Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TV arkasındaki usb girişi 3.0 mı 2.0 mı? ona göre yeni bir hdd alacam
  • ilk olarak elimde orjinal gözlükler var... aynı zamanda srs filmde var...ancak ben 3d gözlüğü bir türlü aktif hale getiremedim... aktif hale geldiğinde yeşil ışık sürekli yanıyor mu??? yada nasıl ayarlanıyor yardımcı olur musunuz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Arkadaşlar birşey soracam

TV arkasındaki usb girişi 3.0 mı 2.0 mı? ona göre yeni bir hdd alacam

2.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnootto

ilk olarak elimde orjinal gözlükler var... aynı zamanda srs filmde var...ancak ben 3d gözlüğü bir türlü aktif hale getiremedim... aktif hale geldiğinde yeşil ışık sürekli yanıyor mu??? yada nasıl ayarlanıyor yardımcı olur musunuz ???

Konunun Bas sayfalarinda yaziyor gozlugum olmadigindan deneyemedim
  • quote:

ilk olarak elimde orjinal gözlükler var... aynı zamanda srs filmde var...ancak ben 3d gözlüğü bir türlü aktif hale getiremedim... aktif hale geldiğinde yeşil ışık sürekli yanıyor mu??? yada nasıl ayarlanıyor yardımcı olur musunuz ???

gözlük olayını benden sor kardeş, gözlükler full otomatik ekrana yaklastırıyorsun 25 -50 cm kala kadar ondan sonra tusuna bas gozlugun tv nın ekranında 3d gozluk aktıf yazısı cıkıyor sonra 3d fılmı ac kumanda dan 3d tusuna bas ust uste yanyana olayını sec gozluklerın camları kararıyor bıranda o zaman aktıf hale gelmıs demektır ok?
  • hocam usb 2.0 tv dekıler de, ben hdd yı 3.0 alıcam sen de 3.0 al her turlu okuyor, 3.0 lar 2.0 usb lerde calısıyorlar sıkıntı yok, bilgisayarında da ılerıkı zamanlarda 3.0 usb yuvan olursa hızlı verı akısı saglarsın ileriye dönük teknoloji satın almış oluyorsun 3.0 dan şaşma derim. hatta hepsiburada.com da seagate 3.0 2 tb hdd su an ındırımde 230 tl incele derim, benım alıcam hdd o olucak cunku...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

hocam usb 2.0 tv dekıler de, ben hdd yı 3.0 alıcam sen de 3.0 al her turlu okuyor, 3.0 lar 2.0 usb lerde calısıyorlar sıkıntı yok, bilgisayarında da ılerıkı zamanlarda 3.0 usb yuvan olursa hızlı verı akısı saglarsın ileriye dönük teknoloji satın almış oluyorsun 3.0 dan şaşma derim. hatta hepsiburada.com da seagate 3.0 2 tb hdd su an ındırımde 230 tl incele derim, benım alıcam hdd o olucak cunku...

Ben sirf filmler icin aldim samsung marka 3.0 gayet iyi su anda bir sıkınti olmadi

Bu arada yeni gozluk aldim bu sefer ssg3300cr aldim bu ssg3500 e gore daha kucuk ve gozlugun ust tarafini kapatan guzel bir aparati var yar foto eklerim acikcasi bu daha hosuma gitti
  • 3.0 sorun cıkarmaması güzel 3.0 için tavsiyesi olan varmı? bu arada pc 3.0 portu yok sorun olmaz değil mi?

ssg3300cr resimlerini ve arasındaki farkları bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 26 Ağustos 2011; 2:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

3.0 sorun cıkarmaması güzel 3.0 için tavsiyesi olan varmı? bu arada pc 3.0 portu yok sorun olmaz değil mi?

ssg3300cr resimlerini ve arasındaki farkları bekliyoruz

Yarin inceler detaylari veririm
  • Teşekkürler Yaşar heyecanla bekliyoruz
  • quote:

quote:

gözlük olayını benden sor kardeş, gözlükler full otomatik ekrana yaklastırıyorsun 25 -50 cm kala kadar ondan sonra tusuna bas gozlugun tv nın ekranında 3d gozluk aktıf yazısı cıkıyor sonra 3d fılmı ac kumanda dan 3d tusuna bas ust uste yanyana olayını sec gozluklerın camları kararıyor bıranda o zaman aktıf hale gelmıs demektır ok?

film başlamadan da aktif hale gelebiliyor yani... tv nın ekranında 3d gozluk aktıf yazısına rastlayamadım hala...birkaç kez daha deneyeyim bari...

• Arkadaşlar 6000 serisinin 3d performansından memnun musunuz ?? müşterilerime ona göre önereceğim...
  • Ben memnunum diğer arkadaşları bilemicem

Her ay sinemaya en az 1 kere giderdim son 2 aydır gitmeme gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

quote:

hocam usb 2.0 tv dekıler de, ben hdd yı 3.0 alıcam sen de 3.0 al her turlu okuyor, 3.0 lar 2.0 usb lerde calısıyorlar sıkıntı yok, bilgisayarında da ılerıkı zamanlarda 3.0 usb yuvan olursa hızlı verı akısı saglarsın ileriye dönük teknoloji satın almış oluyorsun 3.0 dan şaşma derim. hatta hepsiburada.com da seagate 3.0 2 tb hdd su an ındırımde 230 tl incele derim, benım alıcam hdd o olucak cunku...

Ben sirf filmler icin aldim samsung marka 3.0 gayet iyi su anda bir sıkınti olmadi

Bu arada yeni gozluk aldim bu sefer ssg3300cr aldim bu ssg3500 e gore daha kucuk ve gozlugun ust tarafini kapatan guzel bir aparati var yar foto eklerim acikcasi bu daha hosuma gitti

Gozlukleri nerden kaca aldiniz ?

• Gözlükleri Yurt dışından aldım.

Evet resimler geldi. Görünüş olarak daha şık bir gözlük ve 3D görüntü olarak pek fark anlamadım açıkcası fark olacağınıda zannetniyorum. Kafası küçük olanlar için çok ideal açıkcası o yönden benim kafa büyük olmasına rağmen tam oldu. Resimlerde de göreceğiniz gibi tam üst kısmına bir aparat takılıyor sanırsam yukardan gelen ışıkları engelliyor gibi birşey.

Resimler;

• yukardaki aparatı ben hiç kullanmadım hatta nerde bilmiyorum bile
  • bu arada 3d film için dehttp://www.3dsbs.com/
    her bişey var
    bu arada engin hala gelmedi benim gözlükler yaa :(
    senin kaç günde gelmişti ?
  • Arkadaşlar Bu ürünü alacağım inş ama usb den mkv,avi,divx formatlarını destekliyor sanırım.
    MP4 ve FLV uzantılı dosyaları izleyebiliyormuyuz bu benim için çok önemli.Deneyen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: calvinj123

Arkadaşlar Bu ürünü alacağım inş ama usb den mkv,avi,divx formatlarını destekliyor sanırım.
    MP4 ve FLV uzantılı dosyaları izleyebiliyormuyuz bu benim için çok önemli.Deneyen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ?

Saygılar

mp4 destekliyo ama flv desteklemiyor
  • arkadaşlar uygun fiyat ile gözlük satmak isteyen olursa alabilirim ,

bu konuda Yaşar ve Engin arkadaşlarımız yardımcı oldular EBAY konusunda ama ben hala tereddütlü yaklaşıyorum yurtdışından ürün almaya ,

200 TL 2 adet gözlük alabiliyoruz EBAY den ama yerse işte
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.