Bildirim
samsung 40c6000 veya 46c650
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu arkadaslar yorum yapacak olan -
bende bu iki modeli tartıyordum dünden beri... vatanda fiyatlar iyiydi dün world cardla, fakat bugun tekrar artmış.
40c6000 1870 tl di 40c650 1400 civarıydı. Ben led olduğu için 6000 i tercih edecektim. Bu sabak tekrar kontrol edince fiyatları yükselmiş gördüm ve tekrar soğudum. 2000 tl nin üstüne çıkmama kararı almıştım böyle bir sınır koymuştum kendime. Şimdi bekleme modundayım yeniden... -
quote:
Orijinalden alıntı: muratci
bende bu iki modeli tartıyordum dünden beri... vatanda fiyatlar iyiydi dün world cardla, fakat bugun tekrar artmış.
40c6000 1870 tl di 40c650 1400 civarıydı. Ben led olduğu için 6000 i tercih edecektim. Bu sabak tekrar kontrol edince fiyatları yükselmiş gördüm ve tekrar soğudum. 2000 tl nin üstüne çıkmama kararı almıştım böyle bir sınır koymuştum kendime. Şimdi bekleme modundayım yeniden...
40c6000 topkapıda yoktu 40c650 de 1537 fiyatı vardı arkadaşlar. -
dikkatimi hiç çekmedi ama yorum yapayım dedim -
46c650 al... neden dersen çünkü forumda bunu defalarca kez söyledik led die bi teknoloji ya da led tv yoktur led aydınlatma vardır ve de o 5para etmez bi aydınlatmadır... tek avantajı az enerji tüketmek ve eve misafir geldiğinde bak ince tv die hava atmaktır... ayrıca 40c6000 edge led dir ve edge ledlerde aydınlatma sorunu vardır ışık tüm ekrana eşit yayılmaz ve bu büyük bi sıkıntı... ben led de kullandım lcd de... ve led le lcd nin görüntü kalitesinde hiç bi fark yok bunu göze alarak karar verin lütfen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X