Şimdi Ara

SAMSUNG 223BW İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
19.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: senki

Komazec teşekkür ederim. Biraz daha screen...
     SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

Kardeş pes2008 i mactayken monitörün her tarafı görünecek şekilde cekebilirmisin rica etsem.Bende almayı düşünüyorum pes te nasıl görüntü önerirmisin ? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-Fa -- 30 Temmuz 2008; 21:37:34 >

• BEN DE ARTIK BİR 223BW SAHİBİYİM ARKADAŞLAR 9600 GT İLE EN İYİ GÖRÜNTÜYÜ ALMAM İÇİN NE YAPMAM LAZIM?
  • Selam,ben de 223bw monitorü tercih ettim.Genel olarak memnunum ancak aklıma takılan bazı noktalar şunlar:

1-Monitor menüsünde (color,image ve osd) bazıları kullanılır durumda değil.Bunun için ne yapmalıyım?
    2-Sapphire Hd3850 512mb ekran kartı ve aver tv studio ile kullanıyorum.Bu donanımlarla en verimli ayarları nasıl yapmalıyım(Oyun ,Film ,tv)?
    2-Cd den Magic tune adlı yazılımı kuramadım,bu çok gerekli mi?(firefox kullanıyorum,)bununla ilgili bir hata mesajı vermişti sanırım.
    3-Sadece Dvı kablosu ile kullanıyorum, doğru olan bu mu(Birkaç yerde analog+dvı takılması daha verimli olur gibi bişey okumuştum?
    4-Backlight biraz dikkatimi çekti,sizce diğer benzeri monitorlerle karşılaştırınca ne söylenebilir?
    İlk heyecanla sorular biraz uzadı ama isteyen bildiği konularda cevap verebilir,çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipokrat

Selam,ben de 223bw monitorü tercih ettim.Genel olarak memnunum ancak aklıma takılan bazı noktalar şunlar:

1-Monitor menüsünde (color,image ve osd) bazıları kullanılır durumda değil.Bunun için ne yapmalıyım?
    2-Sapphire Hd3850 512mb ekran kartı ve aver tv studio ile kullanıyorum.Bu donanımlarla en verimli ayarları nasıl yapmalıyım(Oyun ,Film ,tv)?
    2-Cd den Magic tune adlı yazılımı kuramadım,bu çok gerekli mi?(firefox kullanıyorum,)bununla ilgili bir hata mesajı vermişti sanırım.
    3-Sadece Dvı kablosu ile kullanıyorum, doğru olan bu mu(Birkaç yerde analog+dvı takılması daha verimli olur gibi bişey okumuştum?
    4-Backlight biraz dikkatimi çekti,sizce diğer benzeri monitorlerle karşılaştırınca ne söylenebilir?
    İlk heyecanla sorular biraz uzadı ama isteyen bildiği konularda cevap verebilir,çok teşekkürler...

ilk sorunun cevabı dvi bağlantısı yapığın için ....

• hayırlı uğurlu olsun
  • Ben de Konya'dayken M1 AVM'deki Electroworld'den 9 taksit 440 ytl'ye amcaoğluna aldık. Powercolor x1650 pro ile dvi üzerinden 1280x720 pes2008 oynadık sonuç muhteşem. ayrıca electroworldde eğer peşin alırsanız 390 ytl, kampanya varmış.
  • quote:

Selam,ben de 223bw monitorü tercih ettim.Genel olarak memnunum ancak aklıma takılan bazı noktalar şunlar:

1. bir arkadas da yazmis dvi dan
    2. aver karti uydu karti mi? yoksa normal mi ... uydu karti ise film ve tv ayarlarini ikisini de mukemmel yapmak ugrastiriyor baya biraz arastirma gerekli ikisininde codec zevkleri farkli olabiliyor :D
    3.cok da gerekli degil monitor ayarlarini bilgisayardan yapmaya yariyor.
    4.dvi yeterli ve analogtan daha iyi
    5.backlight normal seviyede cok fazla goze batan bir durum yok gozun zamanla alisir kafaya takacak bir sorun degil en azindan benim icin.

• Harika monitör ya. Hayırılı olsun güle güle kullan
  • 223BW karfashopta 387,98 YTL, acaba burdan alışveriş güvenli olur mu, daha önce alışveriş yapan varmı bu siteden acaba, ölü pixel durumunda garantisi veya iadesi durumu nasıldır? Vatan burdan okuduğum kadarıyla 1 ay garanti veriyormuş, orda da fiyatı 467 YTL...
  • arkadaşlar 2 gün önce incehesaptan toplam 350 ytl ye (6 taksit) ve birde lcd temizlik kiti hediyeli 223bw aldım ...

ürünü bu gün açtım ve test yaptım .. sorunsuz .. ölü piksel yok ...
    zaten ekran dehşet ötesi.. bu renkler eskiden böyle diildi... fotolarda bile bi değişik görüyor insan görüntüyü....

tavsiye ederim ...
    incehesap.com dan alışveriş yapabilirsiniz.
  • herkese slmlar arkadaşlar bende DVI slotu takılı .. ve parlaklık-keskinlik ayarını yapamıyorum nasıl yapıcaz?? Mevcut değil diyo :( Gözüm ağrıdı iice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneimieno -- 8 Ağustos 2008; 19:33:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemuco

quote:

2

1. bir arkadas da yazmis dvi dan
    2. aver karti uydu karti mi? yoksa normal mi ... uydu karti ise film ve tv ayarlarini ikisini de mukemmel yapmak ugrastiriyor baya biraz arastirma gerekli ikisininde codec zevkleri farkli olabiliyor :D
    3.cok da gerekli degil monitor ayarlarini bilgisayardan yapmaya yariyor.
    4.dvi yeterli ve analogtan daha iyi
    5.backlight normal seviyede cok fazla goze batan bir durum yok gozun zamanla alisir kafaya takacak bir sorun degil en azindan benim icin.

1-Tv kartım aver tv studio (analog) kablo tv var.Ekran kartı ve monitor cd lerinden sürücüleri yükledim sadece magic tune açılmıyor.Bu da yorumlardan anladığım kadarıyla çok gerekli değil sanıyorum.Soldan ikinci tuşla hazır modları şimdilik kullanıyorum.İnternet modu gözü yormuyor..
    Benim sorum daha çok monitörün ekran kartıyla uyumu ve gerekli ideal ayarlar üstüne idi.
    2-Diğer soracağım konu "Monitorün yaklaşık 20 cm yanına hoparlor konması zararlı olabilir mi?2 hoparlörü uzaklaştırdım şu an sadece fare alıcısı 20cm yakınında duruyor..

teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: NeW_YoRK_YaNKeEs

herkese slmlar arkadaşlar bende DVI slotu takılı .. ve parlaklık-keskinlik ayarını yapamıyorum nasıl yapıcaz?? Mevcut değil diyo :( Gözüm ağrıdı iice

Merhaba,monitorun altında soldan 2. tuşla hazır modlar kullanılabiliyor,bunları deneyebilirsiniz, özellikle internet modu gözü yormuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: senki

Komazec teşekkür ederim. Biraz daha screen...
     SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

SAMSUNG 223BW İncelemesi

Kardesım gerçekten harıka ıkılı olmuslar monıtörünle ps3 bğendım

• Beyler bende 223bw almayı düşünüyorum.Araştırdığım kadarıyla Fiyat/Performans oranı çok iyi olan monitörlerden biri.Sormak istediğim şey bu ürün Electroworld de 400 ytl,geçen gün göz ucuyla bakmıştım fakat taksit durumları nasıl bilmiyorum.Electroworlddeki taksit durumunu,güvenilirliğini,ölü piksel garantisi varmı yokmu gibi bilgileri bilenler cevaplarsa sevinirim.

Güle güle kullanın....
  • dostum 2 hafta önce elctroworlden aldım istanbul capacity dekinden. maximum karta 12 taksit yapınca 443 e geldi. Ama sanırım 10 taksit olsaydı 399 olacaktı yani peşin fiyatına. Çok memnunum orada satın aldıktan sonra rica ettim çalıştırdım ölü piksel yok. Kontrastı iyi, pikselleri çok küçük süper. Fakat ben film izlerken biraz aşağıdan bakıyorum koltuktan bakıyorum dikey görüş 160 derece olduğu için biraz koyu gösteriyo. Keşke paneli ters taksalarmış çünkü tepeden bakınca ve yanlaradn bakınca çok güzel. Bide 15" CRT den buna atlayınca hayran kalıyo insan . Tabiki bi çok monitör kullandım işte olsun arkadaşlarda olsun, philipslerle benq larla kıyaslanamaz bile. 60 Hz olmasına arğmen titreşim yok halbuki 19 inçlik phlipsler rahatsız ediyor. Bide bence wide sevmeyenler fazla takılmasın bende sevmiyordum ama şimdi, çok rahat geliyo geniş geniş. ha bide tepki süresini test edecek imkanım olmadı çünkü FX5200 ile hangi oyunda 1680x 1050 görüntü alacam?

• Philips Yetkili Servisinde çalısmama rağmen samsung u tercih ettim ve 233bw yi aldım monitörü dvi dan bagladım hd2600 ekran kartımla oyunların keyfini cıkarmak çok güzel almayı düşünenlere tavsiye ederim...
  • arkadaşlar Digitali bağladım ancak bu sefer magic Tune programı hata veriyor bu sizin Pc'nizde çalışmaz die neden acaba önceden çalışıyordu ancak analog takılıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackhawk22

dostum 2 hafta önce elctroworlden aldım istanbul capacity dekinden. maximum karta 12 taksit yapınca 443 e geldi. Ama sanırım 10 taksit olsaydı 399 olacaktı yani peşin fiyatına. Çok memnunum orada satın aldıktan sonra rica ettim çalıştırdım ölü piksel yok. Kontrastı iyi, pikselleri çok küçük süper. Fakat ben film izlerken biraz aşağıdan bakıyorum koltuktan bakıyorum dikey görüş 160 derece olduğu için biraz koyu gösteriyo. Keşke paneli ters taksalarmış çünkü tepeden bakınca ve yanlaradn bakınca çok güzel. Bide 15" CRT den buna atlayınca hayran kalıyo insan . Tabiki bi çok monitör kullandım işte olsun arkadaşlarda olsun, philipslerle benq larla kıyaslanamaz bile. 60 Hz olmasına arğmen titreşim yok halbuki 19 inçlik phlipsler rahatsız ediyor. Bide bence wide sevmeyenler fazla takılmasın bende sevmiyordum ama şimdi, çok rahat geliyo geniş geniş. ha bide tepki süresini test edecek imkanım olmadı çünkü FX5200 ile hangi oyunda 1680x 1050 görüntü alacam?

Teşekkürler dostum,bende sanırım ElectroWorld den alıcam.Herkese iyi günler..

• 2günlük araştırma sonucu Electroworld'den aldım ekranı bugün.Bakırköy capacity'de kalmadığı için gayrettepe Astoria'ya gittim gecenin bi vakti kapandı kapanıcaktı alışveriş merkezi :)

17crt den 22 lcd ye geçitğim için şu anda mükemmel geliyor herşey gözüme çok memnunum şimdilik.

Merak ettiğim birşey var,monitör öne ya da arkaya doğru ayarlanabiliyor mu? Ben beceremedim..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.