Şimdi Ara

Samsung 49KU7350 bu televizyonu tavsiye eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
10.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 49KU7350 49 7 Serisi Curved UHD TV, Smart (Tizen) , Dahili UHD Uydu Alıcı

Çözünürlük (piksel): 3840 x 2160
    Ekran boyutu: 49"/124 cm
    SMART TV: Var
    3D: Yok
    Dahili Uydu Alıcı: Var

http://www.teknosa.com/urunler/110015777/samsung-49ku7350-49-7-serisi-curved-uhd-tv-smart-t

Yakın zamanda televizyon almak istiyorum 3.500 tl bütçem var. İlk defa tv alacağım ve tvler hakkında pek bilgim yok ama bu bütçeye en iyi alabileceğim televizyonu almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Başka tv de önerebilirsiniz. 4k özelliğinin olmasını istiyorum ama.

• Arkadaşa bir tavsiye lütfen varsa aramızda bilgili arkadaşlar. Ben de televizyonlardan anlamıyorum hiç
  • Samsung 49KU7500 aldım. Elime Cumartesi günü geçecek. Umarım bir sıkıntı çıkarmaz.
  • JehoelHyung J kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JehoelHyung

Samsung 49KU7500 aldım. Elime Cumartesi günü geçecek. Umarım bir sıkıntı çıkarmaz.

Ne kadar nereden ?
    Ne kadar nereden ?
  • quote:

Samsung 49KU7350 49 7 Serisi Curved UHD TV, Smart (Tizen) , Dahili UHD Uydu Alıcı

Çözünürlük (piksel): 3840 x 2160
    Ekran boyutu: 49"/124 cm
    SMART TV: Var
    3D: Yok
    Dahili Uydu Alıcı: Var

http://www.teknosa.com/urunler/110015777/samsung-49ku7350-49-7-serisi-curved-uhd-tv-smart-t

Yakın zamanda televizyon almak istiyorum 3.500 tl bütçem var. İlk defa tv alacağım ve tvler hakkında pek bilgim yok ama bu bütçeye en iyi alabileceğim televizyonu almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Başka tv de önerebilirsiniz. 4k özelliğinin olmasını istiyorum ama.

55KU7350 şu an Vatanın internet sitesinde 3499 tl. Bilginize. Nasıl bir TV'dir bir fikrim yok tabi.

• Vatan da su an 3200 görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3900 TL şuan.Bende bimeksten 3900 TL ye aldım 390 TL bipara ile.Nette tv hakkında hiçbir bir yorum yok kullanan arkadaşlar dan yorum bekliyoruz iade etme şansımız varken

• quote:

Samsung 49KU7500 aldım. Elime Cumartesi günü geçecek. Umarım bir sıkıntı çıkarmaz.

hocam memnun musunuz tvden
  • Usta ben pek televizyondan anlamam ama buna rağmen rahatsız olduğum tek sıkıntı maç izlerken veya herhangi birşey izlerken bazen ufak tefek takılmalar oluyor, bu da beni rahatsız ediyor. Bunun böyle olması acaba televizyonun uydusundan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Menü biraz ağır geldi ama o kadar rahatsız etmedi. Görüntü kalitesi gayet güzel. Çok aşırı bir şey olmazsa 3-4 sene idare eder.
  • quote:

Usta ben pek televizyondan anlamam ama buna rağmen rahatsız olduğum tek sıkıntı maç izlerken veya herhangi birşey izlerken bazen ufak tefek takılmalar oluyor, bu da beni rahatsız ediyor. Bunun böyle olması acaba televizyonun uydusundan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Menü biraz ağır geldi ama o kadar rahatsız etmedi. Görüntü kalitesi gayet güzel. Çok aşırı bir şey olmazsa 3-4 sene idare eder.

Bende bu üründen aldım. Takılma falan yaşamadım hiç. Menüsü de gayet seri. Netflix izliyorum genelde. TRT 4k falan güzel gösteriyor. Ben beğendim. Tavsiye ederim.
  • Sizde düzgün çalışıyorsa o zaman hemen garantiye vereyim.
  • cagrimir kullanıcısına yanıt
    AutoMotion Plus özelliği açık mı kontrol edin. O açıksa takılma yapmaması lazım
  • bende ju 6470 serisi vardı yani 6 serisi sonra 49ku7350 aldım almaz olaydım 6 serisi tvim daha iyiydi tvde bluetoth ve birçok yeni özellikler yok zaten samsungun sitesine girip tv nin özelliklerine bakmak istediğiniz zaman bile tv çıkmıyor yani samsung bile koymamış sitesine bu modelden uzak durun bence ku 7000 ve ku7500 serisini almanız daha mantıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinamit61

bende ju 6470 serisi vardı yani 6 serisi sonra 49ku7350 aldım almaz olaydım 6 serisi tvim daha iyiydi tvde bluetoth ve birçok yeni özellikler yok zaten samsungun sitesine girip tv nin özelliklerine bakmak istediğiniz zaman bile tv çıkmıyor yani samsung bile koymamış sitesine bu modelden uzak durun bence ku 7000 ve ku7500 serisini almanız daha mantıklı olur

Bluetooth yok. Ondan başka 7500'den ne eksiği var? Biri 50Hz biri 100Hz gibi bir durum var mı acaba? (Bir mağaza elemanı bana öyle demişti ama inandırıcı gelmedi.)

Samsung'un kataloğunda, KU7350: PurColor, KU7500: Active Crystal Color (daha fazla renk gösterimi demek) yazıyor. Ama bu da doğru mu değil mi bilmiyorum.

Bluetooth zaten çok aranan bir özellik değil. Ayak tasarımı da bence KU7350'ninki daha iyi.

• Bende 55ku7350 modelinden aldım 1 ay önce tv gayet yeterli 4k ve hdr özelliği de var.Kavisli olmasının hiçbir esprisi yok onun haricinde güzel bir tv.Fiyat uygunsa tavsiye ederim

• Bende kullanıyorum TV iyi güzelde bazen takılmalar oluyor ses ve program değişimi yapılmıyor

• JehoelHyung J kullanıcısına yanıt
    Ku7350 TV takılmalar mevcut kanal + ses değişim+joistik tuşlar bazen kitleme yapıyor

• lionel76 L kullanıcısına yanıt
    Ku7350 TV kullanıcısıyım bazen TV ses+kanal değişim tuşları ve joistik tuşları kilitleniyor

• bende bolu teknosa'da kampanyaya girmiş.49 ku7350 siparişi verdim.yarın kuruluma gelecekler.bi sorun yaşamadan kullanırız inşallah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.