Şimdi Ara

Samsung 40C750 İSTANBUL FİYAT ARAŞTIRMAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR ELEKTRONİK EŞYA ALACAKKEN İLK OLARAK BU SİTEDEN ARAŞTIRIP AÇILAN KONU VE YORUMLARI OKUYARAK NE ALACAĞINA KARAR VEREN HER ARKADAŞ GİBİ BENDE ALACAĞIM LCD TV YE KARAR VERDİM. BENİM İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERDE EN İYİ SEÇİMİN 40C750 OLDUĞUNA KARAR VERDİM. İNTERNETTEN YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA EN İYİ FİYAT GÖZLÜK HEDİYELİ İST. BİLİŞİM DE 2091 TL İDİ SİPARİŞ VERMEK İÇİN 23.11.2010 TARİHİNDE ARADIM AMA STOKTA KALMAMIŞ SANIRIM Bİ DAHA GELMEZ... BAŞKA SİTELERE DE BAKTIM ANCAK BU FİYATA GÖZLÜK HEDİYESİ YOK. GÖZLÜK NERDEN BAKSANIZ 150-200 TL CİVARINDA. AYRICA ONA VERECEK PARAM YOKKK. LİMİT 2000 TL.

BU GÜN DOĞUBANKA VE KARŞISINDA BULUNAN ALTINHANA GİTTİM.
    -----ALTIN HANDA LİMAN İSİMLİ MAĞAZA 2300 NAKİT FİYAT VERDİ. DEDİĞİNE GÖRE İST. BİLİŞİM VE DOĞU BANKIN BAZI KISIMLARINDA ÇAKMA TRT BANDROLLÜ ÜRÜNLER SATILIYORMUŞ, HATTA BUGÜN YAYINLANAN HABERDE BİLGİSAYARDAN DA GÖSTERDİ İSTANBUL BİLİŞİME TRT DAVA AÇMIŞ DEDİĞİNE GÖRE KAPATILACAK DEDİ HER NEYSE BU AYRI KONU.BİRDE TÜKETİCİ GARANTİ BELGESİ GİBİ BİR BELGENİN HER YERDE VERİLMEDİĞİNİ ORJİNAL TRT BANDROLÜN HOLOGRAMINDA BULUNAN TRT YAZISININ ÇERÇEVESİNİN DİKDÖRTGEN OLMASININ GEREKTİĞİNİ ÇAKMA OLANMARIN KARE OLDUĞUNU, TRT BANDROLÜNÜN ALTINDA BULUNAN SERİ NUMARASI TRT ARANDIĞINDA SÖYLENEREK İTALAT YAPAN FİRMA İSMİNE KAYITLI OLUP OLMADIĞININ SORGULAMASININ YAPILABİLECEĞİ. KENDİLERİNİN SATTIĞI TV NİN İNDESİT FİRMASININ YAPTIĞINI SÖYLEDİ. ANCAK FİYAT DEDİĞİM GİBİ 2300. 3D GÖZLÜK HEDİYESİ YOK. BURADAN ALINACAĞINA GOLD DAN 2.349 TY YE 12 TAKSİT VE GÖZLÜK HEDİYESİ İLE ALMAK DAHA MANTIKLI..
    -----ARDINDAN DOĞU BANKA GİRDİM. ALTTAKİ İLK DÜKKANA GİRDİM SONY İLE SAMSUGNG SATAN Bİ YER. 2100 TL FİYAT VERDİ. TELEFON İLE SORDURDU KUTUDA GÖZLÜK YOK. ANCAK BU TV YERİNE SAMSUNG 40C6820 KOYU KAHVE AHŞAP DESENLİ DAHİLİ HD RECEİVERLİ LED TV Yİ ÖNERDİ. FİYAT 2400 TL. BU TV FULL LED Mİ DİE SORDUĞUMDA SAMSUNGUN FULL LEDİ ZATEN YOK Kİ DİYE BİR YANIT VERDİ. LEDLER İLE 40C750 Yİ HD TRT DE AYNI ANDA İZLEDİM. MAÇ VARDI. BANA 40C750 DE RENKLER DAHA DOĞAL GELDİ. TABİKİ BU BENİM DÜŞÜNCEM.
    ------- BURADAN ÇIKIP KORİDORUN ORTASINDA BULUNAN DÜKKANA GİRDİM. 2000 TL YE BIRAKTI. 3D GÖZLÜK KUTUDA VARMI DİYE SORDUM HEMEN TELEFONLA Bİ YERİ ARAYIP SORDU MALESEF YOKMUŞŞ.
    -------- SIRA SON DÜKKANA GELDİ AS ELEKTRONİK. GEÇEN SENE DE BURADAN 40B650 ALIP İZMİR BERGAMADA YAŞAYAN KAYINCOMA GÖNDERDİM... MEMNUN KALMIŞTI.. FİYAT OLARAK SON PAZARLIK İLE 2050 TL YE BIRAKTI. HEMEN GÖZLÜĞÜ SORDUM. VAR DEDİ. AHMET ABİ SEN EZBERE KONUŞMA İYİCE Bİ ÖĞREN DEDİM Bİ YERE GİTTİ GELDİ, SATTIKLARI MALLARININ KUTU İÇERİĞİNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ. DEDİĞİ GİBİ GÖZLÜKTE VARSA FİYAT OLARAK BENİM İÇİN EN İYİSİ DE BU. GEÇEN SENE DE BURADAN ALMIŞTIM. TV Yİ KUTUSUNDAN AÇTIRIP KONTROL ETMİŞ TÜM BELGELERİ İMZALATIP KAŞELETMİŞ ÖLE GÖNDER MİŞTİM.
    ---- ARKADAŞLAR VERDİĞİM FİYATLAR PEŞİNDİR. BU ÜRÜNDEN ALMAK İSTEYEN BAŞKA ARKADAŞ OLURSA BERABER TOPLANIP DEDİĞİM BU YERLERDEN YADA DAHA UYGUN BİLDİĞİNİZ YER VARSA ALABİLİRİZ. GÜN BOYU İNTERNET BAŞINDAYIM. YANLIŞ ALNAŞILMA OLMASIN BU KONUYU REKLAM AMAÇLI AÇMADIM. YARDIMCI OLABİLİRSEM NE MUTLU BANA....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecehorozu -- 25 Kasım 2010; 16:56:58 >

• guzel bir arastirma olmus,iyi bir tv de karar kilmisin 200hz, 3D,en iyi panel .... ama nacizane tavsiyem taksitle alacaksan 30-40tl daha taksit fiyatina paylastirip 46" almani c750 icin 3D tv buyuk ekranda tadi cikiyor,tv yi eve getirdiginde 40" in gozune kucuk geldigini gorunce tüh dememen icin sadece bi tavsiyem sana.... hayirli olsun sana simdiden...
  • 40" gerçekten küçük geliyor banada imkan varsa 46" 3D TV alman daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris347

guzel bir arastirma olmus,iyi bir tv de karar kilmisin 200hz, 3D,en iyi panel .... ama nacizane tavsiyem taksitle alacaksan 30-40tl daha taksit fiyatina paylastirip 46" almani c750 icin 3D tv buyuk ekranda tadi cikiyor,tv yi eve getirdiginde 40" in gozune kucuk geldigini gorunce tüh dememen icin sadece bi tavsiyem sana.... hayirli olsun sana simdiden...

teşekkğrler. 46 inc kim istemez. ancak limit 2000 tl. taksitle alsam dediğin çok mantıklı 40-50 tl fazla öderim 46 alırım ancak peşin fiyatlar doğubankta uygun taksite girince vade farkı çok oluyor.
  • 46c750
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

46c750
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecehorozu

quote:

Orijinalden alıntı: baris347

guzel bir arastirma olmus,iyi bir tv de karar kilmisin 200hz, 3D,en iyi panel .... ama nacizane tavsiyem taksitle alacaksan 30-40tl daha taksit fiyatina paylastirip 46" almani c750 icin 3D tv buyuk ekranda tadi cikiyor,tv yi eve getirdiginde 40" in gozune kucuk geldigini gorunce tüh dememen icin sadece bi tavsiyem sana.... hayirli olsun sana simdiden...

teşekkğrler. 46 inc kim istemez. ancak limit 2000 tl. taksitle alsam dediğin çok mantıklı 40-50 tl fazla öderim 46 alırım ancak peşin fiyatlar doğubankta uygun taksite girince vade farkı çok oluyor.

turk finans banka basvur,bak 10-12 gunde geliyor ,benim yaptigim buydu cunku, istanbulbilisimden peain fiyatina 18 taksit yaptir al ,sabah al aksama servis evine kurar hemen.... 46" fikrini iyi düşün ,alana kadar fark yaratmiyor gibi duruyor ama eve gelince tv, minimum 46" olmasi lazim tv diyor insan ve boyuya para ver ozellikler gecici alabildiginin en buyuk boyutunu al ,en buyuk tavsiyem budur....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

46c750

doğrudur,
  • Bir şey sormak istiyorum.
    Madem ki geçen sene , televizyon alıp memnun kaldığınız yere ilk defa değilde ; en son olarak gittiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Bir şey sormak istiyorum.
    Madem ki geçen sene , televizyon alıp memnun kaldığınız yere ilk defa değilde ; en son olarak gittiniz?

diğer dükkanlarda fiyat araştırıp ürünün doğubankta kaçtan gittiğini öğrenip en son bi tanıdığımın referansı ile tanıştığım mağazaya gitttim.
  • Enteresan konu olmuş :)

İstanbul Bilişim bu konuyla ne alakası var,zaten bilen biliyor,durum henüzde netleşmedi,netleşsin ondan sonra,firmaları karalayın !

Peki bu bahsettiğiniz dükkandan ürünü alanlar hangi ithalatçının garantisinden yararlanacaklar ?

Samsung C750 40 inc için fiyat şahsi fikrim alınmaz,kullanmayanlar için belki ekran büyük gibi düşünülebilir ama aldıktan en fazla 1-2 ay sonra,%90 ekran küçüklüğü,pişmanlık yaratacaktır !

Alanlara tavsiyemse,odanız ufaksa 1-2 metre 32-40 iyidir,3 metre ise kesinlikle 42 düşünün,3 metre üstü ise 46 alırken bile düşünün derim,bu olayları yaşamış biriyim,şuan 42 inc en fazla 3 metreden izliyorum ve 46 almadığımada çok pişmanım !

Kısaca,konuya dönersek :) firmaya yardımcı olmak için güzel bir yaklaşım seçmissiniz,ama diğer firmalara karalamak gereği duymanız ise biraz güven sarsıcı olmuş,unutmayın herkes ekmek parası peşinde,o firmada yok bunda var,o firma böyledir şöyledir cümleleri,düşündürücü !

Keşke deseydinizki bir abimde ürünler var,hesaplı ve aksesuarları ile veriyor,inanın herkes için daha güven verici,tanıtım olurdu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 25 Kasım 2010; 16:00:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Enteresan konu olmuş :)

İstanbul Bilişim bu konuyla ne alakası var,zaten bilen biliyor,durum henüzde netleşmedi,netleşsin ondan sonra,firmaları karalayın !

Peki bu bahsettiğiniz dükkandan ürünü alanlar hangi ithalatçının garantisinden yararlanacaklar ?

Samsung C750 40 inc için fiyat şahsi fikrim alınmaz,kullanmayanlar için belki ekran büyük gibi düşünülebilir ama aldıktan en fazla 1-2 ay sonra,%90 ekran küçüklüğü,pişmanlık yaratacaktır !

Alanlara tavsiyemse,odanız ufaksa 1-2 metre 32-40 iyidir,3 metre ise kesinlikle 42 düşünün,3 metre üstü ise 46 alırken bile düşünün derim,bu olayları yaşamış biriyim,şuan 42 inc en fazla 3 metreden izliyorum ve 46 almadığımada çok pişmanım !

Kısaca,konuya dönersek :) firmaya yardımcı olmak için güzel bir yaklaşım seçmissiniz,ama diğer firmalara karalamak gereği duymanız ise biraz güven sarsıcı olmuş,unutmayın herkes ekmek parası peşinde,o firmada yok bunda var,o firma böyledir şöyledir cümleleri,düşündürücü !

Keşke deseydinizki bir abimde ürünler var,hesaplı ve aksesuarları ile veriyor,inanın herkes için daha güven verici,tanıtım olurdu !

Ben sizi anladım zaten. Alakanız için teşekkürler.

Sizin kişisel tercihiniz. Bu konunun açılış amacı kim ne kadara satıyor, ne hizmet veriyor, nasıl veriyor diye insanları aydınlatmaktır. Neyse gereksiz gerginlik yaratmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecehorozu -- 26 Kasım 2010; 17:25:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.