Şimdi Ara

Samsung 46D7000 mi , LG 47LW650S mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 46D7000 ve LG 47LW650S arasında kaldım . 3d performans , tasarım , gözlükler ve fiyat bakımından 100 üzerinden puanlandırırmısınız ?

• D7000 sadece tasarımdan kazanır saydıkların arasına. Saymadıkların arasında daha parlak bir paneldir, çok yansıma yapar ama renkleri daha renkli verir.
    Diğerlerinde LW650S rahat kazanır.
  • Bugun 47lw650s aldim 3.800tl'ye, 7gozluk hediyeli. Yarın teslim edilecek.

Ancak şöyle bir imkanım da vardı. Bir medyamarkt müdürü arkadasim sayesinde 2.500 tl'ye sony 46 nx710 alabilirdim. Teşhir ürünü değil. Normalde 3.000tl satiliyor şuan 2 gozlukle beraber.

Sizce iyi mi etmisim? Aradaki fiyat farkina deger mi LG? İade edip sony'i bu fiyata mi almaiyim?

Tşkler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence lg bahsettiğin sony'e göre daha iyi. Hayırlı olsun güle güle kullan , LG 'yi tavsiye edersen alabilirim yada yeni LG'leri beklemek zorundayım tasarım yönünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarasa355

Bugun 47lw650s aldim 3.800tl'ye, 7gozluk hediyeli. Yarın teslim edilecek.

Ancak şöyle bir imkanım da vardı. Bir medyamarkt müdürü arkadasim sayesinde 2.500 tl'ye sony 46 nx710 alabilirdim. Teşhir ürünü değil. Normalde 3.000tl satiliyor şuan 2 gozlukle beraber.

Sizce iyi mi etmisim? Aradaki fiyat farkina deger mi LG? İade edip sony'i bu fiyata mi almaiyim?

Tşkler,

NX710 3D TV değil yalnız, 3D Ready. O TV ye uygun Sony'den bir transmitter 2 SG gözlük alsan zaten 1000TL civari bir fiyat verirler sana temiz.
    Bu nedenle LW650S daha doğru bir seçim olmuş. Gayet iyi bir TV güle güle kullanın.
  • LG lw950s türkiye'ye ne zaman gelecek ve fiyatlar ne düzeyde olacak acaba bilgisi olan varmı ?
  • Onun gelip gelmeyeceği bile belli değil. Daha 3D Nano LED TV ler LG TR sitesine bile düşmedi, o yüzden en az 1,5 ayı var diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 55lw950s Amazon'da 4000$ ile satışa çıkmış.
  • samsung tabiki arastırdım karsılastırdım Samsung LG yi cebine koyar sallar :)
  • samsung d7000 gözlükleri fpr mi yoksa sg mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

samsung d7000 gözlükleri fpr mi yoksa sg mi ?

"sg" gözlük tipini destekler.FPR easy 3d seçeneği şu an için sadece LG ve Philips'de vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

samsung tabiki arastırdım karsılastırdım Samsung LG yi cebine koyar sallar :)

Doğru! Samsung alırsan gözlük maliyetlerini eklersek şayet fiyat bakımından neredeyse bir adet daha fazla LG alabilirsin.
  • Ankamall Samsung bayiinde 55d7000 denemiştim ve 3d gerçekten inanılmazdı. Bugüne kadar pana65vt30e dahil tüm denediğim 3d tvlerde o görüntüyü hissedemedim. Denemediğim sadece LG650s kaldı, d7000 için karar vermişken yorumlar kafamı karıştırdı ve 650s merak etmeye başladım. Bulunduğum şehirde deneme fırsatım olmayacağı için en kısa zamanda ankara'ya giderek lg'yi denemeden samsung almamaya karar verdim. Belki bu zaman zarfında nanoled'ler gelir : )
  • Nano LED ler gelirse zaten direk Sony HX920 - Pany VT30 klasmanında TV ler olacak, D7000-8000 den söz edilmez bile bunların yanında
  • ankamall de lg yi denedim ordaki tum calısanlar farklı farklı 4 magazada lg leri denedik yok olmuyor gozlugu hafif ama kaliteyi dusuruyor bide soyle bi dezavantajı var oyle bi acı yakalıcycaksınki bozdunmu gitti 3 D goruntu alamıyorsun LG de samsung gozlukte oyle bi sorun yok ve 3.d kalitesini bozmadan veriyor sana tercih sizin kampanyalı d7000 bulsam atlıycamda :)
  • quote:

ankamall de lg yi denedim ordaki tum calısanlar farklı farklı 4 magazada lg leri denedik yok olmuyor gozlugu hafif ama kaliteyi dusuruyor bide soyle bi dezavantajı var oyle bi acı yakalıcycaksınki bozdunmu gitti 3 D goruntu alamıyorsun LG de samsung gozlukte oyle bi sorun yok ve 3.d kalitesini bozmadan veriyor sana tercih sizin kampanyalı d7000 bulsam atlıycamda :)

bende d7000'i denediğimde nerdeyse 150 derece açıyla izledim ama görüntüde en ufak bir bozulma olmamıştı, oysaki lg'nin 3d tanıtımında tam tersini anlatmaya çalışıyorlar. Bilemiyorum nedense LG'ye soğuk bakıyorum, tasarım olarak her zaman Samsung birkaç adım önde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

ankamall de lg yi denedim ordaki tum calısanlar farklı farklı 4 magazada lg leri denedik yok olmuyor gozlugu hafif ama kaliteyi dusuruyor bide soyle bi dezavantajı var oyle bi acı yakalıcycaksınki bozdunmu gitti 3 D goruntu alamıyorsun LG de samsung gozlukte oyle bi sorun yok ve 3.d kalitesini bozmadan veriyor sana tercih sizin kampanyalı d7000 bulsam atlıycamda :)

bende d7000'i denediğimde nerdeyse 150 derece açıyla izledim ama görüntüde en ufak bir bozulma olmamıştı, oysaki lg'nin 3d tanıtımında tam tersini anlatmaya çalışıyorlar. Bilemiyorum nedense LG'ye soğuk bakıyorum, tasarım olarak her zaman Samsung birkaç adım önde...

Ben kampanyali bir 46d7000 buldum aslinda.

SAMSUNG 46" 3D LED Smart TV
    Ürün Fiyatı : 4491,00 TL + KDV
    KDV Dahil Fiyatı : 5300,00 TL
    Size Özel Peşin Fiyatı : 3941,00 TL (KDV DAHİL)
    (Havale / Maximum Kart ile)

KDV dahil 3941 TL nasil uygun mu sizce? Yalniz bunu soyle dusunmek lazi. Ben bu televizyonu Mart ayinda kullanmaya baslayacagim. Televizyon arastirmaya basladigimda 46c750 ye karar kilmistim ama sonra D serisi cikti, simdide 7000 istiyorum, marta muhtemelen E serisi gelir ama ben bunu alicam. sadece fiyat ozamana kadar nekadar duser acaba onu merak ediyorum.

• martta kullanıcaksan ne kendini yor ne de bizi, mümkünse 6 ay sonra görüşelim. Teknoloji çok hızlı ilerliyor acele etme derim.
  • quote:

KDV dahil 3941 TL nasil uygun mu sizce? Yalniz bunu soyle dusunmek lazi. Ben bu televizyonu Mart ayinda kullanmaya baslayacagim. Televizyon arastirmaya basladigimda 46c750 ye karar kilmistim ama sonra D serisi cikti, simdide 7000 istiyorum, marta muhtemelen E serisi gelir ama ben bunu alicam. sadece fiyat ozamana kadar nekadar duser acaba onu merak ediyorum.

mart'a kadar stoklarda bulamazsın. Teknolojik ilerleminin hilesi bu.

kampanya kime ait acaba , bende 55d7000 alıcam sanırım.
  • diyelim d7000 ve sg olan 2 adet gözlüğü ile birlikte aldık. 1 yıl sonra samsung sg kalitesini artırdığı gözlükler çıkardı , yada lg gibi fpr teknolojisine geçti, aldığımız d7000 tv'ye bu gözlükler uyumlu olurmu ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.