Şimdi Ara

Cevap: Galaxy Ace S5830i custom rom sonrası sim kart okumama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, yaklaşık bir sene önce burada bu sorunla ilgili mesaj atmıştım ve geçenlerde bir arkadaş bana bu konuyla ilgili özelden mesaj atınca ona bilgi verdim ve burada da bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlara yardımcı olayım dedim. İnterneti biraz kurcalayınca bu sorununun "rafaelden kurtuluş(by gamzekal)" isimli kernel dosyası ile çözülebildiğini gördüm ve bende bu şekilde yaparak telefonun Custom Rom sonrası İMEİ silinmesi ve bu nedenle arama yapmaması sorunundan kurtuldum. En azından bilgisi olmayan yada çözüm bulamayanlar buradan faydalansın, aşağıda verdiğim linkte sadece bu işle ilgili kısım anlatılılyor, yöntemin ve çözümün bu olduğunu bilin ve gerekenleri yaparak bu dertten kurtulun.

"http://www.androkolik.com/forum/konu-S5830i-icin-B%C3%BCt%C3%BCn-Kerneller-Tek-Pakette-Rafaelden-Kurtulu%C5%9F.html#.VIS_zNKsXpU"

burayı okuyun ve bunu tarif edilen şekilde flashlayın.

BU ARADA GALAXY S5830İ İLE İLGİLİ OLARAK ELİMDE MEVCUT OLAN DOSYALARIN RESİMLERİNİ PAYLAŞIYORUM, SİZ DE BU DOSYALARI İNDİREREK KULLANABİLİRSİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloving_34 -- 7 Aralık 2014; 23:37:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.