Şimdi Ara

Samsung 40A656 İle LE40A656A1F Arasındaki Fark??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam.Başlıktada belirttiğim gibi 40A656 ile LE40A656A1F arasında fark olup olmadığını merak ediyorum.Varsada farklar nelerdir?
    Ve sizce 40A656 almalımıyım yoksa bu fiyatlarda daha güzel Tv bulabilirmiyim?Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.İyi günler...

• LE40A656A1F Türkiye'de satılan kodudur yurt dışında LE40A656A1C Satılır DVB-C Vardır.

Fiyatı son olarak ne bilmiyorum ama benim için iyi üründür candır canandır. :-)
  • iki ürünün özellikleride aynıdır.aralarında çok küçük o da dvb-tuner farkı vardır.Görüntü kalitesinde bir değişikliğe sebep olmaz A1F VEYA A1C ürünün isminin uzantısıdır.
  • Cevaplar için teşekkür ederim.Samsung 40A656 almaya karar verdim
    İnşallah sd yayınlarda iyidir, yoksa babam her tv açışında içinden bana küfretmesin bunu aldırdığım için.Gerçi digiturk+plus alıcam ama yinede crt ekrana yanaşamayacağı için ilk haftalarda baya bir laf işiticem ama sonra alışırlar
  • iyi bir seçim yapmışsın 6 serisi iyi bir model şimdiden hayırlı olsun.digiturk plus ile kullanırsan babanın her tc açışında sana küfretmeyeceğini düşünüyorum.
    saygılar..
  • Yardımlar için teşekkürler.Samsung 40A656'yı aldım
    En kısa zamanda ilk görüşlerimide yazarım (Daha açamadık Tv'yi)
  • Arkadaşlar dün Samsung 40A656 Full HD Lcd Tv (100Hz) aldım.Tv daha hiç açılmamış, kutusunda bekliyor.Uygun platformu bulana kadarda bekleyecek.Benim istediğim sd yayınlarda en iyi olması ama HD yayında seyretmek istiyorum.Lig Tv olması çok iyi olurdu ama Digiturk sd yayınlarda en berbatıymış.Acaba Digiturk+Plus alsam HDMI kablo ile bağlanacağım için sd yayınlar nasıl olur? Birde DT çok pahalı ya her yönüyle :( Digiturk alıp sonra pişman olmak istemiyorum.Dediğim gibi Full HD yayından yararlanmak için kaliteli birkaç Hd kanal olması ve sd yayında iyi olması gerekiyor.Bana bu konuda ne önerirsiniz? Benim düşüncem DT+Plus'tan yana.Çünkü Hd Lig Tv var.Eğer sd yayında göze batar derecede bir fark yoksa diğerlerine göre(Kötü yönde) DT+Plus almayı düşünüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaça ve nerden aldınız arkadaşım. Güle güle kullanın
  • Siemens'te bir tanıdık vardı, o ayarladı sağolsun.Fiyatı 2.300 civarı diyim
    Tvden şuana kadar çok memnunum (Gerçi daha sadece antensiz ATV izledim ama )
  • keşke a686 alsaydınız oda 2300-2350 peşine bırakıyorlar..a656 eski ürün üretimden kalktı birde kenarlarında beyaz beyaz nokta oluyor..hava kabarcığı çıkıyor..bu seride bu sorun olduğundan samsung bu serinin bu model üretimini durdurdu diye duydum.. gerçi kasaya bakıp ürün alıyoruz..ürünün kasası gerçekten şık böyle bi sorun yaşarsanız değiştirirler diye düşünüyorum..sıfırında ön panelde film jilatin yapışık gelir..sizde bu filmden varmıydı ön kasa çerçeve demek istiyorum
  • Valla aldık artık, keşke önceden bilseydim
    Evet, her yeri jelatinlerle kaplıydı.Neden sordunuzki??
  • neysee n azından sıfır ben bi adet almıştım jilatinleri nerde demiştim de
    ..lcd iyi ama iyi çılarsa iyi
  • Çalışıyor çalışıyor
  • arkadaşlar bugün rize teknosa mağazasını gezerken gözüme çarptı samsung 40a656 lcd televizyon 2599 ylt ve 10 taksit sizce almaya değermi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHeMLy-CHaY -- 14 Şubat 2009; 18:58:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anakonda

arkadaşlar bugün rize teknosa mağazasını gezerken gözüme çarptı samsung 40a656 lcd televizyon 2599 ylt ve 10 taksit sizce almaya değermi.

Bende rizeden Ve Forumda Rizeli varmı diye merak ediyordum nerdesin sen ...

Konu İle alakaslı değil ama (ULTRA CLEAR)Panelin Bulutlanma sorunları Göze çarpıyo ..Siyah seviyesi gündüzde daha siyah
  • GOGOMEZ çayelindeyim ben memurum burada. nasıl tavsiye ediyomusun televizyonu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.