Şimdi Ara

Samsung 55JS7200 & 55JU7500 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
30.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun bir süre forumda yazılanları okudum lg eg910 oled tv ile samsung js7200 serisi arasında kaldım ve fiyatı uygun olduğu için samsung 55js7200 modelini aldım. almadan önce led tv ler hakkında bir çok olumsuz yorum okumuştum. Ama aldığım gün teknosa daki satıcının gazına da gelerek samsung tvyi aldım. ürün kurduktan sonra yetkili servise ölü piksel gibi sorunlar var mı kontrol edelim dedim ama servis elemanı kendinden emin "uçak gibi tv sorun çıkmaz bu tv lerde" deyip gitti. Ürünü 10 gündür kullanıyorum. aldığım gün bazı test yapayım dedim ve ürünün sağ alt köşesinde 6-7 tane ölü piksel tespite ettim ama tv izlerken belli olmadığı için umursamadım ancak hafta içi trt hd den avrupa maçlarını izleyince hayal kırıklığına uğradım. Birincisi renkler bilhassa yeşil renk pastel gibi izleyince zevk vermiyor. İkincisi ise asıl canımı sıkan tv de bulutlanma olması. maç izlemek hiç zevkli olmuyor. Maça konsantre oluyorsun izliyorsun ama bulutlanmayı farkediyorum. Yetkili servisi aradım ama 6 piksele kadar ölü piksel olması normal dediler. bulutlanma sıkıntısı ise sadece maç izlerken farkediliyor. Velhasıl ürünü aldığıma pişman oldum. Yakın zamanda servisi çağıracağım inş en azından tvyi değiştirirler. Yine de tercih sizin ama bundan sonra led tv almam.




  • Ben de bu konularda çok bilgi sahibi değilim ancak sitelerde gezinirken Samsung js7200 modeli ile Lg uf8507 modeli gözüme takıldı. Bu ikisi arasında bir kıyas yapmak gerekirse bu işin ustası olan arkadaşlar sizler ne dersiniz bu hususta? Şimdiden çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drnsdemir D kullanıcısına yanıt
    Tvden memnun değilim ve üstelik 6 ölü piksel çıktı dediğin paneli 10 gündür kullanıyorum diye yazdığın mesaj tarihi 15 nisan,
    Ve bugün 21 nisan yani kanunen 14 gün koşulsuz iade hakkınıda göz göre göre doldurmuşsun.
    Benim anlamadığım bu kadar memnuniyetsiz ve üstüne üstük ölü piksel içeren ayıplı ürününden mesaj yazıp dertleneceğine iade sürecini neden başlatmadığınız.
    Eğer bu konuda iade süreci başlatmadıysan 14 gün dolduğu için bu saatten sonra bu tv ile uğraşmak zorundasın,
    Memnuniyetsizliğine bir çare bulamazsın çünkü bu model hakkında 40 defa yazdım almayın diye.
    Sadece ölü pisellerden dolayı panel değişimi konusunda ısrarcı olunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayin hocam. Ürünu 2 nisan da aldım. Ölü pisxelleri de farkettim ama çerçeve köşesine yakın olduğu için salladım. Ama full hd maçlarda beyaz bulutlanma oluyor maalesef. Ben iade etmeyip değişim talep etmek istiyorum. Onun için de bu cumartesi servis gelecek. Değişimi kabul edeceklerini düşünüyorum. İnş pişman olmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Samsung Bayisinden 3250TL'ye aldım en mantıklısı bu ürün geldi. Düz ekran modelleri gitgide daralıyor nedense bende düz ekran istediğim için bunu tercih ettim Yorumları atacağım umarım bende diğer arkadaşlar gibi sorunlar yaşamam.
  • 55 js7200 tv yi 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.Lg lx9500 tv den sonra görüntü müthiş özellikle trt4k da arşivden şampiyonlar ligi maçlarını veriyor trübindeki seyirciler bile net mükemmel görünüyor.Spor moduna aldığımda sahanın yeşili falan süper.Ayrıca sesi çok kaliteli tv nin spor modunda ses satadymış gibi kısacası ben çok memnun kaldım tv den.Kötü yönü menü kullanışlı değil,kanal değişmeleri çok yavaş,kanal sıralama ayarları çok zor favari numarası falan çok uğraştırıyor.
  • 3 gün önce ben de samsung 55js7200 modelini aldım. Daha önce tüplü tv de izledigim maçlar daha zevkliydi. Maç esnasında hareketli sahnelerde görüntü çok bulaniklasiyor ve gözü yoruyor. Renkler çok parlak ,gerçeklikten uzak.iade etmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arke44 A kullanıcısına yanıt
    Arke44 e kesinlikle katılıyorum. Film izlemek keyifli ama maç yayınlarında yeşil renk fifa oyunları gibi. Renkler gerçekçi değil. Gözü de yoruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • js7200 va panel mi?
    statik kontrast değeri nedir?
  • Tv'den memnunum görüntü kalitesi güzel hatta 49uf8507 ye göre bayağı bir güzel, ama aksiyon sahnelerinde samsung D8000 serisi kalitesini bulamadım. TRT4K kanalında muhteşem görüntü var. Bu arada smart hantal hafif kasıyor gibi güncelleme ile çözerler sanırım. İnternetten film açınca 1080 donmadan izliyorum hafıza sorunu vermedi henüz. Servisin ve samsung müşteri hizmetlerinin dahi bilmediği soru sihirli kumanda uyumlu mu değil mi belirsiz, servis kablosuz klavye fare al dedi soruma :D müşteri hizmetleri uyumlu olmayabilir dedi net cevap veren olmadı en iyisi bir tanıdıktan getirip denemek. Samsung sound bar ile bluetooth ile otomatik bağlanıyor kablosuz olarak. Bluetooth fare klavye oyun konsolu bağlanabiliyor. Akıllı kumanda ile ilgili menü var ama aktif değil sanırım kumanda olmadığından ötürü. Sonuç olarak 50 inç tv ye 3250TL verdim emsallerine göre daha mantıklı smarta takılmayacak olanlar için ideal tv.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reppu

    js7200 va panel mi?
    statik kontrast değeri nedir?

    55 inç olan ips panel. 50js7200 ise va panel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    va olan panelin siyah başarımı nasıl acaba?
    bu model için pek iyi yorumlara denk gelemedim ama belki 55 için söylenmiştir.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Forumda ve piyasada ki uzun araştırmalarımdan sonra Samsung 50js7200 almaya karar verip ve geçen hafta ünlü bir e-ticaret sitesi üzerinden siparişimi verdim. Ürün pazartesi günü elime ulaştı ve Samsung müşteri hizmetlerini arayarak ürünü kurulumunu gerçekleştirecek teknik servis için randevu aldım. Teknik servis bugün eve geldi, şu ana kadar hiçbir problem yok. Servis elemanları Tv ayak kurulumunu vb. hazırlıkları yaptıktan sonra sıra geldi Tv’nin açılmasına. Yalnız bu dakikadan sonra içinden çıkılamaz olan problem başladı. Tv bir türlü açılmıyor, kablo değiştirildi, prizler değiştirildi, uzatma kablosuna kadar her şey denendi yalnız sorun çözülemedi. O andan itibaren benim sinirli tavrımı kendine dert eden servis elemanları olayı çözmek adına alternatif bir şey denemeye karar verdi. Merkezden izin alarak televizyonun içini açtılar ve içinde tam da ne olduğunu bilmediğim bir (dediklerine göre güç portu mu neymiş) kırık çıktı. Yani bana teslim edilen Tv’nin içinde ki zımbırtı kırık ve televizyonun açılmasına engel. Samsung arandı sitenin müşteri hizmetleri arandı sinirlerimde iyice arttı. Çünkü problemin kargo tarafından kaynaklandığını belirten Samsung elemanları ve site içinde ki distribütör firma yetkilisi sorun için kargo firmasına şikayette bulunmamız gerektiğini belirtti. Rapor hazırlayıp siteye iade talebinde bulundum. Yalnız asıl bir diğer sıkıntıda taksitli aldığım ürünün iadesi gerçekleştirilmesi durumunda iade ücretlerinin benim yapmış olduğum 9 taksit tutarına göre belirtilen ay aralıkları ile tarafıma yatırılacağıdır. Oturduğum yerden rezil oldum. Hem ne zamandır almayı planladığım Tv’den oldum, hem de 9 ay boyunca tarafıma yatırılacak parayı bekleyip, kredi kartı limitin tekrar dolmasını bekleyene kadar televizyonsuz kalmaktan oldum. Böyle saçma sapan tüketici haklarına sahip bir ülkede yaşıyoruz. Yazık ( Ve finallerin arifesinde ).




  • Achiras kullanıcısına yanıt
    Tv bölümünde dolaşan birisi
    Js7200'ün vasat olduğunu bilmesi lazım,
    40 defa yazıldı çizildi parasına aldanıp almayın şu paneli diye,
    Neymiş suhd imiş ee madem madem öyleyse diğer suhd abileri ile neden aralarında 3 katı fiyat farkı var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Usta peki bu va panel haliyle barındırdığı özelliklerle öne çıkmıyor mu? Fiyatının düşük olmasından ötürü zaten uzak duruyoruz da bizim de kafamız karışık sığınacak liman arıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanuz02 G kullanıcısına yanıt
    Adam hurdalıktan bir Mitsubishi alıyor, sanayide kendi imkanlarıyla kaportasını Lamborghini'ye çeviriyor.
    ee şimdi bu arabaya Lamborghini diyebilirmiyiz.....
    bu anlamda şimdi bu tv sırf kaportası va panel diye, diğer ucuz motor aksamını görmezdenmi gelecez...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reppu

    va olan panelin siyah başarımı nasıl acaba?
    bu model için pek iyi yorumlara denk gelemedim ama belki 55 için söylenmiştir.

    ben kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. 50js7200 ile ilgili konular vardı orada alanların yorumları da var çoğuyla iletişime geçmiştim hepsi de memnun. insanlar kağıt üzerindeki değerlere bakarak yorum yapıyor.

    4k uhd bluray izledim muazzam görüntü vardı. 20ye yakın uhd demo açtım sorunsuz ve çok iyi bir kaliteye sahipti.
    va panel ve siyah performansı bence çok iyi. bluray filmler izliyorum gayet başarılı. bazıları rtings sitesinin ips panel olan 55js7200 incelemesine bakarak yorum yapıyor. va panel olan 50inç başarılı
    oyun - konsol performansı en iyilerden. tepkime hızı çok iyi
    sd yayınlar oldukça başarılı. görüntü yükseltme özelliği çok başarılı. 20inç pc de açtığım 480p video tvde daha iyi görüntü veriyor.
    dvdlerde de oldukça iyi bir kalitesi var. hdmi yı dvd moduna geçirip bd wise özelliğini açıyorum. fhd film izliyormuşum gibi geliyor.

    fakat tv nette satıldığı gibi 4000 lira fiyatlı ürün değil. o fiyata daha başarılı ürünler var tabiki. bana tv 2700 e geldi o zaman samsung un para iadesi kampanyası da vardı. tv nin hakettiği fiyat 3000 lira. o fiyata alanlarda çok oldu. şimdi alınır mı peki .. o biraz riskli kalan paneller arızalı iade ürünler oluyor genelde. şansa açılmamış varsa 3bin altı fiyata gidip incelersin teşhiri içine sinerse alırsın. playstation kullanacaksan çok iyi tv yok ben sinema severim dersen daha iyi film performansına sahip tvlerde var.




  • Arkadaslar lg 55uf7787 ve samsung 6570 arasinda kalmistim ancak tercihimi samsungjs7200 den yana kullandim.sizce dogru mu yaptim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    SUHD olan başka bir düz ekran tv önerirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_isti

    Arkadaslar lg 55uf7787 ve samsung 6570 arasinda kalmistim ancak tercihimi samsungjs7200 den yana kullandim.sizce dogru mu yaptim

    imzamdaki konuda aynı soruyu soran bir arkadaş vardı hangisini alayım diye, keşke göz atsaydın
    o arkadaşa verdiğim yanı şuydu
    quote:

    Hiçbiri
    samsung 50ku7000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 15 Temmuz 2016; 10:32:10 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.