Şimdi Ara

Samsung 550P5C - S02 Alacaktım Ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung NP-550P5C-S02TR 'yi bugün almaya gittim. Fakat ellerinde kalmadığı için başka bir güne kaldı ve bende her işte bir hayır vardır deyip eve geldim..
    Forumdan çok araştırdım ama yine de emin olamıyorum.. Hepinizin fikrini almak işime yarayacaktır. Şimdi size sorum şudur.

Samsung NP-550P5C-S02TR yerine onun fiyatlarında daha üst bir model alabilir miyim, yoksa "sen al bu bilgisayarı git" mi dersiniz? Servisiyle , garantisiyle, sağlamlığıyla beni uğraştırmayacak birşey istiyorum..

Ne önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openmic -- 11 Eylül 2012; 17:47:01 >

• Adaptoru yetersiz geliyor alma bence oyunlarda kasiyor msi 60 yada n56vz asus al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevap için. Söylediğiniz bilgisayarlara baktım. Fakat sanırım bu bilgisayara takmış durumdaymışım onu anladım ve bugün gidip 550P5C-S03 aldım. Bakalım nasıl olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openmic -- 15 Eylül 2012; 17:45:18 >
  • Merhaba sanırım vatanın %25 kampanyasından aldınız. Ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Genel olarak araştırma yaptım. HDD dışında bir problemi yok (ki bunu 240 GB bir SSD ile aşarım diye düşünüyorum) ve tasarımı beni tatmin etti. Normalde 3000 TL ye yakın fiyata satılırken vatanın kampanyasında 2200 civarında görünce alayım dedim ama forumda kipadan 1880 gibi rakamları okuyunca araştırmaya devam edip uygun fiyat bekleyeyim diyorum.

Sizin ilk izlenimleriniz nedir? Fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.
  • Kipada zararına satışla satmışlerdı o fiyata bulamazsınız düşeceği en fazla burası 2000 altını üst modelleri çıkarsa belki görür az yerde stokta olursa onuda görmez fiyatı yüksek olur 2180tl vatanda uygun fiyat.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/123105/samsung-np-550p7c-t01tr.aspx#photos

Samsung NP-550P7C-T01TR 2256 tl.

Bimeks'i araştırmak ben dahil çoğu kimsenin aklına gelmiyor.
    Bir yakınımın ısrarıyla Bimeks'e gidince bunu öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

http://www.bimeks.com.tr/urun/123105/samsung-np-550p7c-t01tr.aspx#photos

Samsung NP-550P7C-T01TR 2256 tl.

Bimeks'i araştırmak ben dahil çoğu kimsenin aklına gelmiyor.
    Bir yakınımın ısrarıyla Bimeks'e gidince bunu öğrendim.

Bimekstekinin ekran kartı düşük detayları gözden kaçırmayın GT630M le GT650M arasında cok fark var. Darty'den bulabilirsin GT650M modelini 2.400 TL civari olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.