Şimdi Ara

Samsung 46ES6340

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın samsung 46es6340 adlı tv yi alıcam kullanan gören bilen varmı nasıl bir tv

kullananlara bir sorum daha var dahili hd uydu alıcısı kalitelimi bir sorun var mı? sizce bunumu yok dahili uydu alıcısı olmıyanımı aliyim

ASUS N56VZ - S4257H
    CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 16GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Super-Multi DVD || OS: Windows 8 Pro 64-bit
  • ben kullanıyorum çok memnunum hiç bi sıkıntısını çekmedim , dahili uydu alıcısı ile dsmart kullanıyorum ondan da memnunum

Orijinalden alıntı: Michuuu

ben kullanıyorum çok memnunum hiç bi sıkıntısını çekmedim , dahili uydu alıcısı ile dsmart kullanıyorum ondan da memnunum

başka bir şey kullanmadanda kullanılıyo dimi dahili uydu alıcısı başka bir şey almadan normal star ,show , atv gibi kanalları hd izliyebiliyorum

ASUS N56VZ - S4257H
    CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 16GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Super-Multi DVD || OS: Windows 8 Pro 64-bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

quote:

ben kullanıyorum çok memnunum hiç bi sıkıntısını çekmedim , dahili uydu alıcısı ile dsmart kullanıyorum ondan da memnunum

başka bir şey kullanmadanda kullanılıyo dimi dahili uydu alıcısı başka bir şey almadan normal star ,show , atv gibi kanalları hd izliyebiliyorum

aynen öyle, ama show tv nin hd yayını yok sadece :)

quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

quote:

aynen öyle, ama show tv nin hd yayını yok sadece :)

saol Kardeş

ASUS N56VZ - S4257H

• tv yi dün aldım bende kurulum tamamlandığında görüşlerimi paylaşacağım..Özellikle yayın konusunda danışmak istediğim konular var..

Orijinalden alıntı: gkg88tr

tv yi dün aldım bende kurulum tamamlandığında görüşlerimi paylaşacağım..Özellikle yayın konusunda danışmak istediğim konular var..

tv ye görüntü için ince ayar çekicen araştır görüntü ayarları 6140 topiginde benim vardı tv nin gelen fab ayarları kötüdür ayar yapman lazım.

bulamazsan burda sana ayarları yazarım.

///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK

/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG 55JU7500
    11 yıl önce açıldı
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    12 yıl önce açıldı
    samsung ue40es6340
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

tv yi dün aldım bende kurulum tamamlandığında görüşlerimi paylaşacağım..Özellikle yayın konusunda danışmak istediğim konular var..

tv ye görüntü için ince ayar çekicen araştır görüntü ayarları 6140 topiginde benim vardı tv nin gelen fab ayarları kötüdür ayar yapman lazım.

dostum zahmet olmazsa yazar mısın ayarları bende de 46es6340 var
  • adamlar dun kurulum yaptı olu piksel ve bulutlanma cıkmadı kontrol ettim adamlar bana yayın listesinide eklediler apartmanda merkezden gelen ayarlar dogruysa calısır dediler ayarlamaları yaptıktan sonra kablo olmadıgı icin deneyemedim.Bugun yarın yayın için kablo alıp deneyeceğim olmazsa detayları sorarım teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

dostum zahmet olmazsa yazar mısın ayarları bende de 46es6340 var

tv genel 6140 bilgi arayanlar için topiğinde son sayfada ayarlarim var sade görüntü modunu doğal yap

///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK

/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL

• Bu tv nin uydu anten girişi satellite yazan yerden olacak değil mi?ben bakmadan evde kablo tvde kullandığım kabloyu aldım götürdüm olmadı doğal olarak birde şimdi gidip bu uydu kablolarından alacağım mecburen..Görüntüde falan fark ediyorsa bildiğiniz bir marka varsa kablo için,yazabilirsen sevinirim..
    bu ayar olayının herkes ıcın aynı oldugunu mu sanıyorsunuz? ayar paylasıyorsunuz? herkesın tv yı koydugu yer farklı. ızledıgı acı farklı. o ayarlar sızın tvnız ve sızın goz zevkınıze goredır. bugun profesyonel ISF bıle yapıldıgında bu ayarlar baskası ıcın uyumlu olmaz. herkes kendı odasının konumuna ısıgına ızleyecegı mesafeye gore ve goz zevkıne gore ayarlarını yapmalı. yoksa asla guzel bır ızleme zevkıne varamaz!
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.