sizlere de öneririm.Mutlaka beğeneceğiniz temalar vardır..

Tıkla!

arkadaslar yukarda aynı kullanıcıdan bu konunun ilk sayfasında yayınlanmış iki tane tema paketi var,

daha önce indirip kullanmıştım, hatta bir tanesinide kız arkadasım cok sevmisti,

ama ayrılınca sinirden sildim o temayı :D

şimdi tekrar bir araya gelebiliriz ama hala o temayı sildigim icin bana cok kızgın:P

elinde bu paket temaları muhafaza eden varmı hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashland -- 15 Kasım 2011; 17:46:20 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.