Samsung J5 500F seri telefonu oğlum arkadaşından getirdi. Babası kullanıyormuş yani yedek telefon. Bende adi Huawei telefonu servise verince bunu getirdi ama aceleyle hardreset attım. Meğer android 6.0 üstü gmail korumalıymış. Babasıda bilmiyor.
2 gündür cebelleştim ama yaş geçiyor diye çabuk sinir yaptı. Bir zamanlar kullandığım telefonlarda DLOAD dosyasını sdkarta yükler iş biterdi.
Şimdi bir genç kardeşimden yardımcı olmasını bekliyorum.
Yardımcı olamayı düşünen kardeşlerime şimdiden çok teşekkürler.
Hard reset atmadan önceki telefondaki kayıtlı gmail hesabını tekrar girmeniz gerekiyor sanırım. FRP Lock veya ByPass edilmesi de gerekebilir. Size tavsiyem, hard reset atmadan önce kayıtlı gmail hesabıyla oturum açmanız gerekiyor. Aynı telefondan babamda kullanıyor, aynısı babamın da başıma geldi. Şunları yaparak sorunu çözdüm.
1- Hard reset atmadan önceki gmail hesabı. (Ben sorunu bunla çözdüm) 2- FRP yani ByPass dosyaları (biraz uğraştırıyor) (2.sekmedeki dikkatli yapılmalıdır.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5FC917EFD
Hard reset atmadan önceki telefondaki kayıtlı gmail hesabını tekrar girmeniz gerekiyor sanırım. FRP Lock veya ByPass edilmesi de gerekebilir. Size tavsiyem, hard reset atmadan önce kayıtlı gmail hesabıyla oturum açmanız gerekiyor. Aynı telefondan babamda kullanıyor, aynısı babamın da başıma geldi. Şunları yaparak sorunu çözdüm.
1- Hard reset atmadan önceki gmail hesabı. (Ben sorunu bunla çözdüm) 2- FRP yani ByPass dosyaları (biraz uğraştırıyor) (2.sekmedeki dikkatli yapılmalıdır.)
Zaten sıkıntı gmail telefon sahibinin oğlu iş olsun diye kayıtlamış.Şimdi de hatırlamıyor. Geriye gmail kırma lazım. İnternet üzerinden bir kaç şey izledim ama bir yerde eksik giden şeyler oluyor.
Çok net bir şeyler varsa paylaşırlarsa yada özelden paylaşılırsa çok memnun olurum.
Huawei için para iadesi çıkardım ama bir hafta sürer gibi.