Şimdi Ara

Samsung 55nu7500 tv'ye 5+1 bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    55nu7500 samsung marka tv ye 5+1 bağlamak için nasıl bir dönüştürücü ve kabloya ihtiyacım vardır? 5+1in 3 adet çıkış kablosu var. Tv de optik çıkış bulunuyor. Almam gerekenler hakkında yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Optikten analog a dönüştürücü kutu gerekir,,

    Kulaklık çıkışı yokmu tv de,, kulaklık çoklayıcı ile 3x yapılır, 3 x çıkış da, sessiteminizin durumuna göre bağlantı yapılır..

    https://m.n11.com/35-ses-kablosu-coklayici-m2f-10-cm-P144472565?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIi5zZ5dXm3gIVkuiaCh0VzwBjEAQYCCABEgKml_D_BwE en basit ucuz yöntem..



    Optik çıkışı kullanmak isterseniz >https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ac3-dts-optik-analog-5-1-ses-donusturucu-386993646?rcp_action=rcpProductClicked

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kulaklık çıkışı yok malesef. Daha ucuz yollu bişeyler yokmudur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optik çözücülerin 5.1 değilde,, 2.0 olanları var,,, optik çıkış RCa ya dönüşür,, stereo RCA çıkış ise rca çoklayıcı ile 5.1 in girişlerine bağlanır... >https://m.n11.com/optik-to-rca-ses-cevirici-analog-dijital-tos-donusturucu-adapto-P248517467?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI2OWklqrn3gIVCaaaCh1LLQ8VEAQYAyABEgL5RPD_BwE

    Kulaklık çıkışı yok,,, analog rca çıkışı aldılar, şimdide kulaklık çıkışını alıyorlar,, geriye optik dijital ses çıkışı kalıyor,, ilerde hdmi girişli çıkışlı sessistemleri yaygınlaşirsa,, optik çıkışın yerini, HDMI çıkış alır .

    HDMI gidiş dönüş yapan TV çıkışının ayrı ismi vardı arc galiba ,,,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet bu ürün sanırım işimi görecek. Birde optik kaliteli bir kablo alırsam sanırım işim çözülecek. Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.