Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
56
Favori
189.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Heh işte bende tam onu soruyordum kılavuzunda yazıyor fakat desteklenen bir bellek bulmak gerekiyor herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevan N kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatayım lgsj800 modelinide 13 gün denedikten sonra anladım ki nu segmentin kralı 55mu8000 lg de yazılımsal özellik çok fazla ve kumanda + fakat hız be görüntü kalitesi kesinlikle Samsung. öncesinde lg daha avantajlı geliyor ben mu8000 i 10 kullandıktan sonra lg aldım onu da kullandım hatta lg 800 tl daha uygundu ama ben yine Samsung a döndüm. Nedeni internetimin ilk günü kota derdim yok ve superonline fibernet internetten bir film açayım dedim önce baktım ki film açmıyor, sebep flash player desteklemiyormuş html5 olması gerekiyormuş iyi dedik oradan bir bakim dedim bu seferde o sitelerde istediğim film Yok tamam dedim başka film açayım dedim deneme amaçlı bir tane film açtım sitede ekran küçüktü tam ekran yapayım dedim oynatma hatası verdi bir kaç sitede denedim olmadı hız olarakta mu 8000 yanından geçmez hem tasrımmolarak güzel hem de kullanış neymiş kumanda akıllı değilmiş valla arkadaşlar ben hepsine rağmen Samsung dedim ve şuanda çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu ara kampamyaya falan girer mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,
    Açıkcası bu benim hem herhangi bir forumdaki ilk yazım hem de sizin aranızdaki ilk yazım diyebilirim. Şunu da itiraf edeyim hem bu forum olayında hem de akıllı TV olayında yeni olduğum için başınızı çok ağrıtacak gibiyim. Ama şuana kadar formun bir çok kısmını okudum ve birşeyler öğrendim.

    Biraz olaylı bir şekilde oldu ama ben de bugün itibariyle 55MU8000 alarak aranıza katıldım. Bu arada sanırım birisi indirim sormuştu, ben bugün Teknosa'daki 12.12 indiriminden faydalanıp 4850TL ye aldım. 500TL de hediye çeki verdi. Hediye çeki TV ve telefonlarda geçmiyor ama isteyen olursa 350TL ye verebilirim.

    Televizyonu alma hikayeme gelince. 9 yıllık eski tip bir Vestel plazma kullanıcısı iken emektar bozulunca iyi bir TV almaya kadar verdim. Sadece haber ve maç izleyicisi olarak fiyat performans açısından 11.11 kampanyasında N11 üzerinden 2850TL ye LG55UJ630 aldım. Servis geldi açınca ekran kırık çıktı derken 1 aylık itiraz sürecim yeni sonuçlandı ve iademi daha 2 gün önce kabul ettiler. Başına gelen olursa neler yapması gerektiği konusunda yardımcı olurum. LG nin kurulumu için servis kutusundan çıkarınca eşim görüntüsünü hiç beğenmedi, doğrusu bana da çok kaba gelince başka ne olabilir diye araştırmaya başladım ve sizlerin de görüş ve yorumları sayesinde 55MU8000 aldım. Muhtemelen yarın Maltepe Teknosa'dan alacağım ve Ctesi için de servis çağırıp kurduracağım.

    İlk yapmam gereken bir şeyler varsa ve yönlendirirseniz sevinirim.




  • mustafaulger1985 kullanıcısına yanıt
    hocam bunları sj800v konusunada yazarsanız alacak olanlara faydalı olur biz yazınca farklı şeylerle suçlanıyoruz :)
  • Bilgin.T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. 4850-500 4350tl ye mi geldi tv. Yoksa hediye cekini dustukten sonrami 4850 tl oldu tv. Ona göre bekleyeyim benzer teknosa kampanyasını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 49mu8000 de tv internete kablosuz olarak bağlı. Güncellemeler otomatik açık. kendisi yapar mı yoksa benim usb ye atıp ordan kurmam mı gerekiyor.
    Bir de 49mu8000 için tivibu uygulaması var mı kullanan var mı. Apps de gelmiyor kuramadım.
  • Merhaba arkadaşlar son sekiz ayda bizzat yer aldığım samsung ks8500, philips 49 pus7502, lg sj800 rol aldığı tv konulu korku filmini çok detaylı anlatmayacağım sadece son halkası internette ünlü bir sitenin 11.11 kampanyasından 3296 tl ye almış olduğum lg sj800 den ufak bir söz edeceğim.

    Arkadaşlar hani ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim diye bir atasözü var ya işte bu söz ya çok doğru bir söz ya da çöldeki bedevi kutup ayısı ile kol kola bana bir tarafları ile gülüyorlar. cihazın renk gamutu kimsenin bozamayacağı kadar başarılı kesinlikle youtube expedia 4k videolarını izleyin özellikle kuba ile ilgili olanı. ben evinizin sıcaklığında daha iyi bir referans düşünemiyorum. oha oldum resmen hem de hali hazırda eş zamanlı samsung 40 f7000, 55f8000 tv, sony vpl 55es projeksiyon cihazı kullanıcısı olarak. dedim bu renkler nereden çıktı ya :) 10 bit hele bir de 49 inç için müthiş bir ikram.

    Amma velakin işin bir de panel boyutu var. arkadaşlar banding mi dersiniz dse mi dersiniz bilemem hareketli görüntüde ben böyle bir kir efekti kardeşliği görmedim. ya ben cihazı oyun için aldım ve sizinde bildiğiniz gibi bizim memlekette oyun demek futbol demek, futbol demek yemyeşil zemin demek durmayan hareket demek. nefret ettim arkadaşlar ve bütün o hareketin hiç olmadığı efsane demoların hepsine sövdüm durdum. renk için ne kadar kıymetli iseler panel kalitesi testi için o kadar yanıltıcılar. ips nanocell kalabalık aileler için anlamlı olabilir renk gamutu efsane olabilir ancak panel temiz olmadığında işte o anda tv bitiyor sizin için. lg kusur yok dedi uzatmadım çıktım ilan verdim zararına kurtuldum. arkadaşlar google a banding sorunu ya da issue problem falan yazın sanki otomatik lg markasını algılar gibi bütün şikayetler lg de. tabi düzgün bir yerden uygun değilde düzgün bir fiyatla aldığınızda bu problemler çok fazla yaşanmıyor.

    Ben nacizane bütün markaların ana depolarında aynı model için birden fazla depolama yeri olduğunu düşünüyorum. sipariş hangi fiyat anlaşmalı firmadan geliyorsa ona göre farklı depodan çıkış yapılıyor sanırsam. bu bazı firmaların aynı mamülü bir kaç saat farkla daha ucuza verdikleri durumlarda da geçerli sanırsam. x firmada bu tv gündüz 4599 tl sonra mucize eseri gece yarısından sonra 3499 tl. yanılmayı çok istiyorum çünkü yaşayacağımız başka bir dünya yok.

    Gelelim mu8000e. dün gittim direk samsung satan adını meyvadan alan bir bayiden 49mu8000 aldım. fiyatı beni düşündürecek kadar uygun değil :) cihaz 60 hz ve ben bu cihazı sadece usbden 4k izlemek ve maksimum 60 hz destekli oyunlar oynayabileceğim ps4 pro için aldım. yerim çalışma odamda 49 inç için ideal izleme mesafem fazla değil ama eğer 49mu8000 i problemsiz kullanan bir arkadaşım 4k kaynaklarda ve ps pro kullanımında 60hz ile ilgili üniteden değilde cihazın yeterliliği ile ilgili bir sıkıntı paylaşırsa cihaz gelmeden 55 inçi göz önünde bulunduracağım şimdiden teşekkürler...




  • Merhaba telefonumda olan bir videoyu kablosuz ve İnternetsiz nasıl bu tv ye aktarabilirim bilgisi olan varmıdır

    Birde samsungun sitesinde "TV - Mobil Aynalama" ve Bluetooth düşük enerji diye bir özelliği yazıyor bu iki özelliği kullanabilirmiyim telefonun görüntüsünü aktarma yada videoyu izleyebilme için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78zafer 7 kullanıcısına yanıt
    Telefonun markasi ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    HUAWEI mate 10 Lite öncelikli olmadı sony xperia xz premıum eşimin telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78zafer 7 kullanıcısına yanıt
    Telefonda ekran yansitma ozelligi vardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bende Iphone 7 Plus var fakat sadece Apple TV'ye bu desteği veriyor sanırım. App store'dan 1-2 program var bunu yapan fakat Android'teki gibi direkt bir yansıtma özelliği bulamadım.
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Tv wifi ac ayarla sonra tv den cihaz arat telefonu gorurse otomatik baglanir diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz geldi arkadaşlar 49 inç sanırsam 10 bit paneli 8 + 2 frc mantığı ile destekliyor çünkü lg sj800 deki renkleri şahsen göremedim ancak siyah seviyesi çok başka yani eminim çok daha iyi siyah performansları vardır ancak lg bu tv nin yanının yanından geçemez. 1144 sürümü ile geldi ve maç yayınlarında bazı titremeler oluştu ancak sürekli değil ve bunun tek sorumlusu tv değil. h265 formatında 4k mkvler hem de usb den çok başarılı netlik harika. oyun performansı daha doğrusu oyun modu çok başarılı asla bir motion problemi yaşamadım. motion plus kişisel ayarlarında sadece judder bantının olması ben 50 hz diye bağırttırıyor tv yi. fifa 18 hdr olmayan modda top orta sahada iken görüntü sönük kalelere gelince bir anda sahanın ışıkları yanmış gibi parlak.bu ps dan mı tv den mi bilemedim ama hiç hoşuma gitmedi. ünlü yatay çizgiler lg deki kadar olmasa da ekran hareket ettikçe kendilerini gösteriyorlar. anlamadığım alt model olan 49 mu 7400 de deneme için futbol oyunu açtığımda ekranın tertemiz olması, zerre kadar banding olmaması. arkadaşlar sizden ricam lütfen özellikle pes ile oynarken edindiğiniz banding tecrübelerini paylaşın eğer genelde var ise onlarla yaşamayı öğrenecem ama genel olarak bu sıkıntıyı yaşayan yok ise değişim talep edecem.




  • Merhabalar, 55Mu8000 TV sahibiyim.PS4 Pro amaçlı almıştım.Görüntü kalitesinden çok memnunum.PC oyuncuları icinde Steam link app i kurmalarını tavsiye ederim.Tvnin usb girişlerine klavye/mouse veya gamepad bağlayınca pc deki oyunları yansıtıp oynayabiliyosunuz.Yalnız tvnin son versiyonu olan 1151 sürümü yüklendi otomatik güncellemede.1147 sürümüne göre,bi netlikte azalma ve yüzler daha fulu luk hissettim.Bunu Tvnin dahili uydu alıcısındaki görüntüler için söylüyorum.Sadece ben mi böyle hissediyorum? Yoksa sizde fark edebildiniz mi? Bu versiyondaki değişikliğin ne olduğunu nasıl bulabiliriz? Tavsiye ediceğiniz bi durum var mı?
  • Merhaba herkese,



    Öncelikle sorunum şu cihaz da bazen çok kısa süreli ekran bi anda Yıldırım düşmesi gibi bembeyaz olup normale dönüyor. Ps bağlayınca farketmiştim 2 saatte 3 kere filan oldu, normal digiturk te hiç görmemiştim. Şu aralar digiturk te de yapmaya başladı. Sorun ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drosg D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Kusura bakma buralarda yeniyim. Uygulamayı telefona yükledim ama açılmayınca cevap yazamadım. 4850TL TV ye ödedim +500TL çek verdi ama çeki tutardan düşemiyorsun ve en az 1500TL lik bir alışverişte kullanabiliyorsun. Soundbar almayı düşünüyorum ben de.
  • 25 gün önce 55mu8000 aldim 4600tl kampanyadaydi bu tv nin hakkini vermek için 4 k kanal gerek şuan d smart kullaniyorum bildigin fullhd izliyorum gibi ahamli şahamli görüntü elde edeniyorum d fix e geciş yapicam umarim etkisi olucaktir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    55mu8000 kullanıyorum ama internet sayfasında yazı yazarken zor oluyor. Yazı yazmak için bir uygulama veya uyumlu bir klavye kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.