Şimdi Ara

Samsung 3D S27A950D S23A950D S23A750D S23A700D Kullananlar (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
9
Favori
63.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanemre28

Merhabalar. 3d monitör satışları ülkemizde henüz yolun basında sayılır.su an vatan bilgisayarda 6 tane ürün modeli mevcut ve fiyatlar haliyle yüksek. Aoc un bir modeli mevcut 565 tl civarı fiyatı uygun gözüküyor ama ne kadar 3d kalitesi verebilir o konuda bilgim yok.

Vatan bilgisayarın filtrelemesinde hata var galiba. 3b monitör sayısı 6 dan fazla.

AOC D2357Ph
    SAMSUNG S23A750D
    ASUS VG278H
    BENQ XL2410T

vatanda satışı olan ama listede görünmeyen 3b monitörler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

S23A950 Türkiye de satılıyor mu? Ayrıca bu monitörü ps3 te sorunsuz olarak kullanabiliyor muyuz?

ben ps3 ile kullanıyorum, mükkemmel çalışıyor 3D özellikleri ps3 ile tam uyumlu
  • Arkadaşlar merhaba,haftasonu bende bu monitörü almış bulundum.Vatana millete hayırlı olsun.:)

birkaç sorum olucak tecrubeli arkadaşlara.

samsungun sıtesınde Samsung SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) versiyonunu indirim.Daha sonra tridef 5.5 versiyonu çıkmış,14 gunluk triali varmıs.onuda ındırdım. içinden çıkan TriDef 3D Ignition 3.6.9 versiyonu.şimdi ben hangısını kullanmalıyım acaba?

3d FİFA 13 oynerken bazı yakın cekim animasyonlarda oyuncu yuzleri ve saha beyazlaşıyor ve sonra düzeliyor.Gözümü bozuyor.Bunun nedeni nedir acaba bilen varmı?

Birde dirt 3 un 3d sı ınanılmaz yavaş.çare bulamadım bu duruma.butun oyunları full oynerken 3d bu oyunda sıkıntı var sanırım.Çözmüş arkaadaş varsa bilgilendirebilirmi acaba?

ekran kartım 7950 psc+.
  • ekran kartım 5970 bi sorun olurmu 3D görüntlerde

program gerekiyormu 3D'yi iyileştirmek için
  • Arkadaşlar S27A950D monitörümle ilgili bir sıkıntım daha var. Monitör sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Kendi takıntım mı emin değilim ama bendeki monitörün montajı hakkında bazı sıkıntılarım var.

Monitörün taban aksanına bağlantısında montaj sorunu düşünüyorum çünkü monitör hafif eğri bir şekilde gözüküyor. Fotolarla anlatıyorum.

1.FOTO: Monitörü tamamem kaldırdığımda, bariz bir şekilde sağ taraf biraz daha açıkta.
     Samsung 3D S27A950D S23A950D S23A750D S23A700D Kullananlar

2.FOTO: Kapattığımda sol taraf yanaşmışken, sağ tarafta açıklık var.

3.FOTO: Monitörü tamamen kaldırdığımda, vida giriş yerinin bir kısmı açıkta kalıyor. Fenerle ışık tuttum.

Bu kadar para verdikten sonra monitörde böyle fauller çıkmaması lazım. Küçük backlight bleede eyvallah dedik ama böyle olmaz. Ama eğer herkesde böyleyse yapacak birşey yok. Oynarken farketmedim sadece monitörü incelerken gözüme çarptı. Yorumlarınıza göre monitörü servise götüreceğim. Sizde böyleyse yada değilse lütfen belirtin. Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 6 Kasım 2012; 1:46:56 >

• ben sımdı baktım butun acılarda paralellıklık bozulmuyor.senınkı gibi bir sorun yok.senınkınde sanırım montaj hatası var.Git götür bence servise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIHAWK

Arkadaşlar S27A950D monitörümle ilgili bir sıkıntım daha var. Monitör sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Kendi takıntım mı emin değilim ama bendeki monitörün montajı hakkında bazı sıkıntılarım var.

Monitörün taban aksanına bağlantısında montaj sorunu düşünüyorum çünkü monitör hafif eğri bir şekilde gözüküyor. Fotolarla anlatıyorum.

1.FOTO: Monitörü tamamem kaldırdığımda, bariz bir şekilde sağ taraf biraz daha açıkta.

3.FOTO: Monitörü tamamen kaldırdığımda, vida giriş yerinin bir kısmı açıkta kalıyor.

Bu kadar para verdikten sonra monitörde böyle fauller çıkmaması lazım. Küçük backlight bleede eyvallah dedik ama böyle olmaz. Ama eğer herkesde böyleyse yapacak birşey yok. Oynarken farketmedim sadece monitörü incelerken gözüme çarptı. Yorumlarınıza göre monitörü servise götüreceğim. Sizde böyleyse yada değilse lütfen belirtin. Teşekkürler arkadaşlar.

Direkt ver bu monitörden uzaklaş her yerinden hata fışkırıyor

Tasarım desen hatalı
    Panel desen dökülüyor
    Monitör kendini ışıkta belli eder kör karanlıkta monitör mü kullanılır (sadece ışık sızması için 1 kere test etmek yeterli)
    Parlak ekran koymuşlar rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Kasım 2012; 0:31:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Arkadaşlar S27A950D monitörümle ilgili bir sıkıntım daha var. Monitör sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Kendi takıntım mı emin değilim ama bendeki monitörün montajı hakkında bazı sıkıntılarım var.

3.FOTO: Monitörü tamamen kaldırdığımda, vida giriş yerinin bir kısmı açıkta kalıyor.

Direkt ver bu monitörden uzaklaş her yerinden hata fışkırıyor

Tasarım desen hatalı
    Panel desen dökülüyor
    Monitör kendini ışıkta belli eder kör karanlıkta monitör mü kullanılır (sadece ışık sızması için 1 kere test etmek yeterli)
    Parlak ekran koymuşlar rezillik

Hocam parlak ekran olduğunu nasıl anladınız anlamadım? Ne gibi bi sıkıntısı var?

3.Fotoda vida deliğini fenerle aydınlattım parlaklık olarak onu diyorsanız eğer. Yoksa ekranın parlaklığı konusunda bi sıkıntım yok arkadan pencere ışığı vurursa sıkıntı olur ama gündüzleri.

Sizde bu monitörden var mı? Yoksa modeli mi eleştiriyorsunuz anlamadım kusura bakmayın.

Bendeki ışık sızması için daha önce ss koymuştum. Geri iade etme şansım yok zaten monitörü seviyorum şu fauller olmasa.
    Aydınlık:
    Karanlık:

• @cen345

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3.FOTO: Monitörü tamamen kaldırdığımda, vida giriş yerinin bir kısmı açıkta kalıyor. Fenerle ışık tuttum.

Aynı eğrilik olayı bendede var, kullanırken karşıdan baktığımda sola yatık duruyordu, monitörün altına ince bir kitap koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanKoKan -- 6 Kasım 2012; 17:52:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Arkadaşlar bilmiyorum farkedeniniz varmı ama monitör bağzı oyunlarda çok başarılı 3D sunarken , bağzı oyunlarda ise şaşı görmemizi sağlayan rezalet bir 3D deneyimi sunuyor. Hatta @Umutcan arkadaşımada sormuştum bu konuyu , oda nvidia nın yazılımı haricinde tridef gibi yazılmlar kullanarak hangi oyunda hangi yazılımın daha iyi 3D sunduğunu öğrenerek kullanabileceğimi söylemişti ancak , bayağıdır farkettiğim bir problem vardı. Örnek vermek gerekirse euro truck simulator 2 oyununu 3D olarak sorunsuzca oynarken , bağzen görüntü şaşı görmemi ve derinliği kaybetmemi sağlıyordu. Bende 3D yı aç kapa , aç kapa taki doğru görüntüyü ve şaşı görmemi engelleyecek 3D yi verene kadar tekrarlıyordum ve sonunda farkettimki 3D yi aç kapa yapmaktan daha kolay bir çözümü var 3D nin çalıştığı oyunun anlamsızca 3D göstermemesini düzeltmesinin.

Monitörde ve oyunda 3D aktifken L/R Değişikliğini değiştirerek bozuk ve şaşı görmemizi sağlayan ağrızayı düzeltebiliyoruz. Bunu bayağıdır yapıyordum ki daha önce test driver unlimitedin 3D sine çamur attığımı ve şaşı gösterdiğini burada dile getirdiğimi hatırladım. Tabiki bu formülü girip hemen test driver unlimited dede denedim . Sonuç mükemmel. Adeta şöför koltuğunda oturup boşluktaki direksiyonu tutuyorsunuz.

Belki herkeste olmuyordur bu ağrıza , belki yapan bilenlerde vardır ancak bunu oyunun 3D sine suç atanlar bi denesin derim. Taki monitörümüz adam gibi destek alana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan
    Aynı eğrilik olayı bendede var, kullanırken karşıdan baktığımda sola yatık duruyordu, monitörün altına ince bir kitap koydum.

hocam peki ben bu fotolarla servise gitsem, bir sorun yok diye beni geri gönderirler mi sizce? Eksen bilgisayar faturalı, henüz 2 aylık monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 6 Kasım 2012; 23:42:04 >
  • quote:

quote:

hocam peki ben bu fotolarla servise gitsem, bir sorun yok diye beni geri gönderirler mi sizce? Eksen bilgisayar faturalı, henüz 2 aylık monitör.

Bende eksenden aldım ama ince bir kitapla işi halletiğim için gerisine kafayı takmadım, eksen müşteri hizmetleri olarak beni hiç üzmedi ama sanki bu monitörün biraz yamukluğu üretim kaynaklı gibi görünüyor, sizi samsung servisine yöneltirler, büyük ihtimal onlarda ürünü geri almaz esnetir ayarlar geri verirler, tabi tahminimce.
    Zira bu ürünü verirde aynı büyükükte başka bir monitör alırsam çözünürlük sorun çıkarabilir, birçok yeni monitörde ekran büyüdükce çözünürlük artıyor ve ekran kartlarını çok zorluyor, bunun 1920 ye 1080 çözünürlükte olması bu yönde bir artı, bende gtx 680 var ama ilerde çıkacak oyunlarda 2000 küsürlü çözünürlüklerde oyun oynamak zor olabilir.

• Arkadaşlar bu yeni gözlüğü alanlar memnun mu? Alalım mı bizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk345

Arkadaşlar merhaba,haftasonu bende bu monitörü almış bulundum.Vatana millete hayırlı olsun.:)

samsungun sıtesınde Samsung SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) versiyonunu indirim.Daha sonra tridef 5.5 versiyonu çıkmış,14 gunluk triali varmıs.onuda ındırdım. içinden çıkan TriDef 3D Ignition 3.6.9 versiyonu.şimdi ben hangısını kullanmalıyım acaba?

3d FİFA 13 oynerken bazı yakın cekim animasyonlarda oyuncu yuzleri ve saha beyazlaşıyor ve sonra düzeliyor.Gözümü bozuyor.Bunun nedeni nedir acaba bilen varmı?

Birde dirt 3 un 3d sı ınanılmaz yavaş.çare bulamadım bu duruma.butun oyunları full oynerken 3d bu oyunda sıkıntı var sanırım.Çözmüş arkaadaş varsa bilgilendirebilirmi acaba?

ekran kartım 7950 psc+.

SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) kur daha sonra engünceli üstüne ben üstüne beta olanı kulanıyorum üste link var.

oyun profileri ise
    C:\ProgramData\DDD\TriDefGames içinde profil indirisen yedeklersen lazım olur. senin ekran kartıyla en iyi dp kab la kulan.

fifa13 te nvidia dada aynı oluyor şu şekilde düzeltim

ayarlardan kaynaklanıyor ,koyu renk olanlar

• quote:

quote:

quote:

Bende eksenden aldım ama ince bir kitapla işi halletiğim için gerisine kafayı takmadım, eksen müşteri hizmetleri olarak beni hiç üzmedi ama sanki bu monitörün biraz yamukluğu üretim kaynaklı gibi görünüyor, sizi samsung servisine yöneltirler, büyük ihtimal onlarda ürünü geri almaz esnetir ayarlar geri verirler, tabi tahminimce.
    Zira bu ürünü verirde aynı büyükükte başka bir monitör alırsam çözünürlük sorun çıkarabilir, birçok yeni monitörde ekran büyüdükce çözünürlük artıyor ve ekran kartlarını çok zorluyor, bunun 1920 ye 1080 çözünürlükte olması bu yönde bir artı, bende gtx 680 var ama ilerde çıkacak oyunlarda 2000 küsürlü çözünürlüklerde oyun oynamak zor olabilir.

bende de var yamukluk çok az yanlız birde ekranı tam yatırınca yamukluk yok ekran düz dururken ayağın karşı tarafı 3mm aşğı yamuk metreyle ölçtüm arkası aynı orayı kafaya takmayın zaten esniyo.

ekrandaki saatin ordaki siyah renkte beli olan bozuklukta ekranı tam arkaya yatırıp biraz fazla güç uygulayınca iyice azaldı böyele dedimdiya kırmayın aletiha orantılı güç uygulayın.

bu ufak sorunlara karşı çok mutluyum s950 le herkese tavsiye ederim.

edit servis bir sorunyok der uraştığına deymez birde hangi cihaz olursa olsun servise gittikten sonra bi hayır gelmiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 8 Kasım 2012; 1:46:41 >

• Asus VG278H karşılaştıranlar için daha bizim s950 le bu sorunu yaşayan yok .
    Asus VG278H alıpta şikayet eden çok bir asus klasiği.

http://3dvision-blog.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=2165

ek olarak yurtdışı fiyatları S27A950D daha pahalı.
    Asus VG278H $599.99 yurtdışı . +kdvdahil 1275 tl türkiye fiyatı olması gerekirken faiş fiyata satılıyor ve dandik olması cabası.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236206

S27A950D $699.99 yurtdışı . + kdv desek 1485 tl tr fiyatı olması gerekirken biz yurdışından il defa bir ürünü daha ücüza aldık vatanda indirime denk getirin 1208 tl alın.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001472&Tpk=s27a950

yok parlak ekranmışta iyi değilmişte cartmuş curtmuş bunlar bahane bu panal şahane
    mat olunca yansıma olmuyormuş yananın önde gideni odaya gümeş vurunca mat da olsa parlakta bir miktar yansıma yapar parlaklığı artırın sorununuz kalmasın ayrıca oled oladığı sürece ister tüplü olsun istesen hangi paneli kulanırsa kulansın parlar ısıktan etkilenir o pro lcd lerle yan panaller boşa verilmiyor ıskık yansıması yapmasın filan vs diye.
    parlak olası daha iyisonuç veriyor renktonlarında ayrıca samsung 3d 120hz 7 serisi ve 9 serisi arasında dağlar kadar fark var renk tonlarında ki 7 serisi bile omat ips panelerden daha iyi renktonlarına sahip.
    adamı hasta etmeyin gidin inceleyin ondan sonra yorum yazın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 8 Kasım 2012; 2:04:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alitx3

quote:

Orijinalden alıntı: Cenk345

Arkadaşlar merhaba,haftasonu bende bu monitörü almış bulundum.Vatana millete hayırlı olsun.:)

ekran kartım 7950 psc+.

SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) kur daha sonra engünceli üstüne ben üstüne beta olanı kulanıyorum üste link var.

oyun profileri ise
    C:\ProgramData\DDD\TriDefGames içinde profil indirisen yedeklersen lazım olur. senin ekran kartıyla en iyi dp kab la kulan.

fifa13 te nvidia dada aynı oluyor şu şekilde düzeltim

ayarlardan kaynaklanıyor ,koyu renk olanlar

Teşekkürler arkadaşım.Ebaydan dp kablo sipariş ettim,gelır haftaya buyuk ıhtımal.
    Tridef programındayken oyun eklemek ıcın oyun ekle butonuna basıyorum ve oyunun kısayolunu secıyorum.Ancak senın bahsettıgın profil indirmek nedir?oyun eklemekle profil indirmek arasında ne fark var.Tridef forumlarında ınsanlar oyun profilleri indiriyorlar.normal oyun eklemekle ,profil indirmek arasında ne var var acaba?
    Fifa yı aksam denıyeceğim senın verdiğin ayarlarda.ınsallah olur.
    yukardaki mesajlarında tridefin beta sürümünü yazmıssın indirdim.Ancak 3.6.9 surumu daha guncel olduğu için onu kullanıyorum.14 gun bıtınce senın verdıgın beta sürüme gecerim arkadasım.
    Bu profillere aklım takıldı:) açıklarsan benım ıcın sevınırım:)

• Arkadaşlar 3D ayarını Çerçeve diz.yaptıktan sonra normalde "Nvıdıa gelişmiş oyun ayarlarına" girebiliyordum. fakat "Battfıeld 3 company" oyununda bu bahsettiğim ayarlara giremiyorum.Hani şu oyunda iken ctrl+T tuşuna basıp yakınlaştırma yada derinlik ayarı aktif yapıyoruz ya işte bu ayar olmuyor.Normalde oyuna girdiğimde ctrl+alt+ınsert tuşu çıkıyordu. fakat Battfıeld 3 company oyununda bu ayar ekrana gelmiyor .yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalazar -- 8 Kasım 2012; 13:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitx3

quote:

quote:

quote:

bende de var yamukluk çok az yanlız birde ekranı tam yatırınca yamukluk yok ekran düz dururken ayağın karşı tarafı 3mm aşğı yamuk metreyle ölçtüm arkası aynı orayı kafaya takmayın zaten esniyo.

ekrandaki saatin ordaki siyah renkte beli olan bozuklukta ekranı tam arkaya yatırıp biraz fazla güç uygulayınca iyice azaldı böyele dedimdiya kırmayın aletiha orantılı güç uygulayın.

bu ufak sorunlara karşı çok mutluyum s950 le herkese tavsiye ederim.

edit servis bir sorunyok der uraştığına deymez birde hangi cihaz olursa olsun servise gittikten sonra bi hayır gelmiyor bence

S950 süper bi monitör zaten bunun dışında başka bi monitör hayatta kullanamam artık. Siz de bu küçük eğikliği şimdi farkettiyseniz bana kızmayın şimdi. Benim böyle en küçük hata bile gözüme batar.

Unboxing videoları izledim. Birkaçında bu durum mevcuttu kestirebildiğim kadarıyla. Yani genel bir fabrika hatası var ki bu da dizayn kaynaklı. Bütün stress o bağlantıyla çok ters biniyor sonuçta ama dizayn olarak çok şık ve gösterili bir görünümü var.

Bu arada eğikliği oynarken farketmedim. Hatta hiç anlaşılmıyor. Sadece arkadan bakınca eklem bölgesinin paralel olmadığını görünce gördüm. Servisin türk işi eğip bana geri teslim edip, daha beter hale gelme olasılığını da düşünüyorum.

Öteki genel sorun menü ışıklarınının üzerindeki backlight bleedde fazla mühim değil o kadar güzelliğin bir kusuru olur diye takmadım.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.