Bildirim
SAMSUNG 8500 WAVE ALDIM.İYİ Mİ YAPTIM ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
samsung wave ana konusuna yazsaydınız zaten cevap alırdınız... tek bir soru sormak için ayrı bi konu açmak abesle iştigal biraz. -
NEsi abesle iştigal acaba ? Görmemiş olabilirm.YA da gözümden kaçmış ollabilir.Adam gibi cevap yazmak ne kadar zormuş..Neyse Eyvallah uyardığın için -
Arkadaşım Harika Bir cihaz wave ve monte şu anda samsungun en çok tutulan modelleri arasında.. -
hemen kamerasıyla beyaz bir yüzeye bak kamerasındaki pembelik durumundan çok şikayet okudum -
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
hemen kamerasıyla beyaz bir yüzeye bak kamerasındaki pembelik durumundan çok şikayet okudum
+1 alan birçok kişide pembelik sorunu var. Kamerayla buzdolabı, duvar vb. beyaz nesneleri çekin fotoğrafta pembelik varmı bakın.
Kutusundan çıkarırken telefonu ilk sizin açtığınızdan emin olun. -
Bu fiyata en iyi cihaz bu bence. -
Eline Alıp Bakmadan Hiçbir Şeye Karar Verme ...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kendi kendini arama kodu
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- media markt fatura sorgulama
- zırrr zil sesi indir
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- one ui 8
- samsung galaxy s serisi
- exynos 1480
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X