Şimdi Ara

SAMSUNG 46D6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG 46D6000 34 LED SMART TV 'yi almayı düşünüyorum. Teknosa'da 1800'e buldum. Fakat forumda hatalı olabileceğine dair yazılar buldum, birde MH'deki elemanda teşhir ürünü arızalı olup olmadığını sorun dedi. Bu fiyata bulduğum hem 3D hem smart hem 'de 46" televizyonu kaçırmak istemiyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Akşama alıcam.

Bir de arızalı olması ihtimaline karşı testler yaptırmayı düşünüyorum. Lakin testlerden pek anlamıyorum. Bu konuda da yol gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 16 Ağustos 2012; 12:14:21 >

• Bu saatten sonra sakin d6000 alma bu seri bitti piyasada sikintili urunler kaldi biz temmuz basi aldik 15 gunde bozuldu geri verdik fiyatin cazibesine kapilip basina dert alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLM PAZAR GUNU IRTIBARIYLE BENDE SAMSUNGUN 46D6000 MODELINI ALDIM INANILMAZ DERECEDE COK MEMNUNUM LED ALACAK ARKADASLAR TAVSIYEM SAMSUNGDAN SASMASINLAR BIRDE YENI MODELLER VARDI COK ARASTIRDIM GORUNTULERI D SERISINE GORE MAT VE DONUKDU ONUN ICIN BENDE D SERISI ALDIM SIYAHLAR ZIFIRI KARANLIK RENKLERDE COK CAANLI EGER SON SISTEM OZELLIKLER BENIM ISIME YARAMAZ DIYENLER VARSA DUSUNMEDEN TAVSIYE EDERIM SAGILARIMLA.
    SAMSUNG 46D6000 117" 3D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.