Şimdi Ara

samsung 55ru7440 vs lg 55sm8000 vs philips 58PUS7304

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 tv şuan en ucuz 4700-5100 tl aralığında, yani bütçeme en uygun televizyonlar gibi
    Forumda yada internette araştırsamda, yerinde gidip görsemde tam karar veremedim. Her tv nin eksileri-artıları var ve bazı ürünlerde spesifik hatalarla karşılaşmakta işin şansı.

tv yayını, netflix ve maç izleme amaçlarıyla kullanılacağından temiz ve canlı bir görüntü tek beklentim. Bunun yanında tv nin işletim sisteminin akıcı ve stabil olması önemli. Yoğun iş hayatından dolayı oyun pek mümkün değil. 15 m2 bir odada kullanılacak.

Bu doğrultuda tavsiyeniz ve sebebiniz nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynı ikilemde kalanlardanim 58pus7304 ile 55ru7440 arasında seçim yapamadım tavsiyeleriniz nelerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cell@t C kullanıcısına yanıt
    7440 ayaklardan çok kaybediyor bence daha yeni mediamarketten geldim 58pus onlarda yok 50 ile 65 inç olanı var Di özellikle 55 inç almamı tavsiye ettiler 58 den ziyade ara urun 58 baya bir sorun cıktı dediler televizyon baya güzel lafım yok philips dede ekran yan kenarları sıfır yapsalarmış daha güzel olurdu bence

• cell@t C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle samsung.. iki cihazi yanyana gordum ayni yayinda samsung acik ara fark atti. Hem android tv nin dezavantajlari var donma kasma yapabilir 1-2 sene sonra. Virüs ihtimali de cabasi

• Arkadasimda 50pus var android goruntu 10 numara en ufak sizma oku pixel vs yok lakin telefon gibi zaman zaman donma.agirlasma gec algilama cok yapiyor bunu nasil duzeltebiliriz. Ve bende 58pus alcaktom bugun ama yorumlar korkuttu su son 3gundeki. 5000 bandinda ne tavsiye ediyorsunuz philis android samsung yada lg lerin sistemi nedir

• hakkı48 kullanıcısına yanıt
    5800 e çıkabilirsin sennn yapabilirsinn :D 55Q60 Al
  • Dun onunda izleme sansi buldum cidden goruntu inanilmazdi magazada ben burdayim diyor alet. Siyahlar mukemmeldi diger tv ler arasinda bariz fark vardi indirime falsn gordigi oluyor mu onun ? Alanlar varsa bilgi verebilir mi o tv hakkinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.