Şimdi Ara

Samsung 65TU8500’ün ekranında ışık sızıntısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 ay önce kardeşime, Samsung 65Tu8500 modelini satın aldım. Tv ekranının köşelerinde ışık sızıntısı gibi bir görüntü var, özellikle siyah ve koyu renklerde bariz gözüküyor. Bu model bazında başka problem yaşayan var mı diye kontrol ettim, şikayetvar ve forumda, aynı modelde aynı hataları yaşayanlar var ve servisin genel olarak hatayı kabul etmediğini okudum.

Arkadaşlar, bu modeli çokça araştıran var ve ödenen paralar az değil, diğer şikayetlerin linkini de paylaşacağım.

https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-televizyon-pismanligi-1

https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-65-tu-8500-televizyonda-isik-suzmeleri

Bu modeli satın alıp, sıkıntı yaşamayan var mı ? Gerçekten anlam veremiyorum, böyle bir sıkıntıya rağmen tv nasıl satılır ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 30 Ekim 2020; 19:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende geçen gün 43tu8500 modelini aldım ışız sızması çıkacağını tahmin ediyordum ve tahminlerim doğru çıktı sağ üst köşede ışık sızması var. Karanlık bir oda da izlerseniz belli oluyor. Işık ayarını fazla açmazsanız çok rahatsız edici bir durum gözlenmiyor. Servis çağırsam onlarda sorun yok diyecekler. Değiştirseler gelecek olan tv de daha kötü sonuçlarda çıkabilir. O yüzde canımı sıkmak istemiyorum. Bir arkadaşıma ru7400 diğer arkadasıma da tu8000 almıştık onlarda da ışık sızması var. Malesef diğer markaların modellerinde de az veya çok ışık sızması var.

Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • cloud35 kullanıcısına yanıt

Hocam bende bu mevzu sonrası aldığım mediamarkt gittim, samimi olduğum birinden yardım isteyerek çeşitli modellerde görüntü oynatarak denemeler yaptım, maalesef iyi kötü hepsinde var. Kiminde çok kiminde az...

Kısa süre önce aldığım için mediamarkt gittim, ne yapabilirim diye servise yönlendirdiler fakat satanlarda durumun farkında, bu sorunu söylediler. Genel itibariyle servis hata kabul etmiyor, etse ve aynı modelden değiştirse durum çok farklı olmaz gibi geliyor. Mahkeme süreci bu işi çözer diye düşünüyorum.

Kardeşime hediye olsun diye tv aldım :) iş üstüme kaldı :) Tv’de çok sıkıntılı gözükmüyor kardeşim çok sallamadı fakat ben takıldım...

Hocam umarım değişim olursa gelecek olan tv daha kötü çıkmaz. Tabiki durum çok kötüyse değiştirip şansınızı denemek mantıklı. Bendeki çok belli olmadığı için riske girmiyorum.

Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • bende 2 ay once 65tu8500 aldım vatandan, ertesi gun servis geldi kuruluma, paketi kendi açtı lakin uzerindeki beyaz seridin 1 tanesi firma araca yuklerken koparttı ve bant yaptı. Servis kutudan cıkarttı ve ne gorelim panelin ortası dısarıya sarkıyor :)) , rapor tuttu ve kutu orjinal fabrika kutusu değil dedi :))) sonra kostura kostura vatana raporu verdim sonra kameraları ıncelemişler ve bunu samsunga ispat etmişler ve bu sayede işlem 1 gunde yeni tv olarak sonuclandı. Dün bu tv de yatay bir çizgi çıktı kesik kesik şu anda kayboldu . Sanırım samsung b...nu cıkartmış tv işinin.

Sonuc servis cagardım ama cizgi kayboldu, o kadar para veriyoruz sonra bir dünya sınır stres ne yapıcam bende bilmiyorum

Orijinalden alıntı: cloud35

Hocam umarım değişim olursa gelecek olan tv daha kötü çıkmaz. Tabiki durum çok kötüyse değiştirip şansınızı denemek mantıklı. Bendeki çok belli olmadığı için riske girmiyorum.

Hocam bu tv'yi kardeşime düğün hediyesi diye almıştım, işin iyi tarafı kardeşim mevzuyu fark etmemiş bile, durumu ben fark ettim fakat sizin tv'niz gibi rahatsız edici durumda değil, o sebeple kardeşim memnun bende zorlamak istemedim fakat yine de müsait zamanda servis çağıracağım, merak ediyorum tepkileri ve sonuç ne oluyor diye...Diğer yandan korktuğum, aynı modelle değişir ve daha beter olursa :)

Yalnız bu modelin panelinde net şekilde sorun var, bunu satanda biliyor alanda, samsung bu seride becerememiş. Mesela ben 55q80t kullanıyorum, gerçekten muazzam, hem konsol tarafında hem netflix/amazon tarafında çok iyi iş çıkartıyor. Keşke kardeşime q80t alsaydım diyorum fakat o 65" istiyordu o sebeple alt seriye baktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akoyba

bende 2 ay once 65tu8500 aldım vatandan, ertesi gun servis geldi kuruluma, paketi kendi açtı lakin uzerindeki beyaz seridin 1 tanesi firma araca yuklerken koparttı ve bant yaptı. Servis kutudan cıkarttı ve ne gorelim panelin ortası dısarıya sarkıyor :)) , rapor tuttu ve kutu orjinal fabrika kutusu değil dedi :))) sonra kostura kostura vatana raporu verdim sonra kameraları ıncelemişler ve bunu samsunga ispat etmişler ve bu sayede işlem 1 gunde yeni tv olarak sonuclandı. Dün bu tv de yatay bir çizgi çıktı kesik kesik şu anda kayboldu . Sanırım samsung b...nu cıkartmış tv işinin.

Sonuc servis cagardım ama cizgi kayboldu, o kadar para veriyoruz sonra bir dünya sınır stres ne yapıcam bende bilmiyorum

Hocam sanırım bu modelde yada seride samsung çok üstüne düşmemiş, neredeyse her forumda ve şikayet sitesinde bu model hakkında şikayetler var. İyi modellerinde her şey iyi zaten fakat bazılarını sallamışlar, sadece ülkemizde değil samsung'un kendi sitesinin yani yurt dışı forum tarafında da benzer şikayeti dile getirenler var.

Açıkçası çok uzun zamandır sadece Samsung model tv kullandım, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Evimde kullandığım 55q80t modelinden çok memnunum, 11 bin tl'ye almıştım, 65tu8500 modelini 9 bin tl'ye aldım, bu paraya böyle bir saçmalıkla karşılaşmak üzücü, üstüne servis kabul etmiyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam sanırım bu modelde yada seride samsung çok üstüne düşmemiş, neredeyse her forumda ve şikayet sitesinde bu model hakkında şikayetler var. İyi modellerinde her şey iyi zaten fakat bazılarını sallamışlar, sadece ülkemizde değil samsung'un kendi sitesinin yani yurt dışı forum tarafında da benzer şikayeti dile getirenler var.

Açıkçası çok uzun zamandır sadece Samsung model tv kullandım, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Evimde kullandığım 55q80t modelinden çok memnunum, 11 bin tl'ye almıştım, 65tu8500 modelini 9 bin tl'ye aldım, bu paraya böyle bir saçmalıkla karşılaşmak üzücü, üstüne servis kabul etmiyormuş.

Alıntıları Göster

acıkcası tu serisinin en ust seviyesi nasıl cıddıye almazlar anlamıyorum, bende 65 inch istediğim için hemde yenı serı olduğu ıcın tercih ettım, asıl tercihim sony 9505 serisiydi oda 14-15 civarındaydı. Neyse su anda kullanmaya devam, dua edıyorum sorun cıkmasın dıye

• quote:

Orijinalden alıntı: akoyba

acıkcası tu serisinin en ust seviyesi nasıl cıddıye almazlar anlamıyorum, bende 65 inch istediğim için hemde yenı serı olduğu ıcın tercih ettım, asıl tercihim sony 9505 serisiydi oda 14-15 civarındaydı. Neyse su anda kullanmaya devam, dua edıyorum sorun cıkmasın dıye

Alıntıları Göster

İşin üzücü kısmı, böyle bir sıkıntı çıkmasından ziyade buna iade yada değişim yapmıyor olmaları, nasıl sıkıntı değil bu arkadaş ? Ben film açacağım oradan ışık süzülecek ? Kaç yıl önce ki modellerinde bile böyle saçmalık yok, nasıl yıllar geçtikçe böyle saçmalıklar yaparlar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.