Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
55
Favori
191.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ks serilerinde samsungun tabiriyle kuantum panel var bu sene bu paneli alladılar pulladılar q serilerinde sanki farklı bir panelmiş gibi kullandılar bana göre ks serilerindeki aynı panel tabi fiyatını da maaşalah 11000 den basladılar. Geçen sene de 55ks8500 modeli ilk çıktığında 8000-8500 araligindaydi sonrasında telefon kampanyası ile 5300 e kadar gerilemişti yıl sonuna doğru yine bu q7 serisi kampanyalarla düşüşe geçecektir. Her sene kalite düşüyor fiyatlar artıyor yeni gelen her model bir önceki seriyi aratir oluyor maalesef. Aslında baktığın zaman yenilik olarakta bir halt geldiği yok sadece reklam var o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz. kar marjlarını daha da arttırmak için kaliteyi düşürüyorlar.
    Yalnız şöyle bir detay vereyim, geçen sene 55ks8500 ile yakından ilgilendim 3-4 farklı yerde inceleme fırsatım oldu. hemen hemen hepsinde ışık sızması problemi gördüm.

55mu8000 modelini de 2 farklı yerde inceledim. ışık sızması göremedim. aynı şekilde geçen sene aynı seviyedeki lg 55uh850v için de 2 kere alıp iade ettim inanılmaz seviyede ışık sızması vardı.
    bu sene lg tarafında da 55sj800v modelini inceledim onda da ışık sızması göremedim.

55ks8500 bu gün için sağlıklı bir tv bulmak çok zor diye düşünüyor. şuan LG mi Samsung mu karar verebilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergibarjuan -- 13 Temmuz 2017; 8:22:51 >
  • sergibarjuan S kullanıcısına yanıt
    Işık sızması led olduğu sürece her marka ve her tv de maalesef az ya da çok olacaktır. Bu tamamen şansa kalmış. Fiyat ve özellik olarak bakıldığında 55mu8000 alınabilir bir tv olarak duruyor şahsen ben lg ye tercih ederim. Hele bir de 5000 in altına düşerse tek geçerim.
    teknosada kampanya var 600tl hediye çeki veriyor. 350TL de geri ödeme kampanyası var. 5050TL ye geliyor.
    ama sonra hediye çeki başa bela oluyor. onu kullanmak için ihtiyacın olmasa da bir şey almak zorunda kalıyorsun.
  • sergibarjuan S kullanıcısına yanıt
    Eğer şu an bir tv ye ihtiyacın var ise bence al ama acelem yok beklerim dersen yıl sonuna bu kampanyalar devam eder hatta fiyatta düşer.
  • Dün Vatan gece kampanyasından 49KS8500 aldım inşallah bir sorun yaşamam ve pişman olmam :(
  • Bu arada en iyi testleri ve ayarları nasıl yaparım? (Işık sızması vs)
  • Samsung'un geri ödeme kampanyasını GG üzerinden alınan Samsung TR garantili ürünlerde de yapabiliyor muyuz? Soran oldu mu hiç?

Çünkü öyle yapılırsa 4800'e filan geliyor. (5249TL - 100TL(Maxi) - 350(Samsung))
  • Arkadaşlar merhaba 55js serisinde tv kapalıyken info+menü+mute+power düğmesine sıra ile basılınca gizli servis menü açılıyordu. bu 55mu8000 tv nın gizli servis menüsüne girip 50 herz mi 100 herz mi bakan oldumu. kesin eminmiyiz 55mu8000 in 100 herz olduğuna. avrupada 55mu7000 diye satılan modelin türkiyede 55mu8000 olarak satıldığı doğrumu.herkese iyi günler
  • Tv gizli menüsüne girmedim ama türkiyede satışan Avrupa daki 8000 lerle bizdekiler aynı seri.yurt dışında satılan 7000 serisi burda 7400 ,6000 diye satışan bırda 7000 serisidir.Dış kasalarında anlaşılıyor

• mehmetius kullanıcısına yanıt
    Hocam 55mu8000 de motion plus ayarlarında bulanık azaltma varmı iyi akşamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü piksel nedeniyle iade ettiğim 49MU8000 yerine 49KS8500 aldım ancak uydu kanallarında görüntü kalitesi olarak MU8000 çok daha iyiydi. KS8500 hem gün ışığında aşırı yansıyor hem de uydu kalitesi bana kötü geldi.

• wwide1543 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat ama paralel ithalat galiba

• Evet var 0-10 arası bulanıklık ve titreme ayarı var

• wwide1543 kullanıcısına yanıt
    Stokta yok nedenle hocam stoğa girer girmez fırlar fiyat. IB spot satar genelde aklınızda olsun.

• elaziz23 kullanıcısına yanıt
    Bende vatan gece indiriminden almıştım bugün iade ettim uydu yayınlarında performansı gercekten iyi degil daha önceki tvim 40ju6570 de bile daha iyiydi..ve yansıma cok oluyor ayrıca gece karanlık sahnelerdeki performansı kagıd üstünde iyi ama gece karanlık sahnelerde ışık sızmaları rahatsız ediyor insanı..

• digiturkplay web sayfasında samsung smart tv var yazıyor digi de samsung larda izleyebilirsiniz diyor 2 sinin de birbirinden haberi yok.samsung ta zaten digiplay yok diyor.bende samsung almak istiyorum ama sırf digiplay ve magic sensörlü kumanda olmadığı için lg almak zorundayım. teknosa arcelik satsa arcelik quantum dot tv alcam ama satmiyor

• elaziz23 kullanıcısına yanıt
    hocam ks8500 normalde daha iyi bi model mu8000 den ayarlara bi bakın derim
    en ucuz q7 bile 11 bin tl ki yıl sonu bile olsa 9 binin altına dusmez

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.