Şimdi Ara

Samsung 794Mb flat mi değil mi? Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalardan sonra şık olması ve flat olması sebebiyle yeni sistemime Samsung 794 MB gümüş siyah monitörü almaya karar verdim. Ancak gerek bu forumda gerekse başka sitelerde aslında bu ürünün flat olmadığını önüne düz bir cam çekildiğini okudum. Acaba bu ne kadar doğru. Samsung 794MB flat değilse hangi monitörler flattir. Bu konuda bilgisi olan veya bu monitörü kullananlar yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Duruma göre bu akşam sipariş vereceğim.

• Sadece LGF700B gerçek flat monitördür. Onun önündede cam var ama ekran tam düzdür.
  • tabiki flat.
  • arkadaşlar bu gece 23:00 e kadar ürünü sipariş vereceğim. LG F700B weblebi de 126 dolar. Samsung 794Mb 127 dolar. aynı fiyat. ne yapıyım ne ediyim sizce. Samsung 794 mb yi kullanan yokmu hiç ya. Gerçek flat olup olmadığını söyleseler. Açıkçası arada kaldım. Samsung tasarımını sevdim. Lg de flat olduğu için almayı düşünüyorum. bi akıl verin gari.
  • bence biraz daha üzerine koyup lcd almanızı tavsiye ederim.
    zaten elektrik tasarrufundan onun farkını karşılar.
  • bu tip real flat dedikleri monitörlerin ön panelinde düz kare olan bir koruyucu cam panel var ve bunun arkasındada crt tüp olarak bildiğimiz eski bombeli tüplerden bulunmakta yani tüpün önüne koydukları düz cam sözde flat havası veriyor ama kesinlikle bunlar flat değil!!! sadece göz yanılması oluyor ve flat diye kendimizi kandırıyoz

zaten flat ekran devride kapandı! en iyisi LCD almanız gerekir hatta bütçeniz izin veriyorsa Sharp marka widescreen LCD TV alın derim bu ürün çok kaliteli teknosadada fiyatı 2.228 ytl 12 ay peşin piyatına taksit.. varya bunu alıcan ohhh kocaman ekran duvara as ve Pc kasasınıda yatağının yanına al yattığın yerden istediğini yap

alıcan böyle bir alet ister Pc ye ister ps 2 ye herşeye bağla miss gibi! ölü pixel - backlight - ghosting korkularınızdanda kurtulmuş olucaksınız yane
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119994298&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 12 Aralık 2006; 3:43:53 >

• 794mb alalı 3 ay oldu memnun değilim.Kesinlikle flat değil bombeli tüpün önüne cam takmışlar.Ayrıca monitörün köşeleri bitürlü ayarlanmıyor.Bu zamanda crt monitör alınmaz crt aldığıma pişmanım paranı biriktir lcd al zaten piyasada kaliteli crt monitör kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung 794 MB gerçek flat değil
    quote:

Orjinalden alıntı: nasirata

arkadaşlar bu gece 23:00 e kadar ürünü sipariş vereceğim. LG F700B weblebi de 126 dolar. Samsung 794Mb 127 dolar. aynı fiyat. ne yapıyım ne ediyim sizce. Samsung 794 mb yi kullanan yokmu hiç ya. Gerçek flat olup olmadığını söyleseler. Açıkçası arada kaldım. Samsung tasarımını sevdim. Lg de flat olduğu için almayı düşünüyorum. bi akıl verin gari.
  • LG
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey

Sadece LGF700B gerçek flat monitördür. Onun önündede cam var ama ekran tam düzdür.

Gerçek Flat monitorleri sadece Sony yapar...LG F700B de gerçek FLAT değil...
  • piyasadaki en iyi crt monitörlerden biridir 794 mb.0.20 aralığını veren nadir crt dendir.ama herkesin dediği gibi artık crt almanın bir anlamı yok.pişmanlıktan başka bişey olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

794mb alalı 3 ay oldu memnun değilim.Kesinlikle flat değil bombeli tüpün önüne cam takmışlar.Ayrıca monitörün köşeleri bitürlü ayarlanmıyor.Bu zamanda crt monitör alınmaz crt aldığıma pişmanım paranı biriktir lcd al zaten piyasada kaliteli crt monitör kalmadı.

+1 (köşeleri adamı çileden çıkarıyor.)
  • Lacie,Nec,Sony,Iiyama gibi markalar GERÇEK flat yapar;diğerlerinin önünde düz cam var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.