Şimdi Ara

Samsung 55ES7000 Apps açılmıyor.( Daha bugün aldık insaf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv yi bugün aldık kurulumunu servis yaptı falan.Her şeyi doğruca yaptık servisin dediği gibi.Smarhub ı güncelledik.Yazılım güncellemesi yaptık (1.30 saat sürdü)

tam dedik girelim bir internete 2 video izleyelim.

Ağ bağlı değil.Ağ ayarlarını düzenleyin (ERROR_UPDATE_003) hatası veriyor.İnternetede bağlıyız wifi ile.ama Hiç bir şey açılmıyor. Kendi mailimle samsungda oturumda açtım.Oturum açıpda deniyorum ama bir türlü olmuyor.Ne yapmam lazım? Pişman oldum aldığıma yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpower13 -- 22 Mayıs 2013; 22:01:25 >

• arkadaşlar acil yardım lazım yardım edecek yok mu
  • Bende 1 hafta önce aldım ama dediğin problem bende olmadı.Güncellemeleri yaptı.Daha sonra smart hub`dan bir kaç program yükledim.İstersen destek bölümünden yazılımı tekar yüklemeye çalış.internet bağlantını kontrol et.Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
  • sabah açtım tv yi her şey düzelmiş çalışıyor.Sanki gece biri geldi yaptı gitti.Harbiden çok smart tv
  • Merhaba ben de size tam olarak cihazı kapatın fişini çekin, kısa bir süre bekledikten sonra yeniden açın düzelecektir diyecektim, zaten halletmişsiniz... güle güle kullanın. ben de 40es6140 vardı sattım 55ES7000 aldım 2-3 gün oldu, şunu itiraf edeyim ki 40" de ki görüntü kalitesini bunda yakalayamadım, muhtemelen ayarlarından falandır diye avutuyorum kendimi.... ;)
  • kesinlikle ekran boyutu büyüdüğü için keskinlik, doygunluk 40inche göre zayıflar... izleme mesafenizi arttırın.
  • Selamlar

46D5500 kullanıcı olarak 55ES7000 aldım.
    Görüntü kalitesi olarak 46D5500 den çok memnunum. Siyahlar okadar koyuki bazı sahnelerde tv nin çerçevesini farkedemiyorsunuz.
    Her iki TV dede Doğal ayarda digitürk HD plus kullanıyorum.
    Yeni 55ES7000 aynı ayarda siyahlar koyu olmuyor. Her zaman grimsi bir renk oluşuyor.
    Ayrıca görüntüler sanki hızlı çekimmiş gibi. 800 hz olmasından sanırım.

Kendi kullandığınız ayarları belirtebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.