Arkadaşlar ben de çok uzun zaman araştırma neticesinde aklı karışanlardanım. Önce LG 42LE5300 almayı düşündüm ancak forumda okuduğum olumsuz yorumlar nedeni ile vazgeçtim. Sonra özellikle her türlü formatı oynattığı söylenen Samsung markasına yöneldim. ancak 40 C 6000 konusunda yaşanan sorunlar benim bu konudaki hevesimi kırdı özellikle ışı sızması bulutlanma titreme gibi sorunlar canımı sıktı. bir de buna forumda tecrübeli arkadaşlarımızın led ile lcd arasında aydınlatma dışınada fazla bir fark olmadığı yönünde beyanları eklenince ben de fiyatı daha uygun olması hasebiyle 40 C650 modelini düşünmeye başadım. Bu konuda fikir ve tavsiyelerinizi lütfederseniz gerçekten çok yardımcı olacaksınız. Ben binada yer alan merkezi sistem üzerinden uydu yayını izleyeceğim ayrıca usb'den film izlemeyi düşünüyorum bunun dışından kısa vadee HD yayın veya playsitation gibi bir etkinliğim olmayacak sizce samsung 40C6000 mi yoksa 40C650 mi veya başka bir model mi mesela philips gibi şimdiden gösterdiğiniz ilgi ve ayrıdığınız zaman için çok teşekkür ederim. Saygılarımla
slmss kardeş ben 2010 haziran ayında almıştım samsung 40c650 yi. inan o kadar araştırmıştım ki lcd' leri. 1 sene olcak o kadar memnunumki tv'den. yakın zamanda ev sinema sistemi ve samsung 32c630 lcd de almıştım. ayrıca bende lig tv'de var maçları çok net izliyorum ya. lcd'de samsung hakikaten çok iyi bir panele sahip. usb den de herseyi izlersin merak etme. en çok satılan ve tavsiye edilen ürün zaten
hee takıldıgın bi nokta olursa da samsung için yardımcı olabilirim 1 yıldır kullandıgımdan cogu seyini çözdüm!
Yorumların için çok teşekkür ederim. Acaba kullandığın panel kaç inç ben 40 inç ile 46 inç arasında kaldım genel olarak büyük panel tavsiye ediliyor forumda gördüğüm kadarı ile kullanacağım odada izleme mesafesi 3-4 olacak
benimki 40 inç. salonumda duruyor. 46 inç 3-4 metre uzaklık için çok yakın kalır bence! 40 inç sizin için yeterli diye düşünüyorum. bende yaklaşık 4m uzaklıktan izliyorum.