Şimdi Ara

Samsung 3D S27A950D S23A950D S23A750D S23A700D Kullananlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
9
Favori
63.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2D mode:
    Magic Bright Standard (as starting point)
    other Magic settings off
    Brightness 40 (about 120cd/m²) to
    Brightness 0 (about 53cd/m²)
    Contrast 82
    Response Time: Normal
    Red 21
    Green 23
    Blue 15
    Gamma Mode 3

3D mode:
    Brightness 100
    Contrast 82
    Red 45
    Green 35
    Blue 14
    Gamma Mode 3

Not: 3D'de sorun yaşamamak için 3D geçmeden önce response time'ı kesinlikle Normal'e alın. Bende sürekli Normal'de çünkü pek bir fark göremedim.

Ayarlar hakkında detaylı bilgi almak için;

quote:

So now some explanation is due, right? Well, this will get lengthy so please bear with me.

Color temperature:
    The settings will lead to a rather ideal linear color response towards a target color temperature of about 6500K in 2D and about 7000K in 3D and a luminosity of about 120cd/m² in 2D and about 70cd/m² in 3D. 6500K is about regular daylight on an overcast day at noon, so if you view some photo on paper in that kind of light, it should look similar on your Samsung. The midrange is a tiny bit emphasized but that's because of the display itself and I couldn't iron that out without a proper .icc profile. Speaking of profiles, sadly XRite changed their EULA this year and now its forbidden to post the created .icc profiles on the net without a special license from them, which I suppose costs a pretty sum of cash. Kicking in the created profile only showed really minor differences that are hardly noticable though so it's not that bad in the end. Wikipedia has an explanation about color temperature that might be worth a look if you're interested.

With the originally recommended settings of
    Red 37
    Green 42
    Blue 50

Red and green showed an almost linear response towards 6500K but blue colors were about 10-15% more intense than they should have been, making the overall color temperature much colder than my desired 6500K. The profiling software is more targeted towards making .icc profiles so I can't really say what exact color temperature those settings get you.

Brightness:
    Normally I'm gaming in a pretty dark environment so 120cd/m² is some sort of retina torch mode for me. Currently I run a brightness of 5 which is about 60cd\m² and is pretty comfortable while typing this wall of text.

There's another reason why I'm using such a low brightness level and why the RGB settings are somewhat low which is more of a workaround.
    Measuring the maximum luminosity in 2D mode showed about 300cd/m² but 3D mode revealed a shocking 70cd/m². Ouch!
    This means as soon as the monitor enters 3D mode the luminosity is heavily reduced resulting in a darker image, albeit the brightness is cranked up all the way to 100. Since my 2D settings are even a bit darker than the 3D settings now, the luminosity drop is not that bad in the end.
    The only reason assumption I can come up for this is, that the backlight is being pulsed in 3D mode to reduce ghosting. This would be very much like what NVidia claims to do with their new 3DVision 2 tech.
    The really weak luminosity in 3D mode is also about the only gripe I have about this monitor. This new Lightboost stuff built in the new NVidia certified monitors sounds promising but I haven't yet seen measurements of it yet.

Contrast:
    The profiling software mostly came up with 82 as the optimum value. If you increase contrast more and more the image seems noticably brighter but you also can't distinguish different shades of white as everything looks the same. It just gets overly bright and unpleasant, at least to my eyes.
    On this setting I can at least distinguish 1.2% white vs 0% and 98,8% white vs 100%, albeit 1.2% is pretty hard to make out.

Gamma Mode:
    Gamma mode 3 seems to produce the most linear response out of the lot. The default mode of Gamma 1 strongly emphasizes the midrange values so I'm also suggesting mode 3.

3D color settings:
    Whenever I enter the 3D mode, the monitor seems to shift the color spectrum heavily towards colder color temps so theres more blue and less red in the image. I tried to make the setting more towards 7000K since the 3D glasses have a slight brownish tint.

Response time:
    It's been verified in other threads that setting the response time to normal before entering 3D mode leads to less ghosting out of some reason. Since I don't have any issues at normal even in QuakeLive, I'm sticking with it out of pure lazyness. The less buttons I have to push, the happier I am!

Final thoughts:
    Now this whole stuff definately applies to my SA950 but doesn't neccessarily need to apply to yours! We've already seen measured values on some other review site which produced heavily tinted images on our monitors. Either there are several versions of this monitor around or the reviewer was given some sample that required vastly different settings. Without reference these settings look sort of OK since your brain adapts within few minutes when left without some reference image. I recommend putting some other Monitor, Laptop or whatever next to your main monitor while messing with the settings so you have at least some reference point to compare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 8 Kasım 2012; 17:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk345

quote:

Orijinalden alıntı: alitx3

quote:

Arkadaşlar merhaba,haftasonu bende bu monitörü almış bulundum.Vatana millete hayırlı olsun.:)

birkaç sorum olucak tecrubeli arkadaşlara.

samsungun sıtesınde Samsung SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) versiyonunu indirim.Daha sonra tridef 5.5 versiyonu çıkmış,14 gunluk triali varmıs.onuda ındırdım. içinden çıkan TriDef 3D Ignition 3.6.9 versiyonu.şimdi ben hangısını kullanmalıyım acaba?

3d FİFA 13 oynerken bazı yakın cekim animasyonlarda oyuncu yuzleri ve saha beyazlaşıyor ve sonra düzeliyor.Gözümü bozuyor.Bunun nedeni nedir acaba bilen varmı?

Birde dirt 3 un 3d sı ınanılmaz yavaş.çare bulamadım bu duruma.butun oyunları full oynerken 3d bu oyunda sıkıntı var sanırım.Çözmüş arkaadaş varsa bilgilendirebilirmi acaba?

ekran kartım 7950 psc+.

SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) kur daha sonra engünceli üstüne ben üstüne beta olanı kulanıyorum üste link var.

oyun profileri ise
    C:\ProgramData\DDD\TriDefGames içinde profil indirisen yedeklersen lazım olur. senin ekran kartıyla en iyi dp kab la kulan.

fifa13 te nvidia dada aynı oluyor şu şekilde düzeltim

ayarlardan kaynaklanıyor ,koyu renk olanlar

Samsung 3D S27A950D S23A950D S23A750D S23A700D Kullananlar

Teşekkürler arkadaşım.Ebaydan dp kablo sipariş ettim,gelır haftaya buyuk ıhtımal.
    Tridef programındayken oyun eklemek ıcın oyun ekle butonuna basıyorum ve oyunun kısayolunu secıyorum.Ancak senın bahsettıgın profil indirmek nedir?oyun eklemekle profil indirmek arasında ne fark var.Tridef forumlarında ınsanlar oyun profilleri indiriyorlar.normal oyun eklemekle ,profil indirmek arasında ne var var acaba?
    Fifa yı aksam denıyeceğim senın verdiğin ayarlarda.ınsallah olur.
    yukardaki mesajlarında tridefin beta sürümünü yazmıssın indirdim.Ancak 3.6.9 surumu daha guncel olduğu için onu kullanıyorum.14 gun bıtınce senın verdıgın beta sürüme gecerim arkadasım.
    Bu profillere aklım takıldı:) açıklarsan benım ıcın sevınırım:)

oyunun kısayolunu sürükle birak ekleme seşenekleri geliyor zaten . profil 3d ayarları eklediğin zaman listede yoksa eklediğin oyun tridef forumden indirip o klasöre atacan.
    3.6.9 trial olanı samsung olanı kurup üstüne kurarsan kulanmaya devam etmen lazım lisanslı olarak medya oynatıcısı lisansı olmadığından osorun çıkarıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    TriDef 3D 5.5 içinden TriDef 3D Ignition 3.5.36 ver var yazıyo 3.6.9 mu çıkıyo **** bakalım ben beta daha güncel diye onu kur damiştim.

Medal of Honor Warfighter (DDD).TriDefGame lazım olur
    http://www.tridef.com/forum/download/file.php?id=1831

aldığın dp kablonun link eklesene kaç kuruş nasıl bir kablo.

trde iyi kablo olarak şunu buldum aynı kablo daha ucuza bulunabilir araştırmak lazım

http://www.ttafshop.com/2-mt,PR-4251.html

• ben renk ayarlarını şuşekilde kullanıyorum

parlaklık 82 , gece eco tasaruf dan %50 gündüz %75 güneşli havada kapalı veya %100
    cont : 50 contras AIDA64 de renk tonları resimi var mon test böl 50 yi geçince siyah ve beyaz tonlamalar azalıyor oyüzden en iyi 50
    netlik: 60
    hdmi siyah duz:düşük
    renk ton: normal
    gama:1

renk profillerim samsung defult SMS27A950.icm bu koyu oluyor hdmi siyah duz:düşük açınca.
    şuan hdmi siyah duz:düşük açıp win7 de renk yarları gama ayarı çubuğu biraz yuları çekip ayarladım resimler daha harika oluyor.

AIDA64 açın araçlarda mont tanımlama var ilk önce siyah sonra beyaz sonrada diğer renk tonlarını ayarlayın netlik ayarını yazı olan resimde yapın.
  • Arkadaşlar, 3D ayarını Çerçeve diz.yaptıktan sonra normalde "Nvıdıa gelişmiş oyun ayarlarına" girebiliyordum. fakat "Battfıeld Badcompany 3" oyununda bu bahsettiğim ayarlara giremiyorum.Hani şu oyunda iken ctrl+T tuşuna basıp yakınlaştırma yada derinlik ayarı aktif yapıyoruz ya işte bu ayar olmuyor.Normalde oyuna girdiğimde ctrl+alt+ınsert tuşu çıkıyordu. fakat "Battfıeld Badcompany 3" oyununda bu ayar ekrana gelmiyor .yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.
  • Bende ati radeon 4730 ekran kartı var pek oyun oynamam genellikke bluray film izlerim şimdi aklıma takılan bu ekran kartı ile rahat bi şekilde tüm özelliklerini kullana bilirmiyim 3D mesela ve kutu içeriği olarak hdmi kablo çıkıyormu 120hz görüntü alabilmek için ek olarak bişey yapmam gerekiyor mu...?

EDİT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 8 Kasım 2012; 23:47:28 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,haftasonu bende bu monitörü almış bulundum.Vatana millete hayırlı olsun.:)

birkaç sorum olucak tecrubeli arkadaşlara.

samsungun sıtesınde Samsung SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) versiyonunu indirim.Daha sonra tridef 5.5 versiyonu çıkmış,14 gunluk triali varmıs.onuda ındırdım. içinden çıkan TriDef 3D Ignition 3.6.9 versiyonu.şimdi ben hangısını kullanmalıyım acaba?

3d FİFA 13 oynerken bazı yakın cekim animasyonlarda oyuncu yuzleri ve saha beyazlaşıyor ve sonra düzeliyor.Gözümü bozuyor.Bunun nedeni nedir acaba bilen varmı?

Birde dirt 3 un 3d sı ınanılmaz yavaş.çare bulamadım bu duruma.butun oyunları full oynerken 3d bu oyunda sıkıntı var sanırım.Çözmüş arkaadaş varsa bilgilendirebilirmi acaba?

ekran kartım 7950 psc+.

SyncMaster 3D Game Launcher (1.1.6) kur daha sonra engünceli üstüne ben üstüne beta olanı kulanıyorum üste link var.

oyun profileri ise
    C:\ProgramData\DDD\TriDefGames içinde profil indirisen yedeklersen lazım olur. senin ekran kartıyla en iyi dp kab la kulan.

fifa13 te nvidia dada aynı oluyor şu şekilde düzeltim

ayarlardan kaynaklanıyor ,koyu renk olanlar

Teşekkürler arkadaşım.Ebaydan dp kablo sipariş ettim,gelır haftaya buyuk ıhtımal.
    Tridef programındayken oyun eklemek ıcın oyun ekle butonuna basıyorum ve oyunun kısayolunu secıyorum.Ancak senın bahsettıgın profil indirmek nedir?oyun eklemekle profil indirmek arasında ne fark var.Tridef forumlarında ınsanlar oyun profilleri indiriyorlar.normal oyun eklemekle ,profil indirmek arasında ne var var acaba?
    Fifa yı aksam denıyeceğim senın verdiğin ayarlarda.ınsallah olur.
    yukardaki mesajlarında tridefin beta sürümünü yazmıssın indirdim.Ancak 3.6.9 surumu daha guncel olduğu için onu kullanıyorum.14 gun bıtınce senın verdıgın beta sürüme gecerim arkadasım.
    Bu profillere aklım takıldı:) açıklarsan benım ıcın sevınırım:)

oyunun kısayolunu sürükle birak ekleme seşenekleri geliyor zaten . profil 3d ayarları eklediğin zaman listede yoksa eklediğin oyun tridef forumden indirip o klasöre atacan.
    3.6.9 trial olanı samsung olanı kurup üstüne kurarsan kulanmaya devam etmen lazım lisanslı olarak medya oynatıcısı lisansı olmadığından osorun çıkarıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    TriDef 3D 5.5 içinden TriDef 3D Ignition 3.5.36 ver var yazıyo 3.6.9 mu çıkıyo **** bakalım ben beta daha güncel diye onu kur damiştim.

Medal of Honor Warfighter (DDD).TriDefGame lazım olur
    http://www.tridef.com/forum/download/file.php?id=1831

aldığın dp kablonun link eklesene kaç kuruş nasıl bir kablo.

trde iyi kablo olarak şunu buldum aynı kablo daha ucuza bulunabilir araştırmak lazım

http://www.ttafshop.com/2-mt,PR-4251.html

evet içinden 3.6.9 çıkıyor :)

ebaydan aldığım mini dp to dp.ekran kartınınj mini dp si var.monitöründe dp si oldğu için böyle bir şey aldım.Çok ucuz.
    Senın düşündüğünün parası hayli fazlaymış.nekadar daha kailte getirir bilinmez ama.
    benimki bu.

http://www.ebay.com/itm/130701790322?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

• quote:

Orijinalden alıntı: kalazar

Arkadaşlar, 3D ayarını Çerçeve diz.yaptıktan sonra normalde "Nvıdıa gelişmiş oyun ayarlarına" girebiliyordum. fakat "Battfıeld Badcompany 3" oyununda bu bahsettiğim ayarlara giremiyorum.Hani şu oyunda iken ctrl+T tuşuna basıp yakınlaştırma yada derinlik ayarı aktif yapıyoruz ya işte bu ayar olmuyor.Normalde oyuna girdiğimde ctrl+alt+ınsert tuşu çıkıyordu. fakat "Battfıeld Badcompany 3" oyununda bu ayar ekrana gelmiyor .yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.

Battfıeld Badcompany 3 daha çıkmadı 2013 de çıkacak.
    Battfıeld 3 üden bahsediyorsan nvida cont panelden stero sek full ekran 3d seç oyunu aç ctrl+T bas sonra 3D ayarını Çerçeve diz yap uyun içinden antialis 2 seçince sorun çıkarıyordu ya kapat yada 4x seç.

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bende ati radeon 4730 ekran kartı var pek oyun oynamam genellikke bluray film izlerim şimdi aklıma takılan bu ekran kartı ile rahat bi şekilde tüm özelliklerini kullana bilirmiyim 3D mesela ve kutu içeriği olarak hdmi kablo çıkıyormu 120hz görüntü alabilmek için ek olarak bişey yapmam gerekiyor mu...?

120 hz için Dp veya Dvi-D baglaman gerekiyor hdmi den 60hz. sadece kutudan dvi-d kablo çıkıyor.
  • quote:

quote:

Bende ati radeon 4730 ekran kartı var pek oyun oynamam genellikke bluray film izlerim şimdi aklıma takılan bu ekran kartı ile rahat bi şekilde tüm özelliklerini kullana bilirmiyim 3D mesela ve kutu içeriği olarak hdmi kablo çıkıyormu 120hz görüntü alabilmek için ek olarak bişey yapmam gerekiyor mu...?

120 hz için Dp veya Dvi-D baglaman gerekiyor hdmi den 60hz. sadece kutudan dvi-d kablo çıkıyor.

Peki dostum bu ekran kartı ile bi sorun yaşamam değilmi...?...Yani 3D konusunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 9 Kasım 2012; 1:08:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Peki dostum bu ekran kartı ile bi sorun yaşamam değilmi...?...Yani 3D konusunda...

ekran kartında dvi-d varsa sorunsuz 120hz kulanırsın kart üreticisinin sayfasına bak varmı yokmu.

filim için bakıyorsan 3d tv al daha iyi olur
    SAMSUNGUE32EH6030 32"81 CM 3D 200 Hz LED TV,2D/3D ÇEVİRME,2 ADET GÖZLÜK 949 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue32eh6030-ue32eh6030-3281-cm-3d-200-hz-led-tv,2d3d-cevirme,2-adet-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=62096

• geçen hafta itabariyle bende aranıza katıldım sonunda samsung 957mb ctr mönitörden sonra ilaçgibi geldi renkler 957mb ye kıyasla daha canlı oda parlak ekrandı buda deyişen birşey yok yanlız daha iyi sonuç veriyo aydınlık ortamda s950d ve parlaklığı daha yüksek renk tonlarıda daha canlı.
    ilk cıkan lcd lere ısınamamıştım bi halta benzemiyordu oyüzden geçmedim 957mb le devam ettim emektarı 2003 te almıştım artık s950d de oledler çıkıp ucuzlaya kadar bi 8-9yıl götürürbeni.

3d vision 2 yide haletmişsiniz helal olsun aleti daha çok sevmeye başladım.
    s950d nin arkadan bakınca o ayak yamukluğu bendede var bu bir sorun teşkiledermi, bendekinde backlight bleed yok lcd kapkara tabiri caizse osorunbende çıkmadı ,bende dikkatimi çeken s950d nin sağ en üstünde arka alü... panelle ön plasik panelin birleşme yerinde 1-2mm kadar bir dışaçıkmavar tam oturmamış kasa sıkınca oturuyor geri salıyor sizlerde böyle birşeyyokmu pekte sorun edecek birşey deyil gerçi.
    ön tarafıda alu olsaydı arkası gibi daha sexy oludu.
    ek olarak şikayetim z5500 ün merkez hop altına sığmıyor arkada kaldı masayıda sıhah birşey almak lazım hiç uymadı

sonuç olarak ufak tefek hataları saymazsak tekkelimeyle s950d mükemmel yapmış samsungun anlından öpmek lazım yada o tanıtımdaki koreli kızı

hee bu arada şimdi yazarken farettim model numaram düşmüş 957mb den s950d ye

• quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

quote:

quote:

ekran kartında dvi-d varsa sorunsuz 120hz kulanırsın kart üreticisinin sayfasına bak varmı yokmu.

filim için bakıyorsan 3d tv al daha iyi olur
    SAMSUNGUE32EH6030 32"81 CM 3D 200 Hz LED TV,2D/3D ÇEVİRME,2 ADET GÖZLÜK 949 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue32eh6030-ue32eh6030-3281-cm-3d-200-hz-led-tv,2d3d-cevirme,2-adet-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=62096

İyide dostum bunu pc ye baglasam cok buyuk olur...3d film izliyorum mesela ekran karti bu tv yi kaldirirmi...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar, 3D ayarını Çerçeve diz.yaptıktan sonra normalde "Nvıdıa gelişmiş oyun ayarlarına" girebiliyordum. fakat "Battfıeld Badcompany 3" oyununda bu bahsettiğim ayarlara giremiyorum.Hani şu oyunda iken ctrl+T tuşuna basıp yakınlaştırma yada derinlik ayarı aktif yapıyoruz ya işte bu ayar olmuyor.Normalde oyuna girdiğimde ctrl+alt+ınsert tuşu çıkıyordu. fakat "Battfıeld Badcompany 3" oyununda bu ayar ekrana gelmiyor .yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.

Battfıeld Badcompany 3 daha çıkmadı 2013 de çıkacak.
    Battfıeld 3 üden bahsediyorsan nvida cont panelden stero sek full ekran 3d seç oyunu aç ctrl+T bas sonra 3D ayarını Çerçeve diz yap uyun içinden antialis 2 seçince sorun çıkarıyordu ya kapat yada 4x seç.

kardeş, "stero sek full ekran" yazmışsın burayı anlayamadım. bunun tam açılımı nedir .öteki söylediklerini zaten yapıyorum.ama olmuyor.oyun ayarlarından antiallisingi de kapalı yada 4X ya getirsem dahi gelişmiş 3D ayarlarına giremiyorum.benim sadece isteğim ctrl+T ye bastığımda ayarları aktif duruma getirilmesi ya da oyunu açıp 3D ayarlarına girdiğimde ekranda sağ alt köşede yeşil renkte ctrl+alt+ınsert uyumluluk yazısının çıkması bu ayarlar çıksa sorun biter.Öteki oyunlarda hiç bir sorun yok hepsi çok güzel çalışıyor.

• kaçmaz fiyat 597tl
    SAMSUNG S23A700DS LED 3D MONİTÖR

23" Geniş Ekran 1920 x 1080 Çözünürlük ,Gerçek 120 HZ Gecikme süresi : 2ms (GTG) 170° / 160° Görüş açısı 16.7 milyon renk ;Art : 1073609

http://restposten.mediamarkt.com.tr/store.php?storeId=4
    ankara forum mediamarkta varmış.

23 3d düşünenler kaçırmasın fırsatı

• Arkadaşlar Battfıeld 3 oyun ayarlarında benim bilgisayarıma yüklediğim oyunda 3D stereoskopik ayarı gözükmüyor başka bir siteden bir arkadaş bunu başarmış onunkinde böyle bir ayar var.acab patch yapmam mı gerekiyor.bi yardımcı olun arkadaşlar.

• quote:

Arkadaşlar Battfıeld 3 oyun ayarlarında benim bilgisayarıma yüklediğim oyunda 3D stereoskopik ayarı gözükmüyor başka bir siteden bir arkadaş bunu başarmış onunkinde böyle bir ayar var.acab patch yapmam mı gerekiyor.bi yardımcı olun arkadaşlar.

Battlefield 3 update var Stereo and Rendering Support for Nvidia and AMD Graphics Cards

buraya birbak
    http://3dvision-blog.com/6445-new-battlefield-3-update-finally-adds-stereoscopic-3d-support/

internette bi arat Battlefield 3 Update 5 Size: 2.4 GB

tridef 3d le sorunsuz çalışıyor veya.

/>

aaaaaahhhhhh ahhhhhhhhhhh şimdi olsa nederdi, kulaklarımda çınlıyooo .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 10 Kasım 2012; 2:26:26 >

• Battfıeld 3 3d nvıdıa vısıon desteği veren yamayı çok uğraşlarla beraber buldum arkadaşlar.2.5 gb civarında "Battlefield 3 Patch 2 OUTLAWS" adında bir yama, bu yamayı bilgisayarınıza yüklediğinizde Battfıeld 3 video ayarlarında stereoskopik 3d devreye giriyor.oyuna girdikten sonra çerçeve diz. yaptıktan sonra L-R yi R-L şeklinde değiştirdikten sonra çok güzel bir 3D görüntüsü ortaya çıkıyor ve Battfıeld 3 oyununu şimdiye kadar oynamadım diyeceksiniz. bu sitede olup "Samsung 27"SA9750"sahibi olan herkese saygılar.

• ilk alanlar bunu mutlaka yüklesin, yeni özellikle vatandanalanlar ben denedim güncel diyor boşa uraşmayın. bütün sa serisi için.
    http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/XS-support

Samsung Firmware Updater
    News & Alerts yazan yerden indire bilirsiniz.
    SA Series LED Monitor Quality Improvement Announcement
    2012.04.20

< Announcement >
    Samsung has released a firmware update for Samsung SA series LED Monitors.
    This firmware update is for improved performance (better picture quality and PC compatibility).
    If your monitor is one of these models, Samsung recommends that you download and install the latest firmware update specifically designed for your monitor.

< CAUTION >
    - It takes about 2~5 min. (depending on system's status)
    - Don't turn off your PC/Monitor during the update.
    - After the upgrade, monitor will turn off by itself. Upgrade will be completed once you turn on.
    To download the update,
    veya burdan çekin.
    http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201203/20120312092008691/SamsungFirmwareUpdater_1.1.07_120227.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 10 Kasım 2012; 22:35:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

ilk alanlar bunu mutlaka yüklesin, yeni özellikle vatandanalanlar ben denedim güncel diyor boşa uraşmayın. bütün sa serisi için.
    http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS27A950DS/XS-support

Samsung Firmware Updater
    News & Alerts yazan yerden indire bilirsiniz.
    SA Series LED Monitor Quality Improvement Announcement
    2012.04.20

< Announcement >
    Samsung has released a firmware update for Samsung SA series LED Monitors.
    This firmware update is for improved performance (better picture quality and PC compatibility).
    If your monitor is one of these models, Samsung recommends that you download and install the latest firmware update specifically designed for your monitor.

< CAUTION >
    - It takes about 2~5 min. (depending on system's status)
    - Don't turn off your PC/Monitor during the update.
    - After the upgrade, monitor will turn off by itself. Upgrade will be completed once you turn on.
    To download the update,
    veya burdan çekin.
    http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201203/20120312092008691/SamsungFirmwareUpdater_1.1.07_120227.exe

Ne işe yarıyor yükleyince ?

• quote:

Battfıeld 3 3d nvıdıa vısıon desteği veren yamayı çok uğraşlarla beraber buldum arkadaşlar.2.5 gb civarında "Battlefield 3 Patch 2 OUTLAWS" adında bir yama, bu yamayı bilgisayarınıza yüklediğinizde Battfıeld 3 video ayarlarında stereoskopik 3d devreye giriyor.oyuna girdikten sonra çerçeve diz. yaptıktan sonra L-R yi R-L şeklinde değiştirdikten sonra çok güzel bir 3D görüntüsü ortaya çıkıyor ve Battfıeld 3 oyununu şimdiye kadar oynamadım diyeceksiniz. bu sitede olup "Samsung 27"SA9750"sahibi olan herkese saygılar.

Dostum niye bukadar uğraştınki ? Benim bf3 ümdede 3D ayarı yok , ctrl+t yaparak 3D yi aktif edebiliyorsun. Monitördende çerçeve diz tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.