Şimdi Ara

Samsung 40D6000 ve Conax Modül problemi *Çözüldü*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Technisat Conax Modül aldım. Samsung 40D6000 serisi led tv ye taktım. Teledünya kartınıda yerleştirdim. Kablo tv antenini taktım. Dijital kanal araması yaptım kanalları buldu. Fakat Teledünya Hd info kanalından başka diğer tüm kanallarda şifreli sinyal yazdı ve kanallar açılmadı. Ülke seçimini almanya olarak değiştirdim yine aynı. Acaba modüldemi bir arıza var? Modülü taktığım zaman tv menüsünde plug&play menüsü aktif oldu. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Conax Modül arızalıymış. Değişimini yaptırdım şu an problemsiz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintech -- 21 Ağustos 2011; 0:28:54 >

• seçimi başka ülkeler yaparak deneyebilrisiniz bende yanlış hatırlamıyorsam çek cumhuriyeti gibi bişey ayarlıydı.
    kart ile ilgili bir problem olmasın ? kartı ters takma vs
  • Arkadaşlar bende samsung 40d6000 led var. Çanaktan gelen kabloyu direkt tvye bağlayabiliyormuyuz?(Reciver kullanmadan)
    Yapılabiliyorsa nasıl olduğunu yazabilirmisiniz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisagor2

Arkadaşlar bende samsung 40d6000 led var. Çanaktan gelen kabloyu direkt tvye bağlayabiliyormuyuz?(Reciver kullanmadan)
    Yapılabiliyorsa nasıl olduğunu yazabilirmisiniz. Teşekkürler.

Dahili uydu alıcısı yok malesef. Recevier kullanman gerekiyor.
  • Teşekkürler Sintech
  • arkadaşlar ben de samsungue40d6000 led tv aldım. teledünya için conax modül de aldım. ama bunu takacak yer bulamadım. CI yeri var ama o çok küçük? yardımcı olabilirmisiniz?
  • tv'da pcmia yazılı yere modülü takacaksın içine de kartı takacaksın. küçük gelme ihitimali yoktur. yanlış yere bakmışındır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Tv Güncelleme Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sintech merhaba, yaşadığın sorunla uğraşıyorum suanda. Modül mü arızalidir sence?
    Sadece teledünya nin sinema reklamını izlayebiyorum diğer kanallar çıkmıyor?
    Ne yapmalıyım? Conax modülün markası: neotion televizyon: Samsung d 6000

Hocam kartı ittirdim, yuvasına oturunca sorun çözüldü :)

gayet memnunum bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acugurlu -- 24 Şubat 2012; 20:44:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.