Şimdi Ara

Sonunda Tv li TRIDENT MB-800T Hepsiburada 'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Artık Yasal Kayıtlı + Garantili Tv Li 2 Sim Aktif Trident Hepsiburada.com un Stoklarına Girdi Ve Şu An İçin Satış Fiyatı :
    KDV Dahil 479,00 YTL
    Havale ile 455,05 YTL (%5 Havale İndirimi)

Özelliklerine Gelince....

TRIDENT MB-800T (512 MB HAFIZA KARTI HEDİYE )

HEM TELEVİZYON, HEMDE İKİ TELEFONU BİR ARADA SUNAN TEKNOLOJİ

Çift Hat Özellikleri :

Dual Sim teknolojisi ile iki hattınızda aynı anda açık,
    Hangi hattan arandığınızı görebilir, tercih ettiğiniz hattan arama yapabilir ve mesaj gönderebilirsiniz,
    Diğer hattan gelen çağrıyı bekletebilir , diğer cağrıya cevap verebilirsiniz
    Bir Hattan görüşme yaparken, diğer hattan yeni bir çağrı yapabilirsiniz

TV Özellikleri :

Entegre Analog Tv Tuner ve anteni ile istediğiniz yerde ücretsiz televizyon seyredebileceksiniz
    75 kanal programlanabilir hafıza
    Otomatik kanal arama
    Favori Kanalları ayarlayabilme
    Ülkelere göre ayar yapabilme
    Tv seyrederken o andaki görüntünün fotografını cekebilme
    Tam ekran olarak görüntü alabilme
    br> Bağlantı:

GSM 900/1800
    WAP2.0
    GPRS
    SMS
    MMS
    e-mail ( imap4 ve pop3 destekli)
    Bluetooth (kulaklık bağlayabilir veya dosya transferi yapılabilinir)

Multimedya Özellikleri :

Müzik çalar ( MP3,Midi destekli )
    Video göstericisi (MP4)
    Video Kaydedici
    Fotograf Kaydedici
    Ses Kaydedici (WAW ve AMR formatında)
    E-Kitap okuyucu

Ekran Özellikleri :

2,8 inç yüksek çözünürlüklü ekran
    PDA tipi el yazısı tanıyabilen dokunmatik ekran,
    Dokunmatik kısayol tuşları (Ana Menü, Rehber, Kısa Mesaj, Kamera, Video Oynatıcı)

Ses Özellikleri :

Eller Serbest (handsfree) ile ahizesiz konuşabilme
    3D Stereo hoparlör
    Polifonik ve MIDI zil sesleri
    MP3 lerinizi zil sesi yapabilirsiniz
    Her İki hatta da ayrı zil sesi tanımlayabilme
    Harici Ses Kaydı yapabilme
    Görüşmeleri kaydedebilme & dinleyebilme

Kamera Özellikleri:

1,3 megapiksel çözünürlük (interpolasyon ile)
    4 farklı kalitede fotograf çekebilme
    Beyaz Ayarı, Gece veya Gündüz ayarı, Efekt Ayarları (sepia, bakır işleme, mavi..), çerçeveli çekim yapabilme
    Zamanlayıcılı Çekim (5-10-15sn beklemeli çekim)
    Sürekli Çekim (3 veya 5 pozu tek seferde çekebilme)
    Çerçeveli çekim yapabilme

Çağrı Özellikleri:

Black List (aramasını istemediğiniz kişileri kara listeye alabilir, çağrıyı engelleyebilirsiniz)
    Çağrı süresi anımsatıcı ve göstericisi (çağrı sırasında istediğiniz saniyelerde sizi uyarır)
    Arama Kaydı ( Cevapsiz arama, Gelen ve giden arama)
    Görüşmelerin ücrendirilebilmesi
    Arayan grubu oluşturabilme
    Telefon rehberinden hızlı arama atayabilme
    500 telefon kaydı yapabilme (Her kişiye Ev,ofis,faks,firma ismi,doğum günü,e-posta adresi kaydı)
    Telefon rehberindeki her kişiye resim, video ve ses kayıt edebilme

Diğer Özellikler:

Takvim (istenilen tüm yıl ve ayların takvimi)
    Yapılacak Listesi ile istenilen tarihte alarmlı hatırlatma
    5 farklı alarm tanıtabilme, Her alarmı haftalık programlayabilme
    Dünya Saati
    Kronometre (çok fonksyonlu ve kayıt özellikli)
    6 farklı özelleştirilebilinir kullanıcı profili
    Hesap Makinesi
    Birim Çeviricisi
    Kur Dönüşütürücüsü
    Animasyonlu menü
    Tema belirleyebilme ve periyodik değiştirebilme (mavi-gri-turuncu vb.)
    Oyun
    Uçuş Modu ile gsm şebekesini kapatıp, telefonun diğer özelliklerini kullanabilirsiniz
    Ekonomi Modu ile pil tasarrufu sağlarsınız

Ve Kutu İçeriği : 2 adet Batarya, Data Kablosu, Mikrofonlu stereo kulaklık, Seyehat tipi şarj cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 29 Nisan 2008; 6:45:59 >

• Bence Gayet Hoş Görünüyor...
    2 Sim Aynı Anda Aktif + Tv Bence Bu Paraya Değer Garantisiz İmei Kopyalanmış Diğerlerini Alana Kadar Bunu Almak Mantıklı.
    Ama 1-2 Ay 'a Kadar Bununda Fiyatı 300-350 Ytl ye Düşer...
    Diğer Kaçak Satanların Elindeki Stoklar da Elinde Patlar 100 Liraya Verecek yer Ararlar

Ayarlar---->Sim bAyarlarını aktive etmen yeterli

gerçi yazalı çok olmuş eminim keşfetmişsindir ama olsun

benim bu teldeki tek problemim iğrenç bir kulaklığı olması.Buna uyumlu başka bir kulaklık modeli ya da kulaklık dönüştürücü gibi bişey bulanların ya da arayanların bilgi vermesi beni çok müteşekkir kılacak
    saygılar
    etrafı diskoya çevirir bu meret
    uygun bir fiyat aralığına gelirse alınabilir
    en azından ne idüğü belirsiz çin malı tellere para verileceğine
    böyle daha sağlam bir tele para vermek bence daha mantıklı..
  • çinlileri zengin ettiniz be bu şekilsiz şeylere nasıl para veriyorsunuz hayret ediyorum dogrusu..para benim param sanane diyeceksiniz ama hertarafta çakma çin kutuları görmeye başladım ve garantisi olmayan tv dışında hiçbir işi tam yapamayan bu tenekelere verilen paralara acıyorum dogrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 7 Temmuz 2008; 9:51:26 >

Orjinalden alıntı: mcebi001

çinlileri zengin ettiniz be bu şekilsiz şeylere nasıl para veriyorsunuz hayret ediyorum dogrusu..para benim param sanane diyeceksiniz ama hertarafta çakma çin kutuları görmeye başladım ve garantisi olmayan tv dışında hiçbir işi tam yapamayan bu tenekelere verilen paralara acıyorum dogrusu...

Para olayını geç sağlığımızdan oluyoruz ! Nerede bu modelin yaydığı radyasyon değerleri ?

çinlileri zengin ettiniz be bu şekilsiz şeylere nasıl para veriyorsunuz hayret ediyorum dogrusu..para benim param sanane diyeceksiniz ama hertarafta çakma çin kutuları görmeye başladım ve garantisi olmayan tv dışında hiçbir işi tam yapamayan bu tenekelere verilen paralara acıyorum dogrusu...

asus marka laptop kullanıyorum. çin malı. bundan önce toshibam vardı çin malı. hatta u600üm bile çin malıydı. yani ne alırsak alalım her şekilde çinlileri zengin edeceğiz...o yüzden çin yapımı u600e 700ytl vermiş biri olarak ben bu çin malını yarı fiyatına alırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

asus marka laptop kullanıyorum. çin malı. bundan önce toshibam vardı çin malı. hatta u600üm bile çin malıydı. yani ne alırsak alalım her şekilde çinlileri zengin edeceğiz...o yüzden çin yapımı u600e 700ytl vermiş biri olarak ben bu çin malını yarı fiyatına alırım...

Çin malı ile Çinde üretilmiş malı bir görmemek lazım bence..
    büyük markalar çinde yatırım yaparak üretim yapıyorlar, bunlarla çinlilerin ne idüğü belirsiz birtakım
    firmalarının ürettikleri malları bir tutmamak gerek bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

quote:

arkadaşım benim büyük şirketlerce ve disiplinli şekilde yapılan üretime bişey dedigim yok(gerçi ülkede birazcık üretim olsa onlarıda red edecem).....benim bu konuda bahsettigim şu;ne şekli nede fonksiyonları verimli olmayan (bana göre) üstelik garantiside olmayan ve taşıdıkları 2 adet gsm alıcı yüzünden saglıga 2 kat zararı olan bu cihazlara bu paralar neden verilir. saglam bi şirket tarafından üretilseler yine pek sesim çıkmazda ismi cismi olmayan (dolayısıyla hiçbir şeye dikkat edilmeyen)firmalara bu paralar niye..............aslında işin içinde korkuda var ne korkusumu;bu dandik firmalar bizden ve bizim gibi ülkelerden giden paralarla büyüyecek ve bi zaman sonra samsung ,sony misali global bir firma olacaklar ve yine biz satın alan onlar üreten olacak bunuda sıkıntı etmiyor deyilim.......

• Telefonun ederi en fazla 200 YTL gelişi bildiğim kadarıyla 130 YTL civarında. Müthiş para kazanıyor firmalar bu işten.

mcebi001 arkadaşım benim büyük şirketlerce ve disiplinli şekilde yapılan üretime bişey dedigim yok(gerçi ülkede birazcık üretim olsa onlarıda red edecem).....benim bu konuda bahsettigim şu;ne şekli nede fonksiyonları verimli olmayan (bana göre) üstelik garantiside olmayan ve taşıdıkları 2 adet gsm alıcı yüzünden saglıga 2 kat zararı olan bu cihazlara bu paralar neden verilir. saglam bi şirket tarafından üretilseler yine pek sesim çıkmazda ismi cismi olmayan (dolayısıyla hiçbir şeye dikkat edilmeyen)firmalara bu paralar niye..............aslında işin içinde korkuda var ne korkusumu;bu dandik firmalar bizden ve bizim gibi ülkelerden giden paralarla büyüyecek ve bi zaman sonra samsung ,sony misali global bir firma olacaklar ve yine biz satın alan onlar üreten olacak bunuda sıkıntı etmiyor deyilim.......

Biz daha farklı bir şey mi dedik ? Elbette çoğu marka Çin'de üretiliyor. Ama denetim altında!!!
    Firmalar, ürettikleri telefonlarla dünya pazarına girenbilmek için büyük testler den geçiyorlar. Garanti (sağlamlık) ve sonradan farkedilen SAR değerleri bu kriterlere uymadığı takdirde bırakın dünya pazarına girmeyi, kendi ülkesinde bile satış yapamaz hale gelirler. Veya burada olduğu gibi kaçak bir şekilde el altından satış yaparlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 7 Temmuz 2008; 22:07:58 >

• arkadaşlar kullanana yok mu biraz bundan bahsedelim??? tv si nasıl kullanışlı mı babam alalım mı felan diyor da? :)

Orjinalden alıntı: scan

Telefonun ederi en fazla 200 YTL gelişi bildiğim kadarıyla 130 YTL civarında. Müthiş para kazanıyor firmalar bu işten.

hıc sanmıyorum...

%18 vergı
    +
    tv icin trt bandrol ucreti (25ytl)
    +
    radyo bandrol ucreti (25ytl)
    +
    ithalat giderleri
    +
    teknık servısler ve servıs gıderlerı
  • benim anlamadığım bir türk firması yaptı da almadık mı? türkler modem yaptı hemen aldık. hemde türkiye şartlarına göre yaptıkları için çok daha iyiydi. ancak telefon pazarına bir türlü giremedik. raks yapmıştı birşeyler ama o da tutmamıştı. şimdi o değilde kullanan kimse yok mu bu telefonu?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.