Şimdi Ara

Samsung 850 EVO Performans Düşüklüğü +Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , samsung 850 evo 250gbde yaptığım testlerde performans olması gerekenden düşük çıkıyor sebebi ne olabilir ? AHCI mod aktif .Anakartın sata sürücüsünü yükledim(catalyste attı sanırım amd ile alakalı).
    Testte random okuma ve yazma olması gerekenin baya altında.

Bir diğer sorum performance moda aldım bu ömrünü kötü etkiler mi ?

• Performans normal görünüyor. Randomlara çok bakmayın onlar açık programlara, windows ssd'ye yüklü ise falan ona göre düşüyor biraz. Arttırmak için farklı komutlar falan girmek lazım.

Onun dışında ben maximum reliability'de kullanıyorum, max perf ile max-relia arasında günlük kullanımda hiç bir fark yok denecek kadar az diyebilirim. O yüzden boşuna performansta kullanmanıza gerek yok.
  • Referans olması için 850 Pro 256gb ile aldığım skor;
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için peki performans modda kullanmamın bir zararı olur mu?
  • Yapmaması gereken ya da ssd'yi öyle ahım şahım zorlayacak bir özellik yok performance modunda. Kendi programının içerisinde geldiğini de göz önünde bulunduracak olursak bir zararı olmayacaktır. Sadece reliability kısmına göre biraz daha fazla yazma miktarı oluyor üzerinde zaman geçtikçe bir de random read hızı arttıracak 1-2 özellik ekliyor. Onun dışında ömrünü çok fazla kısaltmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.