Bildirim
Samsung 2232BW sorunu;internet siteleri ortada kalıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
örnek olarak bu resimde internet sitesi tüm ekranı kaplamış bende ise ortada duruyor sağ ve sol köşeleride boş kalıyor
http://img214.imagevenue.com/img.php?image=41415_S73R0385_122_42lo.jpg_____________________________ -
Bu çok normal ki.Sebebi şu ekran çok büyük olduğu ve o mhz için ancak o kadar alan gerekiyor bazı siteler için.Ama böyle olmayan sitelerde var mesela donanımhaber öyle.Herkeste aynı ve normal bi durum bu merak etme.
_____________________________ INTEL İ3 6100 @ 3.7 GHZ --GIGABYTE H110M Pro -- 2X4 =8 GB DDR 4 2400 RAM -- 128 GB SAMSUNG SSD -- 500 GB HDD-- TX 450 WATT KASA -- 24 inch BENQ IPS LED 81 HZ MONİTÖR -
çok teşekkürler bian panik yaptım :D _____________________________ -
ben senin sorununu anlamadım yalnız. zaten yanda boşluk kalmamış ki? _____________________________ [Audio Technica AD900-Razer Goliathus-Logitech MX Revo]Ps3-Xbox 360-Z5500-Sony 40W4000 / Ex:Toshiba A200-1AH / Sony Vaio F11S1E
Pentax K-r 18-55 50-200
PSN: onnossadida -
Güzel monitör güle güle kullan :P _____________________________ -
hayırlı olsun kardeşim görende monitör sorunlu sancak ya böyle yazılar yazma :D _____________________________ Gamer, Teknoloji Danışmanı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler