ÜRÜN İNTERNET FİYATI 2.000 YTL. BİLGİ ALACAĞIM KİMSE VARMI?
ben samsungun a serisini bir çok mağaza izledim ve ulaştığım sonuç fıssssssssss... ben samsung 32s81b kullanıyorum 1.5 yıldır . yeni çıkan panelleri gördükçe samsungtan soğuyorum. bence a serisinden uzak dur. sony,sharp belki philps bakarsan senin için daha iyi olur. tabi bence.
krizalit kardeş kullandığın samsung 32s81b modelinden memnun musun..tavsiye eder misin..yoksa aynı fiyatlarda başka bir önerin var mı
samsung 2007 yılında taiwanlı 3 panel üreticisinden toplam 6 milyon panel almış. bu yazılım ve panel kalitesi ile ilgili sorunlar sanırım değişik üreticilerin panellerini kullanmasından ileri geliyor olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: krizalit17
ben samsungun a serisini bir çok mağaza izledim ve ulaştığım sonuç fıssssssssss... ben samsung 32s81b kullanıyorum 1.5 yıldır . yeni çıkan panelleri gördükçe samsungtan soğuyorum. bence a serisinden uzak dur. sony,sharp belki philps bakarsan senin için daha iyi olur. tabi bence.
quote:
Orjinalden alıntı: krizalit17
dostum,
s serisine 32 ve 40 olanlarıda baktımda (s serisi giriş seviyesi diye biliyorum) full hd eu sport kanalında darty'de inanılmaz berbat dikkatli bakıldığında hatları çiftleme şeklinde gösteriyordu.Görevli ile giriş çıkış ne varsa değiştirdik isede kar etmedi.Fiyatıda oldukça ucuz ama niye ucuz olduğunu o dün anladım yani. Neyse 40A553 2000 ytl'ye bir teklif geldi ama ürünü hiç görmedim nasıldır acaba? 40a552 ile sony 40s4000 yan yana mağazada s4000 daha doğal ve keskinliği detayları daha belli oluyor.samsungda renkler abartılı insanlar fondotenli gibi. 200-300 daha koysam bunuda alabilirim ama bilemiyorum.
peki toshiba av 500 ile karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz arkadaşlar
bence A serisi Samsunglar gayet iyi tv ler ve o fiyata gayet uygun. Alınabilecek bir tv
bencede al
40S4000 MODELİNİ VE A552 Yİ YAN YANA İNCELEDİM.HD GÖRÜNTDE MAÇ VARKEN SAHADAKİ ÇİMLER SAMSUNGTA DÜZ YEŞİL OYUN GİBİYKEN SONYDE DAHA DOĞALDI.HARET HALİNDE ÇİMLER DÜZLEŞİYOR DURDUĞUNDA TEKRAR NETLEŞİYORDU SAMSUNGTA.SONY DE BU OLAY ÇOK AZDI.BİRDE SNYDA TAM NETLİK VARKEN SAMSUNGTA BİRAZ FLU BİR GÖRÜNTÜ VARDI. SONY 40S4000 2399 YTL SMASUNG 2069 YTL FARKA DEĞERMİ SİZ? BİRDE BU ANLATTIĞIM FARKLAR SD YAYNDA DAHADA FAZLA OLURMU?
S serisine göre 2 üst seri olan v4000 modelini 2300 ytl. civarına alan pek çok arkadaşımız oldu.