Şimdi Ara

samsung 65 js9000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65js9500 tv var evet ama türkiyeye getirmedi samsung...mutlaka bulunur paralel ithalat falan olarak, samsung türkiye garantisi altında olur mu bilemem onu...bedavacım, büroteknik, beyaz eşya merkezi vs.sitelerinde var fiyat olarak...garanti konusunu araştırmak lazım...siz nerde gördünüz...
  • dr.ibrahim D kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sitelerde, paralel ithalat olarak var Dr bey

• haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten vardı onlar 3 tane paralel ithalat s6 vermez vesaire pahalı ama full led olduğu için iyi bir tv
  • dr.beyin konyalı olduğunu anladık.. maykıl oven istanbulda yaşıyorsan o fiyata nereden aldığını söylermisin?bizde şansımızı deneyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efki70 -- 5 Temmuz 2015; 22:38:20 >
  • Beyler Paralel İthal paneller den kaçın cısssss!!!

Samy/TR Garantili değilse aynen sallayın gitsin;zaten panel demek macera demek bir de üstüne üstlik paralel macerası da yaşamayın!

Samy/TR yi arayın zırt-pırt,heriflere yaw kardeşim getirsenize 65J95x paneli diye verin zılgıtı,belki akıllanırlar,77/88 var diyorlar,iyi güzel de
    onu alacak kaç kişi var bu memleket da yaw pazar günü 78 kurdum ve detayları vermiştim,az önce linklere baktım 133 kişi
    d/l etmiş dosyayı ama bir tek kişi çıkıp da ben de alıyorum demedi;demez tabiki
  • Selamlar...tum filitreleri vs herseyi kaptmama ragmen goruntu cok yapay hissi uyandırıyor cozemedim meseleyi varmidir bunun ayarlari ile ilgili bir onerisi olan...2 gundur denemedigim ayar kapatip acmadigimsey kalmadi d smart kullanicisitim hdmi kablosuda kaliteli.........

• walla evime gelen herkes görüntünün muhteşem oluşuna ve tv nin çok şık olduğunu söylüyor..gerçi benim yaptırdığım tv ünitesi de etkilidir bunda:)
    belki d-smarttan kaynaklanıyordur diyecem ama görmeden bişey demek yanlış olur..ben digitürk ile birlikte kullanıyorum..turksat uydusu da bağlı..ordan da trt 4k yı açıyorum bazen..görüntüler gerçekten çok berrak, çok gerçekçi...
    bu arada curved soundbar ile birlikte çok güzel bir ikili oluyorlar...almak isteyenlere tavsiye ediyorum...
  • dr.ibrahim D kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Almış olduğunuz televizyondan alacağım. Ancak tv sehpası konusunda piyasadaki hazır ürünlerin hiç birini beğenmiyorum. Yaptırmış olduğunuz tv sehpasının görüntüsünü benimle paylaşır mısınız?. Evim komple tadilatta tv sehpası için tavsiyeye ihtiyacım var!

Ünal.
  • benimki sehpa değil tv ünitesi şekinde..baya bir arayışa girdim ben de. sadece sehpa şeklinde uygun bir ürün bulamadım..yine de, sehpa üzerindeymiş gibi ayaklarıyla kullanıyorum..tv kavisli olduğu için ben de ona uygun bir konsept belirledim evimde..

Bu arada bayadır uğraşıyorum ama resim yükleyemiyorum. hem tlfdan hem pc den denedim olmadı..forumda sorun olabilir..istersem tlf numaranı yaz özelden..whats app tan atayım resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ibrahim -- 27 Kasım 2015; 12:30:52 >
  • Ibarahim resim gonderirsen cok memnun olurum. Pm atiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.