Şimdi Ara

Samsung tv internet sorunu [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 55es6140 modeli var.Wireless ile bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor.Tv ile modem arasında sorun var olarak görünüyor ve altta internet sağlayıcınız ile görüşün yazıyor.Şifreyi doğru girdiğimden de eminim.Lakin bağlanmıyor.Aynı modemden bilgisayarlarım internete bağlanabiliyor ama.Yardımlarınızı bekliyorum

Edit: Modemde arıza varmış.Servise yolladım.Yapıp verdiler.Şuan sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 26 Ekim 2013; 18:58:29 >

Orijinalden alıntı: by__onder

55es6140 modeli var.Wireless ile bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor.Tv ile modem arasında sorun var olarak görünüyor ve altta internet sağlayıcınız ile görüşün yazıyor.Şifreyi doğru girdiğimden de eminim.Lakin bağlanmıyor.Aynı modemden bilgisayarlarım internete bağlanabiliyor ama.Yardımlarınızı bekliyorum

46ES6340 da ben de var arkadaşım. Modem de wireless şifreleme ayarlarını bir kontrol edin. Ayarlarda wpa/wpa2 otomatik olarak seçili ise bazen hata verebiliyor. Onu wpa2 seçmenizde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SGS II
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

55es6140 modeli var.Wireless ile bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor.Tv ile modem arasında sorun var olarak görünüyor ve altta internet sağlayıcınız ile görüşün yazıyor.Şifreyi doğru girdiğimden de eminim.Lakin bağlanmıyor.Aynı modemden bilgisayarlarım internete bağlanabiliyor ama.Yardımlarınızı bekliyorum

46ES6340 da ben de var arkadaşım. Modem de wireless şifreleme ayarlarını bir kontrol edin. Ayarlarda wpa/wpa2 otomatik olarak seçili ise bazen hata verebiliyor. Onu wpa2 seçmenizde fayda var.

Wpa2 seçili.Aylardır sorunsuz kullanıyordum.Şimdi hata verdi nedense

Ekleme: Her ihtimale karşı modemi resetledim şifreyi değiştirdim.Yine de bağlanamıyorum.2 farklı pc ve 2 farklı akıllı telefonla modeme bağlanabiliyorum.Tv'de sorun var bellil.IP ayarlarında değiştirmem gereken bi şeyler var mı? DNS otomatik, ip otomatik şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 13 Ekim 2013; 17:52:43 >

• Bende aylardır 40es6140 model tv ile kablosuz bağlanabiliyordum. Ama şimdi sadece kablolu olarak bağlanabiliyorum. Tablet, laptop ve telefonla kablosuz bağlandığım halde tv ile İnternet'e bağlanamıyorum. Çözümü bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ykuder

Bende aylardır 40es6140 model tv ile kablosuz bağlanabiliyordum. Ama şimdi sadece kablolu olarak bağlanabiliyorum. Tablet, laptop ve telefonla kablosuz bağlandığım halde tv ile İnternet'e bağlanamıyorum. Çözümü bilen var mı?

Farklı modemin varsa dene.Ben farklı modem kullanınca sorunsuz bağlanabiliyordum tv ile.Kendi modemimi servise verdim.Tamir edip verdiler gönderdiler tekrar.Şuan sorunsuz bağlanıyorum.Sorun modemdenmiş meğer.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.